Τώρα τι κάνουμε που σας ξεγέλασαν οι νοητικά διαταραγμένοι φασίστες...?


Ναι, ενοχλεί τραγικά η πολύ αλήθεια διότι κάθε τρυπημένος απόδειξε ότι είναι ένα παθητικό πιόνι, ένα άβουλο ον χωρίς καμία κριτική ικανότητα, όταν η υγειονομική χούντα μας έκλεινε όλους μέσα, υγιείς ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους. Το “Μένουμε Σπίτι το θυμάστε χαίβάνια;”
Κόστισε εκατοντάδες χιλιάρικα από τα λεφτά που δεν είχαμε γιατί είμαστε μέχρι τον αιώνα τον άπαντα αλυσοδεμένοι με χρέη στους Ανδρομέδειους.

Όταν οι ανώμαλοι παιδεραστές των εξουσιών, ναι αυτοί που πουσταράδες που ψηφίζετε για την καρέκλα, μαζί με τα γιατρουλάκια της καρπαζιάς τρυπούσαν εσάς τους παθητικούς πομπούς για να σας κάνουν κοπριά για λάχανα…. τώρα που πήρατε λίγη ανάσα, με χεσμένο το βρακί από κάτι ανύπαρκτο ή από την εποχική γρίπη θα ξανα τρυπηθείτε για να καταλήξετε στον αγρό κοπριά και ανακύκλωση στην Λούναρ.

Να ξέρετε, αν και δεν θέλετε να ξέρετε διότι δεν φροντίζετε, ότι επειδή σας έχουν για πολύ ελαφριούς και δοκίμασαν σε μεγάλη κλίμακα την νοητική σας κατάντια, θα ρουφήξετε ξανά το αυγουλάκι με μια νεα τρύπα στον ώμο. Η αναβάθμιση σας σε ρούτερ θα φροντίσει να χάσετε, εαν ζήσετε και δεν σκάσετε, κάθε επικοινωνία με τον πραγματικό σας εαυτό και την πηγή. Είστε ήδη μεταλλαγμένοι και ίσως να μπορούν να σας κατευθύνουν ανάλογα με ποια δόση σας τρύπησαν και πόση ένταση έχει το 5G στους χώρους που βρίσκεστε καθημερινά στο γραφείο ή και στο σπίτι. Οι ανώμαλοι παιδεραστές κρατάνε καλά το ηλεκτρονικό φακέλωμα σας όπως και των ανεμβολίαστων.


Η χούντα του μαύρου χτίζετε τριγύρω σας με εντατικό ζήλο, Φούλ τα Γκάζια με πολυεπίπεδες επιθέσεις, με ηλεκτρονικό νόμισμα και απαγόρευση των μετρητών, φακέλωμα, καταστροφή της οικονομίας, καταστροφή της φύσης με μαζικές πυρκαγιές, εισαγωγή μαύρου σπόρου απο Ισλάμ κτλ. Τα μετρητά εξαφανίζονται, τα τσουτσέκια του υπουργείου σκλαβιάς και αλήθειας το δήλωσαν σε τηλεδιάσκεψη και έγινε μεγάλη είδηση στο εξωτερικό ότι η χώρα μας μαζί με την Σουηδία και μια άλλη Βαβυλώνα εγκαταλείπουν τα μετρητά. Σε επόμενο άρθρο έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Καλή δύναμη σε όλους μας, έμψυχους και άψυχους, σελινάνθρωπους και Ηλίες, μαμωνάδες και ανώτερα όντα.
Και ένα τελευταίο, κοιτάξτε προσεκτικά τα μάτια των τρυπημένων, θα δείτε ότι είναι θολά, δεν είναι τα ίδια μάτια με αυτά που είχαν και με αυτά των ατρύπητων. Δεν υπάρχει λάμψη, δεν υπάρχει η ζωντάνια στους οφθαλμούς τους επειδή η εσωτερική φλόγα χάνει την σύνδεση με επάνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια


  1. ".........γιατί είμαστε μέχρι τον αιώνα τον άπαντα αλυσοδεμένοι με χρέη στους Ανδρομέδειους".
    Πού συνάδει αυτό με τα υπόλοιπα που τραγουδάει ο "ποιητής";
    Αλλά από κοράκου στόμα κράα θ' ακούσεις.
    Μήπως και γιά του λιναριού τα πάθη, που τραβάει η μέση και η παθητική φωνή της Ελληνικής, φταίνε και κεί οι Ανδρομέδειοι;
    Mπορεί να ισχύει κι αυτό, γιατί για τους βιβλικούς αποκλείεται τα Ελληνικά να προηγούνται των άλλων και ειδικά της γλώσσας με την οποία επικοινωνούσε ο Κύριος με τους εκλεκτούς του, μιας και η δημιουργία του κόσμου δεν ξεπερνά χρονικά τις πέντε με εξι χιλιετίες.
    Όλα καλά και άγια με τους αφυπνησμένους-πιστούς για το τι συμβαίνει σήμερα με τίς θανατηφόρες εγχύσεις και όχι μόνο, αλλά μας διαφεύγει πάντα το πιό σημαντικό απ' όλα και αυτό είναι η προσωπική μου άποψις η μάλλον μια ψυχική μου κατάθεση.
    Το πρώτο πιο θανατηφόρο και πιό εξοντωτικό εμβόλιο στο οποίο εξαναγκαστικά και βίαια υπεβλήθη ο Ελληνισμός, είναι ο ξενόφερτος χριστιανισμός, αυτό το αφύσικο και παράλογο πόνημα κάποιων βλαβερών που κάνει τον Δούρειο Ίππο να ωχρά δίπλα του. Από τότες ο Ελληνισμός μεταλλάχτηκε σε ιερόδουλη των δημίων του αυτών που τιμάμε και δοξολογάμε 365 μέρες τον χρόνο, κάτι που κάνει τους αιώνιους εχθρούς μας να τρίβουν τα χέρια τους και να μας χλευάζουν.
    Αυτό το εμβόλιο .....η αιτία και "το μικρό γιατί που έμεινε αναπάντητο" κατά Ελύτη, για τα πάθη και τα μαρτύρια του Ελληνισμού των τελευταίων χιλιετιών.

    ------"Χαλκεύουμε και τεχνουργούμε το νέο άνθρωπο εκατό τοις εκατό πλαστικό, και εκατό τοις εκατό αφύσικο. Γιατί αφύσικη και πλαστική ως το μυελό των οστών της είναι τούτη η περιλάλητη ελληνοχριστιανική σύνθεση. Ενώστε το τραγί και την έλαφο, και θα ‘χετε τραγέλαφο. Παράλογα και αφύσικα, και πανούργα και γελοία, ανυπόστατα και καρκινοπαθή, και εγκληματικά και απάνθρωπα έργα του ανθρώπου ψάχνοντας θα βρούμε πολλά. Η έμπνευση όμως που είχαν κάποιοι να επιχειρήσουν τη μίξη του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό, και στη συνέχεια να την ονομάσουνε «εύκρατη κράση», είναι μία πράξη που μένει σαν η αποθέωση του θράσους, της άγνοιας, της πανουργίας, και της σύγχυσης των φρενών…
    Η σύγχρονη όμως τακτική των σχολείων μας που θέλει να ερμηνεύει τους Έλληνες μέσα από το καλειδοσκόπιο των χριστιανών, είναι οικτρή απόπειρα ευνουχισμένων στο κρεβάτι. Και τρομάρα νεκροφάνειας στο φέρετρο….......(Δ. Λιαντίνης)


    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις