Lloyd Austin προς Στρατηγο Smith:Ελευθερωσε τους αντρες μου η αλλιως....

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν έναν λοχαγό της Εθνικής Φρουράς του Στρατού των ΗΠΑ που έφτασε στις πύλες του στρατοπέδου Πέντλετον ισχυριζόμενος ότι κρατούσε ένα επείγον μήνυμα μόνο για το γραφειο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού .

Το περιστατικό της Τρίτης συνέβη στις 4:30 μ.μ., όταν ο λοχαγος, φορώντας τη στολή του Κατηγορίας Α, πλησίασε την πύλη Las Pulgas του Pendleton με ένα μαύρο σεντάν και είπε στους φρουρούς ότι είχε «ερθει για τον στρατηγό Smith». Οι άγρυπνοι πεζοναύτες αναγνώρισαν τα διακριτικά του ότι ανήκε στην 40η Μεραρχία Πεζικού στη Βάση Εκπαίδευσης Μικτών Δυνάμεων Los Alamitos, στην Καλιφόρνια, μια εγκατάσταση που μαστίζεται από κακόβουλους αξιωματικούς πιστούς στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν.

Οι πεζοναύτες απομάκρυναν τον λοχαγο από το όχημα, τον πέταξαν στο πεζοδρόμιο, τον σήκωσαν όρθιο και του πέρασαν χειροπέδες πίσω από την πλάτη του . Ένας πεζοναύτης εβαλε έναν κυκλικό καθρέφτη στερεωμένο σε έναν αλουμινένιο στύλο κάτω από το σεντάν, αναζητώντας εκρηκτικά. Αφού έψαξαν επιμελώς τον λοχαγο και το αυτοκίνητό του και βρήκαν μόνο έναν φάκελο με την ένδειξη «μόνο για τα μάτια του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ», οι Πεζοναύτες τηλεφώνησαν και περίμεναν την άφιξη της στρατιωτικής αστυνομίας.

Καθώς οι φυλακες ανεκριναν τον φοβισμενο λοχαγο σε ένα κτίριο ασφαλείας, ο φάκελος και η επιστολή εξετάστηκαν για επιβλαβείς ουσίες όπως φαιντανύλη, άνθρακας και ρικίνη .Δεν βρέθηκαν τοξίνες.

Ο λοχαγος είπε ότι ήταν ένας αγγελιοφόρος που είχε επιφορτιστεί να διασφαλίσει ότι ο στρατηγός Σμιθ έλαβε την επιστολή και ότι δεν είχε κακή διάθεση για «τους καλούς πεζοναύτες στο Πέντλετον», προσθέτοντας ότι ο διοικητής της φρουράς του, ο αντισυνταγματάρχης Μάντζου Βιγκ, τον διέταξε να παραδώσει το φάκελο και να επιστρέψει στη βάση.

Ωστόσο, ο Βιγκ δεν είχε γράψει το γράμμα. Συντάχθηκε από τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, ο οποίος το διαβίβασε στον Vig, ο οποίος στη συνέχεια ανέθεσε στον λοχαγο να το φέρει στο Pendleton. Ήθελε να φύγει ήσυχος, αλλά του είπαν ότι δεν θα πήγαινε πουθενά μέχρι που ο στρατηγός Σμιθ διάβασε την επιστολή και αποφάσισε τι να κάνει μαζί του. Ένας φυλακας ρώτησε για τις προθεσεις του λοχαγού, ρωτώντας ποιον θεωρούσε ως αρχιστράτηγο των ενόπλων δυνάμεων. Απάντησε, «Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν», σημειώνοντας την απάντησή του: «Μπορεί να έχουμε διαφωνίες σχετικά με το ποιος κάνει κουμαντο αλλά φοράμε παρόμοιες στολές και δώσαμε τον ίδιο όρκο».

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ έλαβε την επιστολή περίπου δύο ώρες αργότερα καθώς ετοιμαζόταν να αποσυρθεί για το βράδυ. Η αποστολή ήταν άλλο ένα από τα ατελείωτα και ανεφάρμοστα τελεσίγραφα του Austin, που αυτή τη φορά διέταξαν τον στρατηγό Smith να απελευθερώσει αμέσως τον Cpt. Ο David Dunbar και ο CSM Nema Mobarakzadeh, αξιωματικός και ανώτερος υπαξιωματικός της 10ης Ορεινής Μεραρχίας, αντίστοιχα, τους οποίους οι πεζοναύτες των ΗΠΑ συνέλαβαν στις 30 Ιουλίου.

«Dunbar και Mobarrka—Δεν μπορώ να προφέρω το καταραμένο όνομά του. Βρίσκονται στο Camp Blaz τώρα», είπε η πηγή μας.

Είναι ενδιαφέρον ότι η επιστολή δεν ανέφερε τους 165 στρατιώτες που βρίσκονται υπό κράτηση ή τους τέσσερις αξιωματικούς που συνελήφθησαν από τις Ειδικές Δυνάμεις στη Γερμανία.

Ο Όστιν αναφέρθηκε στους Dubar και Mobarakzadeh ως «ομήρους» και στον στρατηγό Smith ως «τρομοκράτη που προδίδει τον συνταγματικό του όρκο». Έγραψε: «Η συμμαχία σας με τον πρώην πρόεδρο Τραμπ θέτει τους άνδρες που διοικείτε σε μεγαλύτερο κίνδυνο καθημερινά. Όταν πέσεις θα πέσουν και αυτοί. Είναι αναπόφευκτο. Αλλά στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε τη χάρη στον εαυτό σας αφήνοντας ελεύθερους τον Λοχαγό Ντάνμπαρ και τον Λοχία Διοικητή τον Ταγματάρχη Mobarakzadeh. Ακούστε αυτήν την εντολή, διαφορετικά θα έρθουμε για αυτούς και για εσάς. Η μοίρα σου είναι καθορισμένη. τα αποτελέσματα όσων σας υπηρετούν δεν εχουν φανει ακόμη».

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ έβαλε την επιστολή σε έναν τεμαχιστή και διέταξε τους φυλακες του Πέντλετον να κρατήσουν τον λοχαγο του μέχρι νεοτέρας. Είπε ότι τα τσιρακια του Deep State απέτυχαν για άλλη μια φορά να εκφοβίσουν τον στρατηγό Σμιθ.

Ερωτηθείς εάν κάποιος στο Pendleton γνώριζε γιατί το Austin επέλεξε μια τέτοια κυκλική διαδρομή παράδοσης - αντί να στείλει την επιστολή με email ή ταχυδρομείο - είπε, «Μόνο η άνοια μυαλου του Austin ξέρει γιατί. Ο δειλός σίγουρα δεν θα το άφηνε ο ίδιος. Και ο λοχαγος [το όνομα δεν αναφερεται] αρχισε να φοβαται ότι δεν θα πήγαινε σπίτι».



Σημείωση: Κρατήσαμε κρυφο το όνομα του λοχαγου κατόπιν αιτήματος του γραφείου του στρατηγού Σμιθ. 







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βλέπω αυτό τον τύπο τον φαντάζομαι με μία τρύπα στο "δόξα πατρί και υιώ". Επίσης κοιτάζοντας ειδικά αυτή τη φώτο κάτι περίεργο συμβαίνει με τα αυτιά του. Μωρέ λες???

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις