Η US Corporation αγοράζει χρόνο εκβιάζοντας χρυσό από την Ταϊλάνδη, εξαπατώντας τους Κινέζους βασιλικούς

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

κατάφεραν να αποφύγουν την χρεοκοπία εκβιάζοντας χρυσό από τη βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης και αναγκάζοντας τους Κινέζους βασιλικούς να παραδώσουν μέρος του χρυσού τους. Ωστόσο, αυτό το κόλπο δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητο και η Corporation εξακολουθεί να πρόκειται να εκκαθαριστεί, λένε πολλές πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών. Είναι μια μαθηματική βεβαιότητα. Όπως σημειώνει ένας σχολιαστής «Δεν μπορείς να δανειστείς το 7,3% του ΑΕΠ από τώρα μέχρι την αιωνιότητα και να το ξεφύγεις».



Ένα μέλος της οικογένειας των δράκων λέει ότι οι Κινέζοι βασιλιάδες με έδρα την Ταϊβάν ξεγελάστηκαν από έναν ψεύτικο βασιλιά Κάρολο που υποσχέθηκε «να χρηματοδοτήσει τεράστια ανθρωπιστικά έργα» και πρόσφερε επίσης τεράστιες μίζες. Ωστόσο, η Χαζαρική Μαφία αρνήθηκε τις υποσχέσεις της μόλις πήρε τα χρήματα. Η οικογένεια των δράκων λέει τώρα ότι δεν ενέκρινε αυτή τη συμφωνία και υποσχέθηκε να λάβει «ορισμένα αντίμετρα».

Το άλλο πράγμα που συνέβη ήταν ότι ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, ο οποίος κρατείται όμηρος στη Γερμανία, αναγκάστηκε να ανταλλάξει χρυσό που ανήκε στον λαό της Ταϊλάνδης με άχρηστα γραμμάτια του Δημοσίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγές της βασιλικής οικογένειας της Ταϊλάνδης. Πιθανώς, το γεγονός ότι η μεγαλύτερη κόρη του βρισκόταν σε ιατρικό κώμα από τον Ιανουάριο είχε κάποια σχέση με τον εκβιασμό.

Επιπλέον, την ημέρα που ανακοινώθηκε η «συμφωνία ανώτατου ορίου χρέους» των ΗΠΑ, τα επίσημα κινεζικά ειδησεογραφικά πρακτορεία καυχιούνταν για υποσχέσεις που απέσπασαν από τους Αμερικανούς σκλάβους του χρέους τους.

Πρώτον, το Xinhua διακήρυξε «Η συμφωνία Περιφερειακής Συνολικής Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης (RCEP) τέθηκε σε ισχύ την Παρασκευή… και για τα 15 μέλη». 


https://english.news.cn/20230601/7b95e7b2af9d45fda097f80ba04c35ae/c.html

Αυτό σημαίνει ότι η KM «παρέδωσε τον έλεγχο» των πρώην συμμάχων των ΗΠΑ όπως η ASEAN, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία στους Κινέζους.

Αυτή είναι μια τυπική δουλειά απατεώνων KM, πουλάει πράγματα που δεν κατέχουν σε αφελείς αγοραστές.

Την ίδια μέρα, η δεξαμενή σκέψης Brookings Institution που ελέγχεται από τον Ροκφέλερ εξέδωσε μια έκθεση που ζητούσε μεγαλύτερη ενοποίηση των οικονομιών των ΗΠΑ και της Κίνας. Μετάφραση: «Θα παραδώσουμε τον έλεγχο των ΗΠΑ στην Κίνα».

https://english.news.cn/20230602/727253f3eaf5443197537cd685d3fa76/c.html

Σημειώνουμε επίσης ότι - τη στιγμή που διάφοροι αρχηγοί άμυνας συγκεντρώνονταν στη Σιγκαπούρη για ένα συνέδριο - έγινε ένα περιστατικό στο οποίο ένα αμερικανικό πολεμικό σκάφος έκανε ελιγμούς υπεκφυγής για να αποφύγει ένα κινεζικό πολεμικό να εμποδίσει την πορεία του στα στενά της Ταϊβάν. Αυτό ήταν ένα δημόσιο σημάδι ότι οι ΗΠΑ δεν ήταν πρόθυμες να πολεμήσουν για την Ταϊβάν, λένε ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές.


Υπό το φως όλων αυτών, ζητήσαμε από διάφορες πηγές της μυστικής κοινωνίας περισσότερα από τα παρασκήνια σχετικά με το γιατί επετράπη στην αμερικανική εταιρεία να συνεχίσει.

Οι Ιάπωνες δεξιοί που συνδέονται με τον Αυτοκράτορα λένε ότι τους υποσχέθηκε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αναλάβει επίσημα τη μαριονέτα Ροκφέλερ Τζο Μπάιντεν στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου.

Την έχουμε ξανακούσει αυτή την ιστορία. Η τελευταία φορά που μας είπαν ότι θα αναλάβει ήταν τον Μάρτιο. Οπότε, πιστέψτε το όταν το δείτε.

Στη συνέχεια, οι Ελευθεροτέκτονες P3 βγήκαν με τη δική τους ιστορία. Σύμφωνα με αυτούς:

«Ο Έλον Μασκ βρίσκεται στην Κίνα, δεν ζητά την ανεξαρτησία της Ταϊβάν, χτίζει εργοστάσια και επιχειρήσεις στη ΛΔΚ και υποστηρίζει τη συνεργασία σε ισότιμη βάση με το Κομμουνιστικό Κόμμα. Από αυτές τις ενέργειες γίνεται κατανοητό ότι ευαίσθητες δυνάμεις προετοιμάζουν τον Μασκ για την προεδρία των ΗΠΑ όταν θα πεθάνουν οι γέροντες της Ουάσιγκτον. Και αυτό μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα αφού είναι όλοι στα ογδόντα τους».

Πηγές της CIA από την πλευρά τους λένε ότι «η Janet Yellen (το Υπουργείο Οικονομικών) εκδίδει έως και 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε έντοκα γραμμάτια και θα πλημμυρίσει την αγορά. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανακάτεμα πλαστών χρημάτων που παράγονται από υπολογιστή από τη μια πλευρά στην άλλη. Σίγουρα θα γινει μπούμερανγκ καθώς αυτό θα τραβήξει τη ρευστότητα από τις χρηματοπιστωτικές αγορές».

Ανεξάρτητα από τις υποσχέσεις που έδωσαν αυτά τα φίδια, να είστε σίγουροι ότι θα τις σπάσουν μόλις τους δοθεί η ευκαιρία.

Για παράδειγμα, εξακολουθούν να σχεδιάζουν να ξεκινήσουν έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο πριν λήξει η ψεύτικη θητεία Μπάιντεν -και εξαντληθούν τα νέα χρήματα- τον Ιανουάριο του 2025, σύμφωνα με την MI6.

Στη συνέχεια, σημειώνουμε ότι μόλις έβγαιναν τα χρήματα, η ψεύτικη κυβέρνηση των ΗΠΑ ενέκρινε έναν προϋπολογισμό που περιλάμβανε απεριόριστη χρηματοδότηση για την Ουκρανία. Όπως λέει ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ανατόλι Αντόνοφ: «Το νέο «πακέτο ασφαλείας» των ΗΠΑ… τροφοδοτεί ουσιαστικά το σάπιο καθεστώς στο Κίεβο».

https://tass.com/politics/1626133

Η Ουκρανία είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα του ξεπλύματος χρήματος, της εμπορίας ανθρώπων και της συλλογής οργάνων. «Στις 14 Απριλίου 2022, το ουκρανικό κοινοβούλιο ψήφισε τον νόμο 5610, ο οποίος επιτρέπει στην Ουκρανία να εξάγει όργανα στο εξωτερικό. Αυτοί οι νόμοι προωθήθηκαν από την πρώην υπουργό Υγείας Ulyana Suprun και επέτρεψαν σε νοσοκομεία, φυλακές, στρατιωτικές μονάδες και ορφανοτροφεία να χρησιμοποιούν τα όργανα οποιουδήποτε υπό τη φροντίδα τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους», σύμφωνα με πηγές της πολωνικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σημειώνουμε επίσης ότι τα τρία τέταρτα των όπλων που αποστέλλονται στην Ουκρανία πωλούνται στη διεθνή μαύρη αγορά. Για παράδειγμα, εδώ μπορείτε να δείτε ένα μέλος του μεξικανικού καρτέλ να μεταφέρει έναν αντιαρματικό πύραυλο Javelin κατασκευής ΗΠΑ που ανταλλάσσονταν για ναρκωτικά, σύμφωνα με μεξικανικές πηγές.

https://www.milenio.com/policia/carteles-se-preparan-para-una-guerra-tienen-lanzacohetes-militares

Φυσικά, η εμπορία όπλων για ναρκωτικά δεν είναι κάτι καινούργιο για την US INC.

Η κινεζική πρεσβεία στο Μεξικό από την πλευρά της λέει ότι οι πρόδρομες ουσίες φαιντανύλης για τις οποίες κατηγορείται από τις ΗΠΑ ότι πωλούν στο Μεξικό προέρχονται στην πραγματικότητα από την ΕΕ (δηλαδή την Ουκρανία).

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. ΕΓΏ ! Sinomosiologe
    ΣΑΣ ΞΑΝΆ ΛΈΩ
    ΌΤΙ ΠΟΛΛΈΣ ΒΑΣΙΛΙΚΈΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΣ ΠΡΌ ΚΑΙΡΟΎ...
    ΑΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΟΙ
    ΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΈΩ ΜΛΚΙS
    ΕΊΝΑΙ ΩΡΑΊΟΙ ΨΗΛΟΊ ΚΙΝΈΖΟΙ...ΕΤΣΑ !?
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΚΑΡΤΑ... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ... ΆΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΚΆΝΟΥΝ ΑΓΟΡΈΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΉΣ...ΤΣΙΠΙΔΕΣ...

    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΣ.
    ΜΑΘΑΊΝΩ ΌΤΙ ΚΑΙ ΟΙ
    ΧΆΛΙΑ ΕΙΝΤΖΕΛΣ... ΕΊΝΑΙ
    ΚΙΟΧΙ ΜΌΝΟ
    ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ @ΡΧΔ
    💩🤡👹

    ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΖΆΡΟΙ
    ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΟΙ !!!
    "ΔΙΑΚΟΠΈΣ "🇬🇷

    Κόλπο από τα ΛΕΥΚΟΚΑΠΕΛΑ
    Μέχρι νά Αν ! ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ.
    Ε !?


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pravda-tv.com/2023/06/wef-insider-prahlt-damit-dass-eine-falsche-flagge-im-stromnetz-zum-genozid-an-nicht-konformen-menschen-fuehren-wird-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις