Στρατιωτικοι στο Μαϊάμι για την προστασία του προέδρου Τραμπ

 

Τα Λευκα Καπελα έχουν

αναπτυχθεί στο Μαϊάμι σε περίπτωση που το Deep State προσπαθήσει να συλλάβει ή να εξαφανίσει παράνομα τον Πρόεδρο Donald J. Trump την Τρίτη, όταν αναμένεται να δηλώσει αθώος για κατασκευασμένες ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι διατηρούσε απόρρητα έγγραφα στο Mar-a-Lago. καθώς και άλλους αβάσιμους ισχυρισμούς.

Την Πέμπτη, ένα «μυστικό» μεγάλο δικαστήριο πιστών του Μπάιντεν κατήγγειλε τον Πρόεδρο Τραμπ μετά από διαθήκη του ειδικού εισαγγελέα Τζακ Σμιθ, ο οποίος διορίστηκε από τον Μέρικ Γκάρλαντ για να εμποδίσει τον Τραμπ να αναλάβει τη θέση που του αρμόζει στο Οβάλ Γραφείο με κάθε μέσο. Ο πραγματικός κατάλογος των κατηγοριών δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά τα μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι εχουν τις κατηγοριες που μιλουν.... από την παρεμπόδιση μιας ομοσπονδιακής έρευνας έως την παραβίαση του νόμου περί κατασκοπείας του 1917....και φυσικα βασιζονται σε αβάσιμους ισχυρισμούς.

Το χθεσινό κατηγορητήριο σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες το Deep State απαγγέλλει ψευδείς κατηγορίες εναντίον του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πρώτη ήταν τον Μάρτιο, όταν ο Τραμπ δήλωσε αθώος για δωροδοκια σιωπης για τις εκλογές του 2016.

Εκείνη την εποχή, ο στρατηγός Eric M. Smith συνέστησε στον Τραμπ να αγνοήσει το δόλιο κατηγορητήριο και να παραμείνει στο Mar-a-Lago για την ασφάλειά του. Ο Τραμπ απέρριψε τις ανησυχίες του στρατηγού, λέγοντας ότι το Deep State δεν θα τον πειραζε, ότι ο θάνατος ή η εξαφάνισή του θα πυροδοτούσε τον Εμφύλιο Πόλεμο 2.0, προκαλώντας υπενθύμιση από τον στρατηγό ότι ο Τραμπ είχε επιζήσει από πολλές απόπειρες δολοφονίας. Ωστόσο, ο Τραμπ ταξίδεψε με το Trump Force One στη Νέα Υόρκη. Είχε μπει στο δικαστικό μέγαρο και λίγα λεπτά αργότερα βγήκε αλώβητος.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο Τραμπ το απόγευμα της Πέμπτης, ο στρατηγός Σμιθ επανέλαβε τις ανησυχίες του, δήλωσε πηγή από το γραφείο του στρατηγού.

«Μίλησαν για περίπου 20 λεπτά. Για άλλη μια φορά, ο στρατηγός Σμιθ συμβούλεψε τον Τραμπ να μείνει στο Παλμ Μπιτς. Αισθάνεται ότι ο Τραμπ δεν πρέπει να αναγνωρίσει το κατηγορητήριο, για να αναγκάσει το Deep State να έρθει σε αυτόν. Αν πιστεύουν ότι μπορούν να μπουν με το ζόρι στο Mar-a-Lago ξανά, έρχονται για κάτι άλλο, όπως λέει το τραγούδι των Judas Priest», είπε η πηγή μας.

Αλλά και πάλι, ο Τραμπ απέρριψε τη συμβουλή, λέγοντας ότι δεν θα κρυβόταν σε ένα υπόγειο όπως ένας δειλός Μπάιντεν.

Ο στρατηγός Smith απάντησε ότι έστελνε 250 στρατιώτες στο Μαϊάμι για να αποτρέψει την προδοσία του Deep State. Στη συνέχεια ανέβασε τον αριθμό στους 500.

«Αν δεν βγείτε από εκείνη την αίθουσα του δικαστηρίου την Τρίτη το πρωί, κύριε Πρόεδρε, δε θα μεινει τιποτα ορθιο παρα μονο καμενη γη», είπε με τόλμη ο στρατηγός.

Ο Τραμπ μάντεψε ότι ο αριθμός των ομοσπονδιακών στο Μαϊάμι θα ξεπερνούσε τα Λευκα Καπέλα σε αναλογια πέντε προς έναν.

Ο στρατηγός Σμιθ είπε ότι αυτό θα ήταν ατυχές — για τους ομοσπονδιακούς.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι δικοί του άνθρωποι είχαν ταυτοποιήσει τέσσερα μέλη της «μυστικής» Μεγάλης κριτικής επιτροπής του Τζακ Σμιθ με προσωπικούς ή οικονομικούς δεσμούς με ζωντανά και νεκρά μέλη του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν.

«Στοιβαχθηκαν στο κατάστρωμα», είπε ο στρατηγός Σμιθ στον Τραμπ.

Ο Τραμπ είπε ότι θα επικρατήσει και ότι είχε ένα σχέδιο.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα που κατευθύνονται στο Μαϊάμι είναι μέλη της κοινότητας των Ειδικών Επιχειρήσεων.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχολιο σου θα αφεθει για 1 ωρα γιατι εγω δε φοβαμαι κανενα και τιποτα....Ο λογος που δε θα μεινει παραπανω ειναι γιατι δεν ειχες το θαρρος οπως εχω τονισει δεκαδες φορες για να δημοσιευτει ενα σχολιο....να βαλεις τ ονομα σου....Καντο πρωτα αυτο και μετα θα εχεις δικαιωμα να εκφερεις αποψη....εως τοτε κρυψου στο σκοταδι....Οσον αφορα αυτα που γραφεις αν δεν τρολαρεις τοτε πρεπει να συμβαινουν σε καποιο παραλληλο συμπαν που φανταζεσαι....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις