«Ελέγξτε το παγκόσμιο στρώμα νέφωσης. Γιατί όποιος ελέγχει τον καιρό, ελέγχει τον κόσμο όλο»!


Στις 27 Μαΐου 1962, ο Αντιπρόεδρος Lyndon Baines Johnson μίλησε στους απόφοιτους του Πανεπιστήμιου του Southwest Texas State University (σήμερα γνωστό ως Texas State University), στο San Marcos

Μετά από ένα μακροσκελές ψυχροπολεμικό παραλήρημα, μπήκε και στο επιστημονικό μέρος της ομιλίας του, συμβουλεύοντας τους αποφοίτους προς ποια τεχνολογική κατεύθυνση πρέπει να στρέψουν το βλέμμα, για να συμβάλλουν στην Αμερικάνικη κυριαρχία έναντι των Σοβιετικών, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.

Τους συνέστησε να εστιάσουν στην πραγμάτωση τριών επιτευγμάτων.

Το πρώτο, είναι η δημιουργία τεχνολογίας που θα παράσχει μια παγκόσμια δορυφορική τηλεόραση, για “να ενώσει” τον κόσμο – Τσεκ! Έγινε.

Το τρίτο, είναι να πάνε στο φεγγάρι. Τσεκ! Έγινε; Έτσι λένε, αν και… “θεωρίες συνωμοσίας” ισχυρίζονται το αντίθετο, ότι δεν πάτησαν ποτέ στο φεγγάρι, ενώ ο Don Pettit, αστροναύτης της NASA, λέει ότι δεν έχουμε την τεχνολογία να πάμε στο φεγγάρι πια επειδή η NASA την κατέστρεψε όλη τη δεκαετία του 1960. Οπότε, βγάλτε εσείς ό,τι συμπέρασμα θέλετε γι’ αυτούς που δεν έχουν την τεχνολογία να πάνε στο φεγγάρι, αλλά ετοιμάζονται να πάνε πιο μακριά, στον Άρη και να τον αποικίσουν κιόλας!

Και φτάνουμε στο πιο σοβαρό θέμα. Το δεύτερο επίτευγμα που πρέπει οι απόφοιτοι να πετύχουν: Τη δημιουργία δορυφόρου που

“θα ελέγχει το παγκόσμιο στρώμα νέφωσης, γιατί τελικά, όποιος ελέγχει τον καιρό, ελέγχει όλο τον κόσμο”!

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Για οσους με ρωτανε η σκοπευουν να με ρωτησουν.Το βιντεο εχει Ελληνικους υποτιτλους αρκει να πατησετε κατω δεξια στο βιντεο το κουτακι με τους υποτιτλους
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΌΠΩΣ ΈΧΕΙΣ ΔΙΌΔΙΑ, ΣΎΝΟΡΑ...
    ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ

    ΤΙ ΛΈΤΕ !?
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΚΆΠΟΙΟΙ
    ΣΤΗΝ ΣΕΛΉΝΗ
    ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ !?
    Η... ΝΑΧΟΥΝ?

    ΑΠΛΉ ΛΟΓΙΚΉ.
    ΜΕ ΑΧΑΛΊΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΊΑ
    ΈΜΠΡΑΚΤΗ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις