Η Ροσέλ Βαλένσκι"μας χαιρετησε"....!!!

 

Η φυλακισμένη Ροσέλ Γουαλένσκι

απαγχονίστηκε μέχρι θανάτου στο Camp Blaz το πρωί της Τετάρτης ενώπιον ενός στελέχους ανωτατων στρατιωτικών και ενός εκπροσώπου της Βουλής που είχαν πετάξει μόνο και μόνο για να δουν την εκτελεση, είπε μια πηγή της JAG . Δεν μας δόθηκε όνομα, αλλά υποθέτω ότι θα μπορούσε να ήταν ο Τζιμ Τζόρνταν, τον οποίο τα Λευκα Καπελα θεωρούν αληθινό πατριώτη και πιστό του συντάγματος.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών καταδίκασαν τη Walensky για προδοσία στις 24 Μαΐου, αλλά ανέβαλαν την εκτέλεσή της λόγω του τυφώνα Mawar που πλησίαζε, ο οποίος προκάλεσε μέτριες ζημιές σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στο Γκουάμ.

Η Walensky, είπε η πηγή μας, ήταν μια ποταπή κρατούμενη, που χλεύαζε συνεχώς το προσωπικό επειδή αρνήθηκε να της επιτρέψει να τηλεφωνήσει στον σωτήρα της , Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, και για το σερβίρισμα των γευμάτων που τ αποκαλουσε αθλια.

Οι κρατούμενοι του Camp Blaz τρώνε το ίδιο φαγητό με το προσωπικό και οι καταδικασθέντες λαμβάνουν λευκή άδεια για να αποφασίσουν για το τελικό τους γεύμα, κάτι που αρνήθηκε η Walensky.

Έκλαψε στη φυλάκισή της και κατηγόρησε τον Πρόεδρο Τραμπ. Είχε περάσει αμέτρητες ώρες ουρλιάζοντας για ελευθερία και μετά έπεσε σε λήθαργο.

Ένας φυλακας φέρεται να είπε: «Δεν αντέχω άλλο αυτή τη σκύλα. Καλύτερα να την κρεμάσουν σύντομα».

Το πρωί της Τετάρτης, η στρατιωτική αστυνομία συνόδευσε την Walensky στην αγχόνη, που είχε ανεγερθεί από το Σώμα Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ μετά τον τυφώνα Mawar που πέρασε πάνω από το νησί, καθώς η καταιγίδα είχε καταστρέψει το προηγουμενο κατασκευασμένο πλαίσιο.
 

Στην κορυφή της εξέδρας, ένας άγνωστος στρατιώτης, ο δήμιος, γλίστρησε τη θηλιά γύρω από το λαιμό της και έβγαλε το φίμωτρο από το στόμα της. Από κάτω τους, ο αντιναύαρχος Crandall και η παρέα στέκονταν σε ημικύκλιο, περιμένοντας τον δήμιο να του δώσει σήμα ότι ήταν έτοιμος να γυρίσει τον διακόπτη που θα έβγαζε τη Walensky από τη δυστυχία της.

«Ροσέλ Βαλένσκι, κρίθηκες ένοχη για προδοσία και καταδικάστηκες σε απαγχονισμό για τα εγκλήματά σου. Εάν έχετε κάποια τελευταία λέξη ή θέλετε να εκφράσετε μεταμελεια, αυτή είναι η ώρα», είπε ο ναύαρχος Crandall.

«Η μόνη μου τύψη είναι ότι δεν θα είμαι ζωντανη για να δω εσένα και τον Ντόναλντ Τραμπ να κρεμιέστε σύντομα», είπε η Βαλένσκι, φτύνοντας τις μπότες του δήμιου.

«Εκτέλεσε», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ, και ο δήμιος γύρισε ένα μοχλό που άνοιξε μια πόρτα κάτω από τα πόδια της Βαλένσκι.

Το σχοινί έγινε άκαμπτο και η δύναμη της θηλιάς έσπασε το λαιμό της Walensky, σπάζοντας την πάνω αυχενική της μοίρα. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν νεκρή.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατέγραψε την ώρα και την ημερομηνία θανάτου, 10:15 π.μ., 31 Μαΐου 2023. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΦΙΣ .ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ .
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗ ΤΟΝ ΤΖΟ ΤΕΤΟΙΟΝ ....ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ,ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ,
    ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
    Α ! ΝΟΜΙΖΩ ,ΜΠΙΝΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις