Η κρυμμένη ιστορία που διδάσκεται από μυστικές εταιρείες


Ως ρεπόρτερ, η δουλειά μου είναι να παίρνω πληροφορίες από πρώτο χέρι απευθείας από πηγές όποτε είναι δυνατόν. Αυτό που δεν συνειδητοποίησα είναι ότι η αναφορά από πρώτο χέρι για μυστικές εταιρείες σας οδηγεί σε μέρη και μυστήρια που δεν ταιριάζουν στο τρέχον επιστημονικό μας πλαίσιο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινά. Ο Thomas Jefferson, όταν είπε για μια θεωρία σχετικά με τους μετεωρίτες που έρχονται από το διάστημα, είπε κάποτε «Προτιμώ να πιστέψω ότι δύο κύριοι μελετητές από το Χάρβαρντ θα έλεγαν ένα ψέμα παρά ότι θα πέσουν βράχοι από τον ουρανό».

Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου αυτήν την εβδομάδα, ας δούμε μερικές από τις πολύ αλλόκοτες εμπειρίες που είχα όταν ασχολήθηκα με τα κορυφαία επίπεδα της παγκόσμιας δύναμης και τις διάφορες μυστικές ομάδες που βρέθηκαν εκεί.

Η πρώτη εσωτερική επαφή που είχα προήλθε από τη μελέτη ενός Σαμάνου Shipibo στον Αμαζόνιο. Το Shipibo θα χρησιμοποιούσε το φάρμακο Ayahuasca για να επικοινωνήσει με τα πνεύματα του Αμαζονίου. Καθώς συμμετείχα σε αυτές τις τελετές, μέσα στον κούφιο κορμό ενός γιγάντιου δέντρου βαθιά μέσα στο παρθένο τροπικό δάσος, η εντύπωση που είχα ήταν ότι ο ίδιος ο Αμαζόνιος ήταν ευαίσθητος. Τα δέντρα ήταν όλα μέρος ενός παγκόσμιου ψυχικού δικτύου που συνέδεε όλα τα φυτά και μπορούσε να παρατηρήσει το μυαλό των διαφόρων ζώων. Το ίδιο το τροπικό δάσος του Αμαζονίου φαινόταν να είναι ένα αισθανόμενο ον. Το πνεύμα του Αμαζονίου μου είπε ότι δεχόταν επίθεση και ότι έπρεπε να πάω στην Ασία για να λάβω βοήθεια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πήγα στην Ασία. Τώρα, 40 χρόνια αργότερα, αυτό το εγχείρημα αποδίδει καρπούς καθώς οι ασιατικές μυστικές εταιρείες έχουν συμφωνήσει να βοηθήσουν τον πλανήτη.

Η σύνδεση με τις ασιατικές μυστικές εταιρείες (για τις οποίες έχω γράψει εκτενώς στο παρελθόν) οδήγησε στο Πεντάγωνο να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσω του τμήματος ψυχικού πολέμου των «ανδρών που κοιτάζουν επίμονα τις κατσίκες». Το άτομο που έστειλαν ήταν ο Paul Laine. Την εποχή που τον γνώρισα, το εξώφυλλό του ήταν ότι εργαζόταν στην Oracle Corporation που ανήκει στον τεχνολογικό δισεκατομμυριούχο Larry Ellison. Ο Laine παρείχε πληροφορίες για φανταστικές εφευρέσεις από το παρελθόν που έκτοτε είχαν καταργηθεί. Ένα παράδειγμα ήταν όλα τα τηλεγραφικά καλώδια που βλέπετε στις παλιές ταινίες Western. Τροφοδοτούνταν από ηλεκτρική ενέργεια που συλλέγονταν από το έδαφος. Αυτή η τεχνολογία έχει πλέον χαθεί για εμάς.

Μια άλλη και πιο εσωτερική καταπιεσμένη αρχαία τεχνολογία ήταν η συλλογή μιας μυστηριώδους μορφής ενέργειας του φεγγαριού Οι άνθρωποι γνωστοί ως τρελοί ήταν συχνά ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτή τη μορφή ενέργειας. Υποτίθεται ότι ανοίγει παράθυρα σε εναλλακτικές πραγματικότητες και θέαση τόπων και γεγονότων από απόσταση σε αυτήν την πραγματικότητα. Αυτή ήταν η δυνατότητα τηλεθέασης που ενδιέφερε το Πεντάγωνο.

Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που έμαθα από αυτή την ομάδα ήταν ότι η NASA αντιπροσώπευε το Not A Space Agency. Αποδεικνύεται ότι η NASA είναι απλώς ένα γιγάντιο κινηματογραφικό στούντιο που κλέβει τεράστια ποσά χρημάτων από τους φορολογούμενους για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι εξερευνούμε το διάστημα.

Το Πεντάγωνο επεσήμανε ότι κάθε επανδρωμένη εξερεύνηση του διαστήματος είχε σταματήσει μυστηριωδώς τη δεκαετία του 1970 και ότι κάποιος, ή κάτι τέτοιο, μας εμπόδιζε να φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη. Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που όλα τα διαστημόπλοια του Έλον Μασκ σε αποστολές στον Άρη ανατινάζονται όταν προσπαθούν να φύγουν από τον πλανήτη. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται σε κάποια μορφή καραντίνας.

Οι άνθρωποι του Πενταγώνου είπαν επίσης ότι η έρευνά τους έδειξε ότι ο προηγμένος πολιτισμός καταστράφηκε τουλάχιστον δύο φορές σε αυτόν τον πλανήτη. Ισχυρίζονται ότι έχουν δει αποδείξεις ότι χρησιμοποιήθηκαν ατομικά όπλα σε αυτά τα γεγονότα. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολύ πειστικά στοιχεία για έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο στην αρχαία Ινδία, συμπεριλαμβανομένων ραδιενεργών σκελετών, λιωμένου γυαλιού κ.λπ. Αυτό φαίνεται να είναι ένα γεγονός που χρονολογείται πριν από 26.000 χρόνια, του οποίου οι επιζώντες δημιούργησαν πολλές από τις μυστικές κοινωνίες που υπάρχουν σήμερα. Για το ιστορικό, διαβάστε τις πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο. 

http://www.mysteryofindia.com/2014/08/myth-of-ancient-nuclear-war.html

Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις για ένα μυστηριώδες γενετικό εμπόδιο που δείχνει ότι η ανθρωπότητα σχεδόν εξαφανίστηκε πριν από 74.000 χρόνια, υποτίθεται ότι «από ένα τεράστιο ηφαίστειο».

https://en.wikipedia.org/wiki/Toba_catastrophe_theory

Στη συνέχεια, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η στάθμη της θάλασσας ήταν 122 μέτρα χαμηλότερη κατά την τελευταία εποχή των παγετώνων πριν από περίπου 14.000 χρόνια.

https://www.usgs.gov/media/images/coastline-eastern-us-changesslowly

Όχι μόνο αυτό, δεδομένα από πυρήνες πάγου δείχνουν ότι αυτή η εποχή των παγετώνων τελείωσε εξαιρετικά απότομα πριν από 11.600 χρόνια. Αυτό προκάλεσε μια ξαφνική άνοδο της στάθμης της θάλασσας σε όλο τον κόσμο που έβαλε κάτω από το νερό ολόκληρες ηπείρους και παράκτιες πεδιάδες.

https://ocp.ldeo.columbia.edu/res/div/ocp/arch/examples.shtml

Αυτός είναι ο λόγος που οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν θρύλους και αναμνήσεις από μια γιγάντια πλημμύρα. Για παράδειγμα, στην Ασία, γίνεται πολύς λόγος για τη χαμένη ήπειρο της Λεμουρίας. Αυτό που γνωρίζουμε ως διάφορες νησιωτικές χώρες της Ανατολικής Ασίας, όπως η Ινδονησία και οι Φιλιππίνες, ήταν μέρος μιας μεγάλης χερσαίας μάζας που πλημμύρισε στο τέλος της εποχής των παγετώνων.

Ωστόσο, το σημείο που θέλω να κάνω είναι ότι μου είπαν για αυτά τα γεγονότα πολύ ισχυρές μυστικές εταιρείες που ελέγχουν μεγάλο μέρος του πολιτισμού μας μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, οι ομάδες των Γνωστικών Illuminati και του Black Sun έχουν τέτοιες πεποιθήσεις. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι ιδρύθηκαν από επιζώντες προκατακλυσμιαίων πολιτισμών.

Ας ξεκινήσουμε με την εκδοχή της ιστορίας των Gnostic Illuminati. Λένε ότι η ομάδα τους ιδρύθηκε από τον μαθηματικό Πυθαγόρα που έζησε από το 570 έως το 490 π.Χ. Ο Πυθαγόρας δίδαξε στους μαθητές του:

(1) ότι στο βαθύτερο επίπεδό της, η πραγματικότητα είναι μαθηματικής φύσης,

(2) ότι η φιλοσοφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πνευματική κάθαρση,

(3) ότι η ψυχή μπορεί να ανέλθει σε ένωση με το θείο,

(4) ότι ορισμένα σύμβολα έχουν μυστικιστική σημασία και

(5) ότι όλοι οι αδελφοί του τάγματος πρέπει να τηρούν αυστηρή πίστη και μυστικότητα.

Ωστόσο, οι Γνωστικοί Illuminati με τους οποίους συνάντησα, λένε ότι ο Πυθαγόρας -ο οποίος εκπαιδεύτηκε από Αιγύπτιους Ιερείς και Βαβυλώνιους Maggi- ήταν ο κληρονόμος μιας πολύ παλαιότερης προκατακλυσμιαίας γνώσης. Για παράδειγμα, σύμφωνα με αυτούς, η Μεσόγειος Θάλασσα ήταν μια γιγάντια κοιλάδα ποταμού που ξαφνικά πλημμύρισε και έγινε ωκεανός.

Οι επιζώντες αυτής της τεράστιας καταστροφής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η οντότητα που προκάλεσε αυτή την πλημμύρα ήταν κακιά και έπρεπε να ανατραπεί. Για το σκοπό αυτό, στρατολογούν 3000 ιδιοφυΐες κάθε γενιάς για να συνεχίσουν τις παραδόσεις τους και την αφοσίωσή τους στην ανατροπή του δημιουργού. Είναι αντίθετοι στην κυριαρχία της γραμμής αίματος επειδή οι άρχοντες της γραμμής αίματος διεκδικούν το θείο δικαίωμα να κυβερνούν μέσω αυτού του «κακού θεού» τους.

Γιατί λοιπόν αυτό έχει σημασία σήμερα; Λοιπόν, οι Γνωστικοί Illuminati ισχυρίζονται ότι ξεκίνησαν την αμερικανική, τη γαλλική και τη ρωσική επανάσταση. Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι τώρα αναλαμβάνουν την πρώτη παγκόσμια επανάσταση.






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://www.tilestwra.com/sok-sta-chania-synelavan-dyo-gnostoys-giatroys-ereynatai-ypothesi/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ τι γίνετε φίλε???
    ότι αφορά παιδιά θα στο στέλνω με την μια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΌΤΙ
    Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ
    ΠΡΙΝ 74.000 ΧΡΌΝΙΑ.

    ΤΏΡΑ ΠΟΙΟΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ?
    ΌΛΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΊΝΑΙ?

    Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΔΕΝ
    ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ !
    ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΧΑΖΆΡΟΙ
    ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΆ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΉΤΑΝ ΈΤΣΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΑΠΑΤΗ 19

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΣΟΥ ΈΧΟΥΝ
    ΠΡΌΒΛΗΜΑ
    ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΤΌΧΟΣ.

    ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊ Ο ΚΌΣΜΟΣ
    ΔΙΆΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ
    ΌΠΩΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΣΤΟΝ
    ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΌ.
    ΤΟ ΠΙΆΣΑΤΕ? ΤΟ feeling?
    ΌΠΩΣ ΛΈΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !




    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις