Ο Ζελένσκι ρίχνει τις γυναίκες στην κρεατομηχανή: αρχίζει η στρατολόγηση γυναικών στην Ουκρανία


Ο Ζελένσκι αρχίζει να στρατολογεί γυναίκες για να καλύψει τις κολοσσιαίες απώλειες του ουκρανικού στρατού και να προετοιμάσει τις νέες ταξιαρχίες για την άνοιξη του 2024.

Η αρχή θα γίνει με όσες γυναίκες έχουν την ειδικότητα του γιατρού, νοσηλευτή ή φαρμακοποιού, δηλαδή ιατρικά επαγγέλματα. Στη συνέχεια θα γενικευθεί η στράτευση των γυναικών, αναφέρει το Warnews24.

Με φόντο τις καταστροφικές απώλειες του ουκρανικού στρατού και την έλλειψη ανδρικού πληθυσμού, το Κίεβο ετοιμάζει τη στράτευση γυναικών. Αρχικά θα προσκληθούν τόσο γυναίκες ειδικευμένες στα ιατρικά επαγγέλματα όσο και φαρμακοποιοί. Μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα επαγγέλματα.

Από την 1η Οκτωβρίου 2023, όλες οι γυναίκες που εργάζονται στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα πρέπει να εγγραφούν στα κέντρα πρόσληψης. Δεν μπορούν να αρνηθούν εκτός εάν εμποδίζονται να υπηρετήσουν λόγω ιατρικών ή άλλων συνθηκών.

Ταυτόχρονα, σε όλες τις εγγεγραμμένες γυναίκες απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ουκρανίας V. Zelensky στο Verkhovna Rada της Ουκρανίας Fedor Venislavsky είπε ότι από την 1η Οκτωβρίου 2023 όλες οι γυναίκες της Ουκρανίας με ειδικότητα γιατρού, νοσηλευτή και φαρμακοποιού μεταξύ 18 και 60 ετών θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένες στο στρατιωτικά μητρώα για στρατιωτική θητεία.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο γιατρούς και φαρμακοποιούς, αλλά και γυναίκες με ειδικότητες σε δεκατέσσερις τομείς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασκούν τα επαγγέλματα των προγραμματιστών, γιατρών, δικηγόρων, δημοσιογράφων, μουσικών, προσωπικού εστίασης και εκτύπωσης, κοινωνικών λειτουργών, λογιστών και ξενοδόχων. . και τα λοιπά. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εμ, αρκετά δεν διασκέδασαν στα πάρτι και τις παραλίες (όσες δεν έφυγαν προς τα δυτικά όπου και το πάρτι συνεχίζεται); Μάλλον πείραξαν τα βίντεο που αναρτούν καθημερινά. Τέλος πάντων, το σλόγκαν "ως τον τελευταίο ουκρανό" καλά κρατεί, αλλά ας το ενημερώσουμε σε "ως την τελευταία ουκρανή". Καλά λάφυρα.MCX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις