ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ...!!!


Τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποίησαν τους χριστιανούς ότι αν δεν υιοθετήσουν πλήρως τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, θα αποκλειστούν από τη συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Η Madrigal-Borloz ανέφερε στην 53η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ότι η θρησκευτική ελευθερία μπορεί να υπάρξει μόνο αν είναι "συμβατή" με την ατζέντα των LGBTQ+, αν οι χριστιανοί και άλλες θρησκευτικές ομάδες συμμορφωθούν με τη ριζοσπαστική ακροαριστερή ιδεολογία.

Υπονοεί ότι οι θρησκευόμενοι πιστοί που δεν ασπάζονται την ιδεολογία των ΛΟΑΤ παρερμηνεύουν την ίδια τους τη θρησκεία.  















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΌΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΎΟΥΝ.

    ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ
    ΤΑ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ
    ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΥΝ .
    ΈΤΣΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ !

    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΣ ΓΕΝΙΚΌΣ
    ΌΛΩΝ ΤΩΝ Π@Π@Ρ@Ν

    ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ
    ΤΩΝ
    ΤΩΝ
    ΤΩΝ !




    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://edolio5.blogspot.com/2023/08/2_8.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΟΣ.

      Ο ΜΑΚ ΓΚΡΕΓΚΟΡ ΕΛΕΓΕ ΧΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑFRICOM. ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΑΣΗΣ....
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ.ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΟΝΤΣΤΗΛ Η ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ DISTRIBUTION.

      KAI ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΛΉΜΝΟ ΣΚΥΡΟ ΚΡΗΤΗ ΕΥΒΟΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΉΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΤΙ ΦΛΩΡΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΔΕΝΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΙΔΙΏΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.

      ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ;ΟΧΙ ΙΝΔΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΥΝΗ,ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ PROJECT LGBTQ KAI ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΤΟΥΣ .

      ΕΔΩ;
      ΚΑΛΩΣΉΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ.

      "ΚΟΥΛΑ;ΤΡΕΧΑ ΜΩΡΗ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΜΩΡΗ;ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΠΛΑΡΕΙ Η ΚΟΡΜΑΡΑ;"

      ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ;

      ΡΙΤΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις