Κολοσσιαίο Deal Ρωσίας-Β.Κορέας για εκατομμύρια οβίδες και πυρομαχικά – Κίνηση ματ του Β.Πούτιν


Η Β.Κορέα παίρνει

δορυφόρους, ICBM, πυρηνοκίνητα υποβρύχια και άρση των κυρώσεων!

Θεούς και Δαίμονες απειλούν ΗΠΑ, Βρετανία και άλλες χώρες της Δύσης μετά το “Deal” στρατηγικής σημασίας μεταξύ Β.Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν. Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για την αμυντική συμφωνία Ρωσίας και Β. Κορέας.

Πρόκειται για κίνηση ματ του Β.Πούτιν καθώς θα ετοιμάσει το ρωσικό στράτευμα για την μεγαλύτερη αντεπίθεση της σύγχρονης εποχής αποκτώντας εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού και οβίδες. Και τι θα αντιπαρατάξει η Ουκρανία; Μάλλον τίποτα… Η Δύση έχει στερέψει.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Βόρειας Κορέας σε διευρυμένη μορφή διήρκεσαν περίπου μιάμιση ώρα και στη συνέχεια οι αρχηγοί των δύο κρατών μίλησαν πρόσωπο με πρόσωπο για περίπου δύο ώρες.

Συνολικά 5 ώρες πέρασε σήμερα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο κοσμοδρόμιο Vostochny.

Η ρωσική αντιπροσωπεία στις διαπραγματεύσεις περιελάμβανε τον Ρώσο Υπουργό Άμυνας Σ.Σοιγκού, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Manturov, τον Υπουργό Εξωτερικών Λαβρόφ, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Khusnullin, τον επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Μεταφορών Savelyev και τον επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Φυσικών Πόρων Kozlov.

Αν κρίνουμε από τις προπόσεις που έγιναν στο κοινό δείπνο, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν σε όλα.

 

 

 

 

Β.Πούτιν: Η Β. Κορέα θα αποκτήσει δορυφόρους!
Πριν από την έναρξη των συνομιλιών, ο Πούτιν υποσχέθηκε να βοηθήσει τη Βόρεια Κορέα να κατασκευάσει δορυφόρους και ξενάγησε τον Κιμ στην πιο σύγχρονη εγκατάσταση διαστημικών εκτοξεύσεων της Ρωσίας.

Aυτό σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα θα αποκτήσει αξιόπιστη τεχνολογία κατασκευής διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων ICBM.

Όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν, αν η Ρωσία θα βοηθήσει τον Κιμ να κατασκευάσει δορυφόρους, ο Πούτιν απάντησε:

«Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την πυραυλική μηχανική. Προσπαθούν κι αυτοί να αναπτύξουν το διαστημικό τους πρόγραμμα».

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, η Ρωσία είναι έτοιμη να εκπαιδεύσει και να στείλει έναν Κορεάτη αστροναύτη στο διάστημα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συζητήσουν με τον Κιμ στρατιωτικά ζητήματα, ο Πούτιν είπε ότι θα συζητήσουν όλα τα θέματα.

«Χαίρομαι που σας βλέπω», είπε ο Πούτιν κάνοντας μια χειραψία περίπου 40 δευτερολέπτων με τον Κιμ στο Βοστότσνι. «Αυτό είναι το νέο κοσμοδρόμιό μας».

Με τη σειρά του, ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι χαίρεται που είδε τον επικεφαλής της Βόρειας Κορέας στη Ρωσική Ομοσπονδία και είπε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού επισκεφθεί το κοσμοδρόμιο του Βοστότσνι, θα μεταβεί στο Komsomolsk-on-Amur, όπου θα επισκεφθεί αμυντικές επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα επισκεφθεί επίσης το Βλαδιβοστόκ, όπου «θα υπάρχει ειδική μονάδα από το Υπουργείο Άμυνας».

Ο επικεφαλής της Βόρειας Κορέας θα επισκεφθεί το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Άπω Ανατολής και τα εργαστήριά του, τα οποία, ειδικότερα, ασχολούνται με τη θαλάσσια βιολογία.

Ο Πούτιν συνεχάρη επίσης τον Κιμ για την επέτειο των 75 ετών από την ίδρυση, το 1948, της Βόρειας Κορέας.

Μέσω διερμηνέα, ο Κιμ ευχαρίστησε τον Πούτιν για την πρόσκληση και για τη θερμή υποδοχή. Στη συνέχεια έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών στα κορεατικά:

«Η δόξα της Ρωσίας, που γέννησε τους πρώτους κατακτητές του διαστήματος, θα είναι αθάνατη».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις