ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ" ΝΑ ΓΙΝOYN ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ....!!!

 


Κανενας "ψεκασμενος" σαν κι εμενα δε θα ξεχασει την περιοδο που ειμασταν τα μαυρα προβατα

και μας ειχατε αποκλεισει απο οποιαδηποτε κοινωνικη ζωη

λεγοντας μας πως εμεις ευθυνομαστε που αρρωσταινει ο πλανητης

επειδη δεν εμβολιαζομασταν και συντηρουσαμε τη δηθεν πανδημια....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ PFIZER 

 Οι κυβέρνησεις μας ελεγαν ψέματα.

Ένα δικαστήριο της Νότιας Αφρικής

 διέταξε τη δημοσιοποίηση της σύμβασης εμβολίου Pfizer 

μεταξύ της κυβέρνησης SA(Νοτια Αφρικη) και της Pfizer.

Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις σε αυτό το συμβόλαιο θα ήταν πολύ παρόμοιοι για κάθε έθνος.

Η ρήτρα 5.5 προβλέπει,
 
Ο αγοραστής (η κυβέρνηση) αναγνωρίζει περαιτέρω ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστές και ότι ενδέχεται να υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επί του παρόντος ΓΝΩΣΤΕΣ...!!!

Έτσι, ενώ οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο διαβεβαίωναν το κοινό ότι τα εμβόλια ήταν "ασφαλή και αποτελεσματικά" - είχαν υπογράψει ένα συμβόλαιο αναγνωρίζοντας ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ και ότι μπορεί να υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου...!!!

 Εικόνα

 Ηρθε η ωρα λοιπον ολοι οι "αψεκαστοι" να γινουν βαθια θρησκευομενοι.

Ν αρχισουν καθημερινα τις προσευχες και τις μετανοιες

γιατι κανεις δεν τους εγγυαται οτι με το συγκεκριμενο εμβολιο που ετρεχαν να κανουν

δε ξερουν τι μερα τους ξημερωνει....κι αν τους ξημερωσει....

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ     ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Βαθειά θρησκευόμενοι;;; Χλωμό το βλέπω.
    Αυτοί με το πέρασμα των ημερών γίνονται ολοένα και χειρότεροι από πριν.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι ζήσαμε τότε θα το ξαναζήσουμε πολύ σύντομα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πρόβα πέτυχε, ο κόσμος απεδείχθη οτι είναι τυφλοί και χειραγωγημένοι, όταν οι περισσότεροι ακολοθούν τις οδηγίες, οι υπόλοιποι στοχοποιούνται.
    ΄Ηδη αρχίσαμε τα "αρνητές ταυτότητας" και περιμένουμε τα "αρνητές τσιπ", "αρνητές εντόμων", "αρνητές παιδεραστίας" κλπ.

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ Κ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ !

    * ΜΟΝΟ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ

    ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΦΟΒΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...!

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα ξεχάσουμε τίποτα, ούτε την ειρωνεία που έχουμε δεχτεί στο εργασιακό περιβάλλον, ούτε ακόμα και το ύφος κάποιων υπαλλήλων στα καταστήματα που πηγαίναμε να ψωνίζουμε αλλά και το συμπέρασμα από κάποιους "ειδικούς "ότι είμαστε αγράμματοι.Το χειρότερο για μένα είναι αυτό που ζούσε ο καθένας μέσα στο σπίτι του με τους δικούς του ανθρώπους, γιατί τους έξω τους αντιμετωπίζεις αλλά όταν ο "εχθρός" βρίσκεται μέσα στο σπίτι μπορεί και να λυγίσεις από την καθημερινή αντιπαράθεση.Ίσως να το ξαναζήσουμε με κάποιο τρόπο ή μαζί με άλλα που θα τρέχουν ταυτόχρονα, γιατί μόνο του νομίζω δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και μάλλον θα χρειαστεί αναβάθμιση το σενάριο.Εγώ τουλάχιστον έχω συναντήσει δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτούς που πιστεύουν πολύ ή είναι θρησκόληπτοι και θεωρούν, ότι δεν θα πάθουν τίποτα και η δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που ακολουθούν την επιστήμη σαν θρησκεία.Και οι δύο κατηγορίες για μένα είναι ακραίες, γιατί δεν σημαίνει ότι επειδή πιστεύεις στον Θεό ή είσαι θρησκόληπτος ακόμα χειρότερο αυτό δεν θα αρρωστήσεις, αρρώστησαν άνθρωποι που ήταν ταγμένοι στον Θεό και στη δεύτερη περίπτωση η επιστήμη πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να γιατρέψει μέσα από έρευνα, πείραμα, στατιστική και όχι απλά γιατί το λένε οι κυβερνήσεις.Η επιτυχία που είχε μένα όλο αυτό πιστεύω ότι στηρίχτηκε στην αμφισβήτηση, γιατί κάποιοι είναι μια χαρά, κάποιοι αρρώστησαν από καρκίνο ή είχαν άλλες περίεργες παθήσεις και πολλοί πέθαναν ξαφνικά αλλά δεν έπαθαν όλοι το ίδιο, γιατί τότε όλο αυτό θα είχε αποτύχει εξαρχής και αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όλες οι δόσεις δεν ήταν ίδιες, πράγμα που ήταν σκόπιμο για να δημιουργήσει όλο αυτό το κλίμα στο οποίο κανείς δεν θα μπορούσε να αποδείξει τίποτα, ούτε και να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπηρχαν 4 παρτιδες με διαφορετικο ποσοστο της δραστικης ουσιας.5%....10%....20% και η placebo που ειναι αναγκαστικη σε καθε πειραματικο σκευασμα.Ο καθε ενας που εμβολιαζοταν καταγραφοταν και ο αριθμος παρτιδας που εκανε.Οποτε αντιλαμβανεσαι οτι τα πειραματοζωα καταγραφηκαν ολα ωστε να ξερουν ποια παρτιδα μας χαιρετησε....ποια ειχε μεγαλες παρενεργειες και ποια μικροτερη....Τοσο απλα...

      Διαγραφή
  5. Τόσο απλά ....όπως το λες δυστυχώς

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις