Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...?


 Έχει ακούσει κανείς για τη θεωρία της Γροιλανδίας; 

Προφανώς η σιωνιστική «Νέα Παγκόσμια Τάξη» έχει την έδρα της στο Βόρειο Πόλο τα τελευταία 715 χρόνια. Από το έτος 1600 περίπου, όλοι οι χάρτες της Γης επανασχεδιάστηκαν για να δείξουν καλύμματα πάγου στο βόρειο πόλο, αντί για μάζες γης και ποτάμια όπως περιέγραφαν προηγούμενοι χάρτες και κούτσουρα. Γιατί? Φαίνεται να είναι να κρύψει την εν λόγω περιοχή. Σήμερα έχουμε μαζική προπαγάνδα και παρόμοια που μας δείχνουν εκστρατείες και ούτω καθεξής, αλλά κανείς που γνωρίζετε δεν έχει φύγει ποτέ...

Το βιβλιο "Greenland Theory: Apocalypse Now" (2014) διερευνά την άγνωστη αλλά ισχυρή συνωμοσία που έχει κρυφτεί από την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες...

Εν συντομία, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που συνήθως αναφέρεται ως Αρχαία Ρώμη, προφανώς προσποιήθηκε τον θάνατό της πριν από 715 χρόνια και τώρα αποσπά τη διοίκηση και τον έλεγχο και των 206 εθνών του κόσμου μέσω του πρωταρχικού πληρεξούσιου κράτους της Ελβετίας (έδρα της CIA), το οποίο συμπτωματικά σχηματίστηκε το 1300 μ.Χ., περίπου 715 χρόνια πριν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. ΧΜΜΜΜΜ!Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΊΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΊΑ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ....ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

    Η ΒΑΣΙΛΙΚΉ -Ο ΣΑΤΑΝΆΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ -ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ=ΚΑΤΙ ΣΆΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΓΙΑΛ ΟΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΣΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΊΑ ΕΧΟΥΝ ΒΆΣΗ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΊ " ΡΩΜΑΊΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΊΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ ΚΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ 1453.ΕΊΠΑΜΕ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΉ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΤΙ ΖΟΥΝΕ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις