Ο Μελ Γκίμπσον γυρίζει ντοκιμαντέρ για το σεξουαλικό εμπόριο παιδιών στην Ουκρανία


Ο Tim Ballard έλαβε

ένα τηλεφώνημα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Mel Gibson. Ανησυχώντας για τα ορφανά που υποστηρίζει στην Ουκρανία και ρώτησε τον Μπάλαρντ αν μπορούσε να βοηθήσει να φύγουν από τη χώρα.

 

 Έκανε μια λίστα με τα ονόματα των παιδιών και ενημέρωσε τον Γκίμπσον ότι θα κόστιζε πολλά χρήματα. Αποφασίστηκε επίσης να κινηματογραφηθούν τα πάντα.

 

 

 

Περισσότερα από 10.000 ονόματα
Ο Μπάλαρντ αρχικά πίστευε ότι θα ήταν ένα ντοκιμαντέρ για την Ουκρανία. Τελικά έγινε μια σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών σε διάφορες χώρες.

Όταν ο Μπάλαρντ έδειξε τη λίστα με τα περίπου 20 ονόματα στην Ουκρανία, οι Ουκρανοί του έδωσαν περισσότερα από 10.000 ονόματα αγνοουμένων ορφανών.

Ο Μπάλαρντ, ο οποίος σώζει παιδιά από σεξουαλικά δίκτυα, ανάφερε το ποσό των 32 δισεκατομμύριων δολάρια ετησίως. «Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγκληματική οργάνωση σε όλο τον κόσμο».

Τα παιδιά αναγκάζονται να μπουν σε αυτήν την σάπια αγορά μετά από, για παράδειγμα, ενα τυφώνα, σεισμό ή σε αυτήν την περίπτωση έναν πόλεμο. Οι έμποροι την αποκαλούν «ώρα συγκομιδής».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις