Τα Λευκά Καπέλα σκοτώνουν εισβολέα στο Mar-a-Lago

 

Η στρατιωτική δύναμη ασφαλείας

του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ το Σάββατο προσέκρουσε σε δύο εισβολείς που σημαναν συναγερμό ασφαλειας στο Mar-a-Lago στην πλευρά της λιμνοθάλασσας της λίμνης Γουόρθ του κτήματος, είπαν πηγές του Mar-a-Lago .

Περίπου στις 2:00 π.μ., οι αισθητήρες εντόπισαν ανθρώπινη κίνηση κοντά στα γήπεδα τένις του κτήματος, τα οποία θα έπρεπε να στερούνται δραστηριότητας εκείνη την ώρα. Οι seals του Ναυτικού των ΗΠΑ που προστατεύουν το Κέντρο Διοίκησης Μαρ-α-Λάγκο του Τραμπ διαπίστωσαν ότι δύο άγνωστοι είχαν βγει στην επιφάνεια από τη ρηχή λιμνοθάλασσα και σκαρφάλωσαν στον τοίχο στην ιδιοκτησία του Τραμπ.

Οι SEALS ξεκίνησαν αμέσως για να συλλαβουν τους εισβολείς, οι οποίοι μέχρι τότε γλιστρούσαν πίσω από φοίνικες και κολλούσαν στις σκιές, προσπαθώντας να αποφύγουν το φως των προβολέων που φώτιζαν ξαφνικά το εκτεταμένο κτήμα. Τώρα ορατοί στην κάμερα, οι άγνωστοι, ντυμένοι με βρεγμένες στολές, κινούνταν κυκλικά προς το κεντρικό κτίριο, αλλά οι SEALS, λαμβάνοντας ενημερώσεις από το κέντρο ασφαλείας, τους αναχαίτησαν και τους διέταξαν να ρίξουν ό,τι κρατούσαν και να σηκώσουν τα χέρια τους.

Αντί να παραδοθεί, ο ένας ξεσφράγισε μια αδιάβροχη θήκη και έβγαλε ένα πιστόλι.

Ένας ελεύθερος σκοπευτής της SEAL πάνω από μια στέγη έβαλε μια σφαιρα στο κεφάλι του.

Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος άγνωστος στριφογύρισε και έτρεξε προς τη λιμνοθάλασσα ενώ άνοιγε το φερμουάρ στο αριστερό του χέρι. Κατάφερε μερικά μεγάλα βήματα προτού συνειδητοποιήσει ότι ήταν περικυκλωμένος και δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Όταν οι SEALS τον διέταξαν να βάλει το όπλο του στο έδαφος, έβαλε την κάννη στο στόμα του, κουλούρισε το δάχτυλό του γύρω από τη σκανδάλη και τιναξε το μυαλό του.

Εκτός από όπλα, οι δράστες είχαν θήκες που κρατούσαν συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, καλώδια USB και εργαλεία κλειδαρά.

«Πιστεύουμε ότι ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε διακομιστές εδώ, ξέρετε, που μπορεί να περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες. Αλλά τα συστήματά μας έχουν ισχυρή προστασία… εργαζόμαστε για να εντοπίσουμε τον προορισμο απο αυτους τους άνδρες», είπε η πηγή μας.

Ούτε ο πρόεδρος Τραμπ ούτε ο στρατηγός Μπέργκερ βρίσκονταν στο ακίνητο εκείνη τη στιγμή.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις