ΤΟ ΕΙΧΑΝ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ" ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΙ SIMPSONS...?


 Τελικα οι αυτοι oι Simpsons μονο τους αριθμους του Joker δεν μας εχουν πει ακομα...

Επισημα ειναι κινουμενα σχεδια...

Ανεπισημα πρακτορειο ειδησεων της Ν.Τ.Π.






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr










Σχόλια

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ . ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα μου μυριζει φουσκα ολο αυτοκαι καροταρα ..οπως την κατασκευασμενη εισβολη στο καπιτωλιο .Δεν θελουν να γινουν οι εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας κι ο λόγος για τους Simpsons, το βίντεο που ακολουθεί αρχίζει και τελειώνει με τους Simpsons.
    Ενδιαφέρον έχει μετα το 48:00 όπου στην Οθόνη εμφανίζεται η "UN's Agenta in Simpsons 20023" ως τίτλος της συγκεκριμένου μέρους.
    Αρχίζει ο παρουσιαστής με το.....Κυρίες και κύριοι,..η δαπάνη για κάθε μωρό (που έρχεται στον κόσμο) ξεπερνά το εκατομμύριο...κι αυτό σημαίνει ότι θα τραβηχτούν απο τις τσέπες σας....πανικός στο ακροατήριο με το που βλέπει τα χρήματά του στον αέρα,... και αμμέσως τους καθησυχάζει προσφέροντάς τους την λυση για να μην ξανασυμβει αυτό που τους έκανε.
    Τους συστήνει την ιδρύτρια του κινήματος SSCCATAGAPP (Singles, seniors, childless couples, and teens and gays against parasitic parents,....δηλαδή Aγαμοι, πρεσβύτεροι, άκληρα ζευγάρια, εφηβοι και γκέις εναντίον παρασιτικών γονέων).
    --Έχουμε κουραστεί να πληρώνουνε τους λογαριασμούς για τα παιδιά των αλλωνών...έχουμε ήδη πληρώσει εκατομμύρια κάθε χρόνο σε φόρους για τα σχολεία, φωνάζει η ιδρύτρια.
    --Συγγνώμη, είμαι μάνα, διαμαρτύρεται η Margie η μόνη μάνα στο πληθος και σύζυγος του Homer, που την γιουχάρουν όλοι.
    --Κυρίες και κύριοι, εμπρός να σκοτώσουμε κάθε παιδί στην πόλη ουρλιάζει η ιδρύτρια του κινήματος με το πλήθος να ορμά προς δράση.......
    Το τι είναι επίσημο και τι ανεπίσημο, στην κρίση του/της καθενός/μιας.
    Χρόνια πίσω κάποιοι ερευνητές είχαν αναφέρει ότι πάνω από το 90% των ταινιών η κινουμένων σχεδίων τα σενάρια, προέρχονται κατ' ευθείαν από το Πεντάγωνο και την ΝΑΣΑ (Νοt A Space Agency, όπως έλεγε o Robert Steel).

    https://ugetube.com/watch/none-dare-call-it-conspiracy-clips-part-189_i3NOR9twlDPGWKX.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις