Ο Ramaswamy ζητά να συναντηθεί με το συμβούλιο των Λευκών Καπέλων

 

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος

για την προεδρία Vivek Ramaswamy έστειλε email στον στρατηγό Eric M. Smith ζητώντας μια ακρόαση στο συμβούλιο , είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού.

Το γραφείο του στρατηγού Σμιθ, είπε, έλαβε το σημείωμα την Πέμπτη το πρωί. Σε αυτό, ο Ramaswamy έγραψε ότι γνώριζε τις προσπάθειες των Λευκων Καπέλων για την εξάλειψη του Deep State και χειροκρότησε τον στρατηγό και τους άντρες του που υπερέβαιναν και αγκαλιασαν την έκκληση του καθήκοντος να προστατεύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες από προδοτικούς εγκληματίες. Ο Ραμασουάμι είπε ότι κατανοούσε ότι η πίστη του στρατηγού Σμιθ ανήκει στον Τραμπ, αλλά πρόσθεσε: «Θα πρέπει να αφήσετε ανοιχτές τις επιλογές εάν συμβεί οτιδήποτε ατυχές στον πρώην Πρόεδρο Τραμπ». Ζήτησε από τον στρατηγό Σμιθ να κανονίσει μια συνάντηση μεταξύ του ίδιου και του Συμβουλίου Λευκών Καπέλων.

Το email ήταν παρόμοιο ως προς το περιεχόμενο, αλλά διαφορετικό σε τόνο με εκείνο που είχε στείλει ο DeSantis νωρίτερα φέτος. «Ο Τραμπ είναι κατεστραμμένο εμπορεύμα. Είναι το παρελθόν. Είμαι το μέλλον του κόμματος», είχε γράψει ο DeSantis. Τα Λευκα Καπελα απέφευγαν τον DeSantis για τους δεσμούς του με τη διευθύντρια της FEMA Deanne Criswell και τα εγκλήματα που διέπραξαν οι άνθρωποί της εναντίον των πολιτων της Φλοριντα κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ian.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ σηκωσε το φρύδι του στην πρόταση του Ramaswamy «σε περίπτωση που κάτι ατυχές».

«Θα μπορούσε να μην είναι τίποτα. θα μπορούσε να είναι μια κρυφή απειλή. Είμαστε πάντα σε επιφυλακή. Και πραγματικά δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτόν τον τύπο Vivek Ramaswamy», είπε η πηγή μας.

Ο Ραμασβάμι εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή από το πουθενα. Απόφοιτος του Γέιλ και του Χάρβαρντ, εργάστηκε στη Wall Street πριν ιδρύσει μια εταιρεία βιοτεχνολογίας, τη Roviat Sciences - μια εταιρεία που επικεντρώνεται στη συγχώνευση τεχνολογίας και ανάπτυξης φαρμάκων - στα τέλη του 2014. Υποστήριξε την ανάπτυξη της σύγχρονης ιατρικής, ιδιαίτερα των ανοσοκατασταλτικών εγχύσεων.

Κατά τη δήλωση της υποψηφιότητάς του στις 21 Φεβρουαρίου, ωστόσο, ο Ramaswamy φαινομενικά στράφηκε προς το πλήθος κατά των εμβολίων, λέγοντας ότι απεχθάνεται τα lockdown για τον Covid και ότι θα «εξέθετε και εν τέλει θα αναδιοργανωνε» την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων εάν εκλεγόταν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έχει κάνει έκκληση στις κοινότητες του Truth. Κατήγγειλε την επίσημη αναφορά της 11ης Σεπτεμβρίου και είπε: «Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση μας είπε την αλήθεια».

«Μπορούμε να χειριστούμε την αλήθεια», είπε σε μια έκκληση για πλήρη καταγραφή των UFO σε μια ακρόαση επίβλεψης του Σώματος αυτόν τον μήνα.

Επιπλέον, είπε σε συνέντευξή του στον παρουσιαστη του CNN, Jake Tapper, ότι θα καταργήσει την Federal Reserve.

Οι κατευνασμοί του που στοχεύουν στους Truthers αποδίδουν μερίσματα. αν και ο Τραμπ έχει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα έναντι των διεκδικητών, οι ποσοστιαίες μονάδες του Ραμασβάμι ανεβαίνουν σταθερά.

Ο στρατηγός Smith, ωστόσο, δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Ramaswamy είναι αληθινός πατριώτης.

«Ο Smith έχει χορτασει από ψεύτικους πατριώτες, υποτιθέμενους πιστούς πολιτικούς και μέλη των ενόπλων δυνάμεων να υποκύπτουν στη διαφθορά του Deep State. Μετά την ανάγνωση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο στρατηγός Smith πιστεύει ότι το ιστορικό του Ramaswamy ήταν, μέχρι πρόσφατα, αμφίβολο. Δεν θα επιτρεψει αυτό που θα μπορούσε να είναι ένας Δούρειος Ίππος. Από όσο γνωρίζω, δεν έχει στείλει απάντηση», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις