Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τις ενέσεις κατα την διάρκεια της πανδημίας έχουν τώρα Turbo ΚΑΡΚΙΝΟ


Θυμάστε όλους εκείνους

τους κοινωνικούς παράγοντες επιρροής του YouTube που διαφήμιζαν τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Πολλοί από αυτούς πληρώθηκαν από την κυβέρνηση και τη φαρμακοβιομηχανία για να πείσουν τους οπαδούς τους ότι η κυκλοφορία της ένεσης-19 ήταν καλή ιδέα.
Λοιπόν, εκατοντάδες από αυτούς τους νέους και υγιείς γνωστούς του YouTube έχουν πλέον διαγνωστεί με καρκίνο – και πολλοί από αυτούς έχουν παραδεχτεί ότι πάσχουν από σπάνιο και επιθετικό καρκίνο που το ονόμασαν turbo καρκίνο.

Πολλοί ανεξάρτητοι εκδότες έχουν αναφέρει για τα δεκάδες υγιή άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών αθλητών, που έπεσαν ξαφνικά νεκροί από τότε που κυκλοφόρησε το ονομαζόμενο “εμβόλιο”.

Ένα δεοντολογικό κυρίαρχο μέσο ενημέρωσης θα υπογράμμιζε αυτούς τους θανάτους στα πρωτοσέλιδα και θα έκανε όλα τα εμπόδια για να διερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Αντίθετα, τα ΜΜΕ σβήνουν όποιον τολμήσει να μιλήσει και οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν το σκάνδαλο των υπερβολικών θανάτων. Ζούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο σε μια νεα κανονικότητα.




Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από τους δημοφιλείς του YouTube που έχουν πρόσφατα διαγνωστεί με επιθετικό turbo καρκίνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις