Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ....ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ....!!!

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τη Δευτέρα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα και σκότωσαν τους δύο σωματοφύλακές του κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης του διαβολικού κατασκευαστή θρόμβων μετά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ο Μπούρλα, ένας Ελληνοαμερικανός κτηνίατρος, εθεάθη για τελευταία φορά στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2022, την ημέρα που οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Moderna, Stephen Bancel, σε ένα πολυτελές εστιατόριο D.C. Η πηγή μας είπε ότι ο στρατός πιστεύει ότι ο Μπουρλά έμαθε για τη σύλληψη του Μπανσέλ και «ξέφυγε από την κόλαση» προτού γίνει ο επόμενος στόχος. Τα Λευκα Καπελα έμαθαν αργότερα ότι ο Bourla είχε επιστρέψει στην Αθήνα, από όπου επέβλεπε τις παγκόσμιες επιχειρήσεις της Pfizer και επινόησε τρόπους για να πείσει για άλλη μια φορά τους πολίτες του κόσμου να πάρουν τις θανατηφόρες αναμνηστικές του δοσεις.

Τα Λευκα Καπελα είχαν υποκλέψει συστηματικά τις επικοινωνίες μεταξύ του Bourla και των φίλων, της οικογένειας και των συνεργατών του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις αρχές Ιουλίου, ο Μπουρλά επικοινώνησε με τον γιο του, Μόις Μπουρλά, λέγοντας ότι θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις αρχές Αυγούστου, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να παράσχει το δρομολόγιό του. Όταν ο Μπουρλά είπε ότι θα έρθει σε επαφή αφού «φροντίσει μερικά πράγματα», ο Μόις προσπάθησε να αποθαρρύνει τον πατέρα του από το να μπει στις ΗΠΑ επειδή πότε πότε έβλεπε «στρατιωτικά αυτοκίνητα» παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του στο Σικάγο στο Ιλινόις. Ο Μπουρλά διαβεβαίωσε τον Μόις ότι θα έπαιρνε κάθε προφύλαξη και σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο πριν φύγει από την Αθήνα.

«Ο Μόις Μπουρλά ήταν ξεκάθαρα παρανοϊκός. Αν είχαμε επιτήρηση στο σπίτι ή στην κατοικία του Albert Bourla στο Scarsdale, στη Νέα Υόρκη, δεν θα γινόταν με στρατιωτικά οχήματα. Δεν είμαστε τόσο ευδιάκριτοι».

Στις 4 Αυγούστου, ο ARCYBER έκλεψε ένα email που είχε στείλει ο Μπούρλα στον γιο του. Σε αυτό, ο Μπουρλά έγραψε ότι είχε φτάσει με ασφάλεια στις ΗΠΑ και ζήτησε από τον γιο του να τον συναντήσει «στην προκαθορισμένη τοποθεσία» σε 72 ώρες. «Έχω επιδείξει προσοχή. να κάνεις το ίδιο», έκλεισε το email.

Αν και ένας διακομιστης εδειχνε ότι το email προέρχεται από τη Χαβάη, η ARCYBER ανακάλυψε γρήγορα ότι ο Bourla το είχε στείλει μέσω ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου ή VPN, το οποίο επιτρέπει σε κάποιον να συνδεθεί στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και ανώνυμα.

Μόλις έλαβε το email, ο Mois έκλεισε ένα εισιτήριο απλής μετάβασης στο Maui για το επόμενο πρωί.

«Δεν προστέθηκαν πολλά. Αν ο Μόις νόμιζε ότι τον παρακολουθούσαν, και δεν ήταν με στρατιωτικά οχήματα, γιατί θα έκλεινε την πτήση από τον υπολογιστή του σπιτιού του; Δεν νομίζουμε ότι είναι ηλίθιος. Ο στρατηγός Σμιθ σκέφτηκε ότι το όλο θέμα ήταν μια λάθος κατεύθυνση, μια απόσπαση της προσοχής και ο Μπουρλά μάλλον δεν ήταν καν στη Χαβάη. Φαινόταν σχεδιασμένο σαν να προσπαθούσαν να μας πετάξουν από το μονοπάτι», είπε η πηγή μας.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο στρατηγός Σμιθ κανόνισε να βάλει έναν μυστικό πράκτορα στην πτήση του Μόις στις 7:00 π.μ. για το Μάουι.

«Αν ο Μόις επρόκειτο να συναντηθεί με τον πατέρα του, θα μπορούσε να ήταν κατά τη διάρκεια της στάσης. Μια ομάδα παρακολούθησης ήταν έτοιμη να οδηγήσει τον Μόις στο αεροδρόμιο. Θέλαμε να δούμε αν όντως μπήκε σε αυτό το αεροπλάνο», είπε η πηγή μας.

Μια λιμουζίνα οδήγησε τον Mois στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago-O'Hare στις 5:00 π.μ.. Επιβιβάστηκε στην προγραμματισμένη πτήση του, η οποία αναχώρησε από το Σικάγο στις 7:15 π.μ., με την πτήση ανταπόκρισης να αναχωρεί από το Σαν Φρανσίσκο στις 5:00 μ.μ. και τελικά προσγείωση στο Μάουι στις 7:30 (τοπική ώρα.)

Εν τω μεταξύ, η ARCYBER επανεξέτασε κάθε ένα από τα email, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα του Bourla που είχε παγιδεύσει από την αρχή του Plandemic, ελπίζοντας να βρει ένα μοτίβο που να καθορίζει τον πραγματικό προορισμό του Bourla. Ήταν εκατοντάδες στη σύζυγό του, Myriam Ilkhanate, στο Scarsdale της Νέας Υόρκης και στην κόρη του, Graziella, επίσης στη Νέα Υόρκη. Τα γραπτά του Μπουρλά ήταν λυπητερα που θρηνούσαν την εξορία του - κατηγόρησε τον Πρόεδρο Τραμπ και έναν «διεφθαρμένο στρατό των ΗΠΑ» ότι απέδωσαν «υπερβολικούς θανάτους» στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό στο «σωτήριο εμβόλιο» του. Είπε επανειλημμένα ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ έως ότου ο Τραμπ ήταν «πίσω από τα κάγκελα» και ο Μπάιντεν «αποκαταστήσει την αμερικανική τάξη». Ο Μπούρλα είχε συχνά επικοινωνήσει με συναδέλφους στα κεντρικά γραφεία της Pfizer στη Νέα Υόρκη, αλλά καμία από τις υποκλοπές δεν αναφέρθηκε σε ένα σαββατοκύριακο στις Η.Π.Α. 

Η ARCYBER ανέλυσε μια ανταλλαγή email τον Φεβρουάριο του 2023 μεταξύ της Bourla και της Rachel King, εν ενεργεία διευθύνοντος συμβούλου της Biotechnology Innovation Organisation, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ο Bourla. Μια πρόχειρη έρευνα αποκάλυψε ότι ο Μπουρλά και ο Κινγκ κατείχαν καρέκλες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Σε τρία email στον King, ο Μπουρλά είχε συμπεριλάβει ύποπτα και άσχετα τους αριθμούς «8», «9» και «23».

«Ρέιτσελ, όπως μπορείς να φανταστείς, ανυπομονώ να επιστρέψω στις ΗΠΑ όπου μπορώ να εκπληρώσω καλύτερα τις ευθύνες μου. Πρέπει να περιμένω μέχρι να αλλάξει το κλίμα εκεί, και ελπίζω σύντομα. Αναρωτιέμαι, τώρα, αν έχουν περάσει 8 ή 9 χρόνια. Νομίζω 8, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Ίσως 9. Αναρωτιόμουν για αυτό στις 23 του περασμένου μήνα…» έγραφε μέρος ενός email.

«Ενώ η πτήση του Mois ήταν ακόμα στον αερα, η Cyber Command συνήγαγε φέτος τους 8 και 9 μήνες και τους 23 το χρόνο. Φαινόταν ότι ήταν ο όχι και τόσο έξυπνος κωδικός του Μπούρλα ότι θα την επισκεπτόταν, για οποιονδήποτε λόγο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2023», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Smith έστειλε αμέσως ομάδες αναγνώρισης του USMC για να θεσουν υπο παρακολουθηση τις κατοικίες του King στο Long Island City, στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, DC και στο Newport Beach, στην Καλιφόρνια. Μέχρι τη στιγμή που η πτήση του Mois προσγειώθηκε στο Maui, είχαν δημιουργήσει επιτήρηση και στα τρία ακίνητα.

Ο πράκτορας του αεροπλάνου εγινε σκια τον Μόις από το αεροδρόμιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Wailea, αλλά ο Albert Bourla δεν φαινόταν πουθενά.

Στις 11:00 π.μ. της Δευτέρας, οι πεζοναύτες στην παραλία του Νιούπορτ εντόπισαν μια λιμουζίνα να πλησιάζει σε έναν ιδιωτικό δρόμο που οδηγούσε σε ένα αδιέξοδο που είχε μόνο μια ενιαία κατοικία, το τριώροφο κτήμα του King, 7.500 τετραγωνικών μέτρων. Καθώς η λιμουζίνα έμπαινε στο αδιέξοδο, παγιδεύοντας τον εαυτό της, 7 πεζοναύτες με δύο SUV πηγαν πίσω της. Όποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της λιμουζίνας μπλόκαρε τα φρένα και βγηκε από το αυτοκίνητο με ένα πιστόλι στο χέρι. Κρύφτηκε πίσω από την πόρτα του οδηγού και πυροβόλησε στα τυφλά τα SUV. Καθώς οι σφαίρες του βρηκαν αέρα, εμφανίστηκε το άτομο στο κάθισμα του συνοδηγού και εριξε μ ένα υποπολυβόλο Heckler & Koch MP5. «Μείνε στο αυτοκίνητο και σκυμμένο το κεφάλι σου», φώναξε και μετά συμμετείχε στην επίθεση.

Οι επιτιθέμενοι σύντομα συνειδητοποίησαν ότι οι διώκτες τους βρίσκονταν μέσα σε θωρακισμένα SUV με αλεξίσφαιρο γυαλί.

Ο οδηγός έφαγε μια σφαίρα στο πρόσωπο όταν το κεφάλι του βγηκε πάνω από την πόρτα για καλύτερη ματιά.

Ένας ελεύθερος σκοπευτής πεζοναύτης καμουφλαρισμένος σε ένα κοντινό δέντρο παρείχε "σαν ρολοι" τις θεσεις των στοχων.

Οι Πεζοναύτες διέταξαν την υπόλοιπη φρουρά να παραδοθεί. «Δεν θέλουμε εσενα. Θέλουμε τον άντρα στο πίσω κάθισμα. Παραδωσου και ζήσε. Αν οχι πεθαινεις», τους είπαν.

«Είμαι νεκρός έτσι κι αλλιώς!» φώναξε ο άνδρας καθώς πυροβολουσε τα SUV, ριχνοντας σφαίρες στο παρμπρίζ.

Έκανε μερικά βήματα πριν η δεύτερη βολή του ελεύθερου σκοπευτή αφήσει μια τρυπα στο κρανίο του.

Οι πεζοναύτες βρήκαν τον Μπούρλα να σκύβει στο πίσω μέρος της λιμουζίνας. Ήταν πολύ σοκαρισμένος για να μιλήσει ή να αντισταθεί.

«Ο Κινγκ δεν ήταν καν στο σπίτι εκείνη την ώρα. Ο Μπουρλά έφτασε νωρίς. Απολυμάναμε τη σκηνή και ο Μπουρλά είναι τώρα υπό κράτηση. Θέλετε να μάθετε κάτι μη ειρωνικό; Οι γονείς του Μπούρλα είναι επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος και ο γιος τους προκάλεσε τη γέννηση ενός δεύτερου ολοκαυτώματος που σκότωσε δεκάδες εκατομμύρια και εξακολουθεί να σκοτώνει εκατοντάδες ανθρώπους καθημερινά», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε αν συνελήφθη και ο Μόις.

«Δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι ο Μόις ήταν συνένοχος στα εγκλήματα του πατέρα του. Σε αντίθεση με τους Κλίνγκον, δεν θεωρούμε υπεύθυνο έναν γιο για τα εγκλήματα ενός πατέρα. Ήταν συνένοχος στην εσφαλμένη κατεύθυνση, σίγουρα, αλλά ποιος γιος δεν θα προστάτευε τον πατέρα του, ακόμη και έναν κακό πατερα όπως ο Albert Bourla. Γεγονός είναι ότι ο Μπουρλά πιάστηκε. Αν δεν είχε συμπεριλάβει τον γιο του στο περίπλοκο σχεδιο του, δεν θα το ξέραμε ποτέ».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΑΜΈΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ
    ΆΡΘΡΟ ΆΛΛΑ ΔΗΛΏΝΕΙΣ
    ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!

    😃



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΑΙΟ



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !
    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ .ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ο ΕΡΠΕΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ,ΓΕΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ .
    ΑΡΑ ,Ο ΠΙΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ,ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΣ !!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΑ ,Ο ΕΡΠΕΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ! !!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ Γ@ΜΩ !!!!!!!!!! ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !!!!!!!!!!!!
    ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ !!!!!!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
    GITMOOOOO !
    OOOOOOHHHHHHHYYYEEEAAAHHHHH !!!!!!!!!!!!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ10 Αυγούστου, 2023 17:52

    Μακάρι να είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά πολύ αμφιβάλω. Τα ίδια έχουν γραφτεί και για τον Bill Gates, και για πολλούς άλλους, και οι άνθρωποι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ο Bill Gates μέχρι και στην Ελλάδα ήρθε . Πάντως πιστεύω το κάρμα για τον Μπουρλά, τον Bill Gates και όλο τους το συνάφι, μετά τον θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων από τα εμβόλια θα είναι τεράστιο, η κοσμική κατάρα θα τους ακολουθεί για πάρα πολλές ζωές και ενσαρκώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις