Λευκά Καπέλα στο Τέξας

 

 Μια συνοδεία απο Λευκα Καπελα

που μετέφερε κιβώτια με τουφέκια και καρούλια με σύρμα αποτροπης έφτασε στο Eagle Pass του Τέξας, το απόγευμα της Παρασκευής για να υποστηρίξει την Εθνοφρουρά του Τέξας στην περιφερειακή συνοριακή της διαμάχη με παράνομες ομοσπονδιακές δυνάμεις, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ο στρατηγός Eric M. Smith και το συμβούλιο Λευκα Καπελα είπε, ενέκριναν την ταχεία ανάπτυξη ως μετρημένη απάντηση στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που επιτρέπει στους ομοσπονδιακούς πράκτορες της Προστασίας Συνόρων να αφαιρέσουν σύρματα φραχτη στο Ρίο Γκράντε για να αποτρέψουν επίδοξους παράνομους και τρομοκράτες που πάτησαν το πόδι τους στο έδαφος του Τέξας.

Η απόφαση 5-4 του Δικαστηρίου αμφισβητεί εάν το Τέξας έχει κυριαρχία να προστατεύει τους πολίτες από το μεταναστευτικό παλιρροϊκό κύμα που συντρίβεται στην παροιμιώδη ακτή του. Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ κατηγόρησε το καθεστώς ότι παραβίασε τη συμφωνία του με το Τέξας επειδή βλέπει κάθε νέο παράνομο ως ισόβιο Δημοκρατικό ψηφοφορο και χαρακτήρισε το κύμα μετανάστευσης ως «εισβολή».

Παρόλο που η απόφαση του Δικαστηρίου χορηγεί στην Προστασία των Συνόρων την άδεια να κόψει το συρμα του αποτρεπτικου φραχτη κοντά στο Shelby Park, ένα δημόσιο πάρκο της πόλης στη συνοριακή πόλη Eagle Pass και μια οδό εισόδου προς τις ΗΠΑ, δεν εμποδίζει την Εθνική Φρουρά του Τέξας να ξετυλίξει φρέσκο σύρμα , το οποίο έχει κάνει με ρυθμό ρεκόρ. Η κλιμάκωση έχει πυροδοτήσει αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ της Εθνοφρουράς του Τέξας και αυτού που τα Λευκα Καπελα αποκαλούν «Γκεστάπο του Μπάιντεν».

Η αντιπαράθεση έχει εγείρει το φάντασμα ενός ολοκληρωτικού εμφυλίου πολέμου, με τους κυβερνήτες 20 πολιτειών να δεσμεύονται να υποστηρίξουν τη διάψευση του ομοσπονδιακού νόμου από τον κυβερνήτη Άμποτ.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το γραφείο του στρατηγού Smith μίλησε με τον κυβερνήτη Abbott αμέσως μετά την εσκεμμένη παρερμηνεία του ομοσπονδιακού νόμου από το Δικαστήριο.

«Ο στρατηγός είπε στον κυβερνήτη Άμποτ ότι θα μπορούσε να συγκεντρώσει δυνάμεις και να έχει φορτηγά έτοιμα να ξεκινησουν σε 24 ώρες», είπε η πηγή μας. «Το Τέξας μας βοήθησε στο παρελθόν και δεν επρόκειτο να αφήσουμε τον Άμποτ απροστατευτο. Είπε ότι θα μας υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες».

Η πηγή μας δεν απαριθμούσε τον αριθμό των ανδρών που στάλθηκαν στο Τέξας, αλλά είπε ότι η ομάδα εργασίας περιλαμβάνει Πεζοναύτες και Rangers του Στρατού των ΗΠΑ. Η αναφορά του σε «εκατοντάδες καρούλια σύρματος», μήκους 50 ποδιών το καθένα, υποδηλώνει μια αρμάδα έτοιμη να αντιπαρατεθει με ομοσπονδιακούς πρακτορες, αν έρθει αυτη η στιγμη. Είπε ότι η ειδική ομάδα θα ενσωματωθεί και θα φορέσει τις στολές της Εθνικής Φρουράς του Τέξας για να δείξει αλληλεγγύη.

«Στόχος μας είναι να πείσουμε ήπια τις συνοριακές υπηρεσίες να τηρήσουν, όχι να παραβιάσουν, τον συνταγματικό τους όρκο. Ελπίζουμε ότι θα ακούσουν αυτή τη συμβουλή. Δεν είμαστε συμφωνοι για αιματοχυσία, αλλά δεν ντρεπόμαστε αν δεν γινεται αλλιως να αντιμετωπίσουμε τις ομοσπονδιακές δυνάμεις - γεγονός που έχουμε αποδείξει επανειλημμένα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΑΜΠΟΤ ;;;;;;;;;;;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΠΙΣΩ .
    ΑΛΛΑ .....ΔΕΝ .
    ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗ Ο ΝΤΑΝ ΠΑΤΡΙΚ ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ,Ο ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ .Ο ΑΜΠΟΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ............
    Ο ΝΤΑΝ ΠΑΤΡΙΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .
    ΜΠΙΝΓΚΟ !!!!!!!!!!
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ .
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ THAT'S IT.
    ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.
    EXOYME NIKΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟΥΣ .

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις