Η απελπισμενη ΚΜ προσπαθει να δωροδοκησει το Bharat(Ινδια)

Η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί

απεγνωσμένα να αποπλανήσει τον Πρωθυπουργό του Μπαράτ, Ναρέντρα Μόντι, υποσχόμενος στην Καμάλα Χάρις, μια Ινδή στην καταγωγή ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, να πάει μαζί με τον Ινδό πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σουνάκ. Με άλλα λόγια, οι δύο κορυφαίες αγγλόφωνες χώρες θα είχαν επικεφαλής μέλη της μικρής ινδικής μειονότητας στις χώρες τους. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μόντι δεν ξεγελιέται. Ξέρει ότι το KM λέει πάντα στους ανθρώπους αυτό που θέλουν να ακούσουν πριν τους μαχαιρώσει στην πλάτη. Θυμάται επίσης ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι του απαγόρευαν να επισκέπτεται τις ΗΠΑ.

Το γεγονός ότι ο Μόντι αποκάλεσε την Ινδία με το εγγενές όνομα Bharat αντί για την «Ινδία» που προτιμούσαν οι Αγγλοι και οι Άραβες κατακτητές είναι ένα σημάδι της αποφασιστικότητας της χώρας να παραμείνει ανεξάρτητη. 

 

 

Η KM προσπάθησε επίσης, και απέτυχε, να δελεάσει την Αφρική. Την περασμένη εβδομάδα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών για το Κλίμα Τζον Κέρι προσπάθησαν να διοργανώσουν μια «σύσκεψη κορυφής για το κλίμα στην Αφρική» στην Κένυα. Το πρόβλημα είναι ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των Αφρικανών ηγετών μπήκαν στον κόπο να εμφανιστούν. Είναι φανερο γι αυτους που πηγαν οτι αποζητουσαν διορισμους στην ηγεσια και δισεκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στην Ελβετία.

 https://www.afdb.org/en/news-and-events/press-releases/africa-climate-summit-global-leaders-unite-put-continent-heart-fight-against-climate-change-64133

 Οι Αφρικανοί έχουν υπομείνει εκατοντάδες χρόνια γενοκτονίας και κλοπής πόρων και τώρα αγωνίζονται για πραγματική ανεξαρτησία. Αυτός είναι ο λόγος που οι υπερεθνικές KM διώχνονται από την Αφρική.

Τώρα φαίνεται ότι η Νότια Αμερική είναι η επόμενη. Η Κολομβία μόλις διέταξε ένα γιγάντιο ορυχείο Glencore να κλείσει τη λειτουργία του.

 https://www.swissinfo.ch/eng/business/colombia-puts-the-brakes-on-giant-glencore-mine-as-water-dries-up/48798566

 Αυτές οι αποτυχημένες προσπάθειες παραπλάνησης των πιο δημοφιλών περιοχών του κόσμου για να ενταχθούν στο KM σε έναν «αγώνα ενάντια στην Κίνα και τη Ρωσία», έλαβαν χώρα σε μια σειρά διεθνών συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας συγκέντρωσης των G20 και μιας συνάντησης BRICS II. Αυτές οι συναντήσεις είναι όλες προκαταρκτικές για κάποιου είδους αναμέτρηση που αναμένεται στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 18-19 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που έδειξαν αυτές οι συναντήσεις είναι ότι τα ελεγχόμενα από την KM κράτη-μαριονέτα της G7 είναι πλέον διεθνώς απομονωμένα. Τώρα ελέγχουν μόλις το 9% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 29% του ΑΕΠ. Όχι μόνο αυτό, είναι βαθιά χρεωμένοι και χάνουν την ικανότητά τους να κλέβουν πόρους από τον υπόλοιπο κόσμο.

Για παράδειγμα, οι BRICS έχουν τώρα αποθέματα πετρελαίου αξίας 736 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ή περισσότερα από τριπλάσια από τα 205 δισεκατομμύρια που έχει η G7. Η απώλεια της ικανότητας κλοπής πετρελαίου θα είναι οικονομικά μοιραία για την ΚΜ.

 

 Σε ένδειξη του τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το δολάριο ΗΠΑ, η ιρανική κρατική εταιρεία ραδιοτηλεόρασης εμφάνισε ένα χαρτονόμισμα 100 BRICS που εμφανίστηκε στη συνάντηση όπου το Ιράν προσχώρησε στους BRICS.

 

 Μετά από αυτή την ανακοίνωση, ιρανικές πηγές αναφέρουν ότι όλα τα δολάρια ΗΠΑ έχουν αφαιρεθεί από τις τουριστικές υπηρεσίες συναλλάγματος.

Με άλλα λόγια, η αυτόφωρη επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου που έλαβε χώρα πριν από 22 χρόνια σαν σήμερα, ως δικαιολογία για μια παγκόσμια αρπαγή πετρελαίου, απέτυχε θεαματικά.

Το άλλο πράγμα που απέτυχε θεαματικά είναι ο πόλεμος της Ουκρανίας. Μια ρωσική διαφήμιση που δίνει στους Ουκρανούς στρατιώτες την τελευταία ευκαιρία να παραδοθούν δείχνει πώς πάει αυτός ο πόλεμος.

 


 Στην τελευταία G20, τα κράτη-μαριονέτα του KM αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οποιεσδήποτε δηλώσεις καταδίκης της Ρωσίας για αυτόν τον πόλεμο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι τα έθνη της G20 συμφώνησαν «η σημερινή εποχή δεν πρέπει να είναι πόλεμος».

Οι προσπάθειες «να ουκρανοποιηθούν τα πάντα… είναι όλο και πιο κουραστικές για χώρες που θέλουν να εμπλακούν σε συγκεκριμένες υποθέσεις αντί να υποστηρίξουν την προπαγάνδα υπέρ του καθεστώτος του Κιέβου», λέει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Οι χώρες του κόσμου θέλουν να μιλήσουν για «βιώσιμη ανάπτυξη… επίλυση προβλημάτων στον τομέα της επισιτιστικής και ενεργειακής ασφάλειας, τη βελτίωση της ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης, την υιοθέτηση της ψηφιακής οικονομίας και πολλά άλλα», προσθέτει.

 https://tass.com/politics/1671333

 Πηγές της Μοσάντ λένε ότι «οι μαριονείστες της KM έχουν τελειώσει με τον Zelensky. τον πετάνε κάτω από το λεωφορείο». Ο Ζελένσκι αναγκάζεται τώρα να διεξαγάγει προεδρικές και κοινοβουλευτικές εκλογές που σχεδόν σίγουρα θα απομακρύνουν το καθεστώς του από την εξουσία.

 


 Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι εάν η κορυφαία τρομοκρατική οντότητα στον κόσμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα χρεοκοπήσει τελικά μετά το τέλος του οικονομικού έτους της 30ής Σεπτεμβρίου.

Στην τελευταία ένδειξη ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ καταρρέει, σημειώθηκε πτώση 45% στις αγορές κατοικιών στις ΗΠΑ, μεγαλύτερη πτώση από ό,τι κατά το σοκ Lehman του 2008. Παρόμοια σοκ πλήττουν εταιρείες πιστωτικών καρτών, μικρές επιχειρήσεις, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ. καθώς ολόκληρη η οικονομία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

 

 Εάν η US CORPORATION εκραγεί, θα το ξέρουμε όλοι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Με την κατάρρευσή του θα έρθει το τέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ, της BIS, του ΠΟΥ, του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κ.λπ.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα ενημερωτικά δελτία, το σχέδιο χρήσης του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης στις 4 Οκτωβρίου για τη μετάδοση ενός μηνύματος σε όλες τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τις φορητές συσκευές στις ΗΠΑ είναι ένα σημάδι ότι είναι πιθανό τότε κάποιου είδους συμβάν του μαύρου κύκνου. Το ερώτημα είναι θα είναι τα Λευκα Καπελα ή οι ΚΜ που ελέγχουν οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη κηρύσσεται...?

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις