Πεζοναύτες στο Μάουι: «Είμαστε στο σκατά!»

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

στο Μάουι έπρεπε να ματαιώσουν τακτικά μια συμπλοκή με τους Εθνοφρουρούς να αποκλείουν την είσοδο σε σπίτια που οι πυρκαγιές του Μάουι είχαν μετατρέψει σε σκελετικά πλαίσια ή ερείπια που σιγοκαίει. Οι Φρουροί, μέρος της παράνομης Κοινής Ομάδας Εργασίας 5-0 του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, είχαν κρατήσει πρόσφυγες υπό την απειλή όπλου, ενώ η FEMA έκλεβε ιδιωτικά αντικείμενα που επέζησαν από τη φωτιά από σωρούς στάχτης.

Την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, μια διμοιρία πεζοναυτών στη Λαχάινα συνάντησε έναν απογοητευμένο μεσήλικα που τους μπέρδεψε για πιστούς του Μπάιντεν και πέταξε βόμβες μολότοφ προς την κατεύθυνση τους, ουρλιάζοντας ότι θα τιμωρούσε τους δολοφόνους που σκότωσαν τη γυναίκα του και άφησαν τα παιδιά του χωρίς μητέρα. Οι πεζοναύτες απέφυγαν τον τραυματισμό, ηρεμησαν τον θλιμμένο πατέρα και τον διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν κανένα ρόλο στον θάνατο της συζύγου του. Καθώς ένας στρατιώτης τον βοηθησε  γιατι ειχε αφυδάτωση και τραύμα στο κεφάλι, ο άνδρας διηγήθηκε πώς «στρατιώτες» έβαλαν μια σφαίρα στον εγκέφαλο της γυναίκας του γιατι ειχε αμφισβητήσει τις τακτικές τους, ενώ εκείνη κοσκίνιζε τα υπολείμματα της περιουσίας τους για αναντικατάστατα οικογενειακά κειμήλια.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι «εκατοντάδες στρατιώτες και ομοσπονδιακοί πράκτορες» τους μετεφεραν βίαια σε ένα «συγκρότημα σκηνών» ανατολικά του δασικού καταφυγίου Maui, επειδή οι πυρκαγιές είχαν δηλητηριάσει τον αέρα της Lahaina και είχαν σκορπίσει τοξίνες σε όλη τη γειτονιά. Όταν η χαμογελαστη σύζυγός του ρώτησε τους Φρουρούς γιατί δεν φορούσαν αναπνευστήρες, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Αυτός και τα έφηβα παιδιά του βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και έψαχναν για φαγητό, όταν άκουσαν τον πυροβολισμό και την είδαν να καταρρέει. Κάλυψε το στόμα του γιου και της κόρης του για να σωπάσει τις κραυγές τους και έφυγε από την περιοχή για μια κρυψωνα όπου αυτοί και άλλοι επιζώντες είχαν κρυφτεί με επιτυχία από τις περιπολίες της Εθνοφρουράς. Τα παιδιά του, είπε στους πεζοναύτες, θρηνούσαν μεταξύ άλλων που είχαν χάσει φίλους και οικογένεια.

Η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι η ιστορία των τοξινών προέρχεται κατευθείαν από μια σκηνή Στενών Συναντήσεων Τρίτου Είδους στην οποία οι τροφοδότες προσποιούνται μια χημική διαρροή για να εκκενώσουν μια πόλη για να κρύψουν την άφιξη του Μητρικού πλοίου στην κορυφή του Πύργου του Διαβόλου.

«Ελέγξαμε τον αέρα στη Lahaina. Δεν υπάρχουν δηλητήρια, ρύποι ή τοξικός αέρας. Όλα είναι προπέτασμα καπνού και η γυναίκα του φτωχού το έπιασε γρήγορα», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι οι ομοσπονδιακοι χρησιμοποιούν δόλο και έχουν απεριόριστες επιλογές στη διάθεσή τους για να εξαπατήσουν το κοινό.

«Ο πατέρας δεν αποκάλυψε το κρησφύγετο, αλλά έδειξε τους Πεζοναύτες τους πρακτορες της Εθνικής Φρουράς/FEMA στην ανατολική Λαχάινα. Ήθελε ακόμη και ένα τουφέκι για να σκοτώσει τον δολοφόνο της γυναίκας του, αλλά οι πεζοναύτες είπαν ότι θα αντιμετωπίσουν τα καθάρματα και του είπαν να πάει στα παιδιά του και θα τους πήγαιναν όλους σε ασφάλεια αργότερα. Ο τύπος προειδοποίησε τους πεζοναύτες να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη πριν επιτεθούν στην πόλη », είπε η πηγή μας.

Ο αρχηγός της διμοιρίας μίλησε με ανωτέρους στη βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη και του είπαν ότι μπορούσε είτε να περιμένει ενισχύσεις πριν επιτεθεί στην πόλη είτε να ερευνήσει τον τόπο της δολοφονίας της γυναίκας, υπό την προϋπόθεση ότι δε θα γινοταν ξεροκέφαλος σε μια απαράδεκτη σύγκρουση ή να επεφτε σε ενέδρα. για την αναγνώριση του. Οι Πεζοναύτες, η κορυφή της αιχμής του δόρατος, εκπαιδεύτηκαν να διεισδύουν στις εχθρικές γραμμές — να παρατηρούν, να κυνηγούν και να σκοτώνουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ξηρά, θάλασσα ή αέρα. Αλλά αριθμούσαν λιγότερο από 1.000 σε ολόκληρο το Σώμα και δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν εύκολα.

Όταν είπαν ότι το εφεδρικό σωμα ήταν ώρες μακριά, ο αρχηγός της διμοιρίας είπε ότι θα ερευνήσει προσεκτικά την ιστορία του πατέρα και θα αναφέρει τα ευρήματά του.

Η διμοιρία προσέγγισε αυτό που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ονομάσει «κουρτίνα Μπάιντεν», ένα φράγμα ύψους 12 ποδιών κατασκευασμένο από υφαντό πλέγμα, στερεωμένο σε ένα καλά κατασκευασμένο ξύλινο πλαίσιο που χωρίζει την παράκαμψη Lahaina από ένα σχεδόν τέλειο ορθογώνιο καμμένων σπιτιών και επιχειρήσεων στα νοτιοδυτικά. Ο διοικητής της διμοιρίας σημείωσε ότι όποιος είχε αξιοπρεπές ψαλίδι ή μαχαίρι τσέπης μπορούσε να το ανοίξει σε φέτες και να μπει μέσα.

Περπάτησαν περιμετρικά και άκουσαν πεζούς στην απέναντι πλευρά. Στη συνέχεια, άκουσε μια συνομιλία στην οποία μια αντρική φωνή έλεγε ζαλισμένα ότι μια ανακατασκευασμένη Lahaina θα ήταν η επιτομή των μελλοντικών αμερικανικών πόλεων, θαυμάσια ενισχυμένη με έναν κεντρικό αλγόριθμο ικανό να μετρήσει τις ανάγκες κάποιου και να εντοπίσει αυτές τις ανάγκες σε κοντινή απόσταση. 

Οι πεζοναύτες συνέχισαν κατά μήκος της γραμμής του φράχτη αναζητώντας ένα άνοιγμα, αλλά δεν βρήκαν κανένα, έκοψαν μια μικρή τρύπα στο πλέγμα με ένα μαχαίρι Ka-Bar. Κοίταξαν την καταστροφή και είδαν περιπλανώμενες περιπολίες και δεκάδες Φρουρούς να φτυαρίζουν τα συντρίμμια σε ανατρεπόμενα φορτηγά, που σημαίνει ότι κάπου κατά μήκος του φράχτη υπήρχε ένα άνοιγμα ή μια πύλη αρκετά μεγάλη για να χωρέσει μεγάλα οχήματα.

Ο αρχηγός της διμοιρίας, ωστόσο, εντόπισε ένα όρθιο κτίριο από τούβλα με αρκετά ψηλή οροφή για να χρησιμεύσει ως παρατηρητήριο με θέα στον περίβολο. Επεσήμανε τις μονάδες AC στην ταράτσα, λέγοντας ότι το κτίριο έπρεπε να έχει σημείο πρόσβασης. Χώρισε τη διμοιρία σε ομάδες 4 ατόμων, δύο για να κρατήσουν θέση και δύο για να παραβιάσουν την περίμετρο. Αφού έκοψε ένα κενό μεγέθους ανθρώπου στο πλέγμα, διέταξε μια ομάδα να παραμείνει έξω από το κτίριο, παρέχοντας κάλυμμα, ενώ η άλλη έφτασε στην οροφή. Οι υπόλοιποι θα έμεναν πίσω από τον φράχτη σε κατάσταση αναμονής.

Μια ομάδα έφτασε στην ταράτσα αόρατη και ανέφερε ότι μπορούσε να δει τουλάχιστον 70 Φρουρούς και μια ντουζίνα πράκτορες της FEMA να περιφέρονται στους δρόμους και να ανοιγουν ιδιωτική περιουσία που οι ομοσπονδιακοί είχαν κατασχέσει παράνομα σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν την περίφημη περιουσία. Ο αρχηγός της ομάδας είπε στη συνέχεια ότι εντόπισε έναν εχθρικό ανωτατο αξιωματικο, τον στρατηγό Τσαρλς Φλιν, Διοικητή JTF 5-0, περικυκλωμένος από ένα πλήθος κατώτερων αξιωματικών. Είπε στον αρχηγό της διμοιρίας ότι αφου ηταν οπλισμένος με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή M40, θα μπορούσε αλάνθαστα να κάνει τη βολή των 600 γιάρδων.

"Αρνητικως. Τον θέλουν ζωντανό. Φαίνεται ότι θα χρειαστούμε αντίγραφο ασφαλείας και σε αυτό. Βγες τώρα», απάντησε ο αρχηγός της διμοιρίας.

Μόλις βγήκαν από το κτίριο, μια σφαίρα,χτυπησε το πόδι ενός πεζοναύτη, κόβοντας τη μηριαία αρτηρία του και χύνοντας αίμα στο έδαφος. Ένας αλλος τον σήκωσε με τη βαλίτσα και όρμησε για τον φράχτη, καλυμμένος από μια φάλαγγα αμυντικών πυρών. Ένας άλλος πεζοναύτης χτυπηθηκε στο χέρι, αλλά είπε ότι ήταν ακόμα στον αγώνα καθώς με το ένα χέρι έστρεψε το τουφέκι του προς την περίπολο της Εθνικής Φρουράς των 12 ατόμων που πρέπει να τους αιφνιδίασε. Οι Πεζοναύτες έτρεξαν για τον φράχτη ενώ έριχναν ρεύματα κατασταλτικων πυρων, χτυπώντας τουλάχιστον τρεις επιτιθέμενους που δεν είχαν κρυφτεί. Το γόνατο του ενός εξερράγη. Ένας δεύτερος χτυπήθηκε τρεις φορές στο πρόσωπο, σίγουρα νεκρός.

«Είμαστε στο χάλι. Επαναλαμβάνω: Είμαστε στα χάλια», είπε ο αρχηγός του λόχου με ασύρματο στους ανωτέρους του.

Μόλις οι Πεζοναύτες βγήκαν από τον φράχτη, και οι τέσσερις ομάδες εξαπέλυσαν την κόλαση, αδειάζοντας αμέτρητους γεμιστήρες μέσα από το πυκνό πλέγμα, ελπίζοντας ότι οι βολές τους χτύπησαν τους υπόλοιπους φρουρούς αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν.

Η βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη έδωσε εντολή στον αρχηγό της διμοιρίας να απεμπλακεί και να αποσυρθεί στο σημείο συγκέντρωσης Μπράβο για διαλογή και να περιμένει υποστήριξη.

Το πλήγμα της νίκης των Deep Staters, είπε η πηγή μας, φαίνεται μια ατελείωτη υπόθεση, γεμάτη κινδύνους και απώλειες.

«Οι Φρουροί δεν τους καταδίωξαν πέρα από τον φράχτη. Οι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων που ορκίστηκαν πίστη στον Τζόζεφ Μπάιντεν κάνουν αυτές τις μάχες πιο σκληρές για εμάς. Αν ήταν μόνο οι ομοσπονδιακοί, θα είχε τελειώσει το παιχνίδι τώρα», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις