Ο στρατός και ο Τραμπ αποτρέπουν το μπλακάουτ της Ημέρας Μνήμης του Βαθεως Κράτους

 

Το τμημα Λευκα Καπελα

του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών απέτρεψε την προσπάθεια του Deep State να ακρωτηριάσει το ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ και να προκαλέσει μαζικό χάος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Εν όψει των εορτών, το γραφείο του στρατηγού έλαβε «αξιόπιστες πληροφορίες» ότι το Deep State σχεδίαζε μια πολύπλευρη επίθεση εναντίον δύο από τα σύγχρονα δίκτυα της χώρας, το Eastern και το Western Interconnections, που τροφοδοτούν συλλογικά δεκάδες εκατομμύρια σπίτια. Η ανατολική διασύνδεση φτάνει από τον κεντρικό Καναδά μέχρι την ακτή του Ατλαντικού, νότια στη Φλόριντα και πίσω στους πρόποδες των Βραχωδών Όρων. Η Δυτική Διασύνδεση εκτείνεται από τον δυτικό Καναδά, νότια μέχρι την Μπάχα της Καλιφόρνια, φτάνοντας προς τα ανατολικά πάνω από τα Βραχώδη Όρη μέχρι τις μεγάλες πεδιάδες. Το Τέξας, το οποίο έχει ανεξάρτητες γραμμές μεταφοράς αποσυνδεδεμένες από το εθνικό δίκτυο, δεν συμπεριλήφθηκε στο σχέδιο επίθεσης.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ένας πληροφοριοδότης της CIA στις 19 Μαΐου έφτασε στο στρατόπεδο Πέντλετον με μια τρομερή προειδοποίηση, λέγοντας ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν είχε θέσει σε κίνηση μια περίπλοκη αποστολή να χακάρει το δίκτυο και να φέρει τη χώρα σε αναταραχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ψηφιακά έγγραφα, εγκεκριμένα από τον Διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, που περιγράφουν τις μεθόδους και τα κίνητρα του Deep State που θέλουν να βυθίσουν τις ΗΠΑ στο σκοτάδι.

Στις 9:00 μ.μ. EST, 26 Μαΐου, το Deep State θα ενεργοποιούσε τον ιό, είπε ο πληροφοριοδότης.

Μέχρι τις 10 Μαΐου, η CIA είχε προσλάβει «ξένους παράγοντες» για να επανδρώσουν «απομακρυσμένα κέντρα εισβολής» στο Κολοράντο και τη Τζόρτζια με το απαραίτητο υλικό για τη μεταφορά του ιού στους κεντρικούς υπολογιστές της American Electric Power και άλλων μεγάλων εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας. Τα έγγραφα ανέφεραν ότι τα άτομα που προσλήφθηκαν για την επάνδρωση των κέντρων εισβολής ήταν από τους πιο εξειδικευμένους ειδικούς στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στον κόσμο.

Ο ιός θα κατέρρεε συστηματικά το δίκτυο από ακτή σε ακτή και οι μηχανικοί των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, των οποίων η δουλειά είναι να παρακολουθούν την αξιοπιστία της μετάδοσης ενέργειας, θα ήταν ανίκανοι να μετριάσουν ή να εξαλείψουν αμέσως τον ιό. Τα έγγραφα της CIA προέβλεπαν 48 ώρες σκοταδιού, μετά τις οποίες ο ιός θα αυτοκαταστρεφοταν και οι πάροχοι μετάδοσης θα επέλυαν το πρόβλημα και θα αποκαθιστούσαν σταδιακά την υπηρεσία στους πελάτες τους.

Μέχρι τότε, η CIA υπολόγιζε ότι η χώρα θα ήταν ένα καταιγιστικό ναυάγιο.

Αν το σκοτάδι είχε χτυπήσει τη γη, οι εξεγερμένοι της FEMA, οι πλιατσικάδες και, ναι, οι βιαστές θα έτρεχαν σε όλη τη χώρα, προκαλώντας πολιτική ανυπακοή και χάος. Έπρεπε να λεηλατήσουν σπίτια και επιχειρήσεις και να πυροβολήσουν κάθε αντίσταση αθέμιτα. Εν τω μεταξύ, οι ομοσπονδιακοί που είναι ενσωματωμένοι σε εθνικές ομάδες πολιτοφυλακής θα υποκινούσαν τα μέλη να πάρουν τα όπλα, λέγοντας στα στρατεύματά τους ότι το Deep State αναλάμβανε.

Από ένα αντίγραφο του Οβάλ Γραφείου, ο Μπάιντεν θα κατηγορούσε την κρίση στους Κινέζους σαμποτέρ και θα υποσχόταν στους Αμερικανούς ότι η κυβέρνησή του έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αποκαταστήσει την εξουσία και την τάξη.

Καθώς το έθνος θα έπεφτε στην τρέλα, ο Μπάιντεν θα έλεγε στον κόσμο ότι οι οπαδοί του MAGA έσφαζαν τους Δημοκρατικούς νομοθέτες από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Θα απελευθέρωνε το Υπουργείο Δικαιοσύνης απο πατριώτες που υποκινούνταν σε δράση από κυβερνητικούς πληροφοριοδότες που μεταμφιέζονταν σε πατριώτες.

Ακόμη χειρότερα, η αξιολόγηση της CIA φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο να προκαλέσει πατριώτες και να «δοκιμάσει την αποφασιστικότητα των Αμερικανών» παρά να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές παράπλευρες ζημιές και τις απώλειες ζωών που συνδέονται με την «άσκησή τους». Οι αναχωρήσεις αεροσκαφών σε εθνικό επίπεδο θα σταματούσαν και τα αεροπλάνα εν πτήσει θα έτρεχαν για προσγείωση ή εκτροπή προτού αποτύχουν οι εφεδρικές γεννήτριες του αεροδρομίου και σκοτεινιάσουν οι διάδρομοι. Οι πιθανότητες για ένα σημαντικό περιστατικό ήταν μεγάλες. Στο έδαφος, οι διακόπτες των σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να αποτύχουν, εντείνοντας τις πιθανότητες συγκρούσεων και εκτροχιασμού. Ο αριθμός των πιθανών καταστροφων είναι ατελείωτος.

Μετά από δύο ημέρες σκότους, το καθεστώς θα αποκαταστήσει μαγικά την εξουσία και θα χειροκροτούσε τον εαυτό του για την γρήγορη επίλυση της απρόσκοπτης διακοπής λειτουργίας. Ο Μπάιντεν θα ανακαλούσε την ιστορία των Κινέζων σαμποτέρ και θα ζητούσε συγγνώμη από τον Σι Τζινπίνγκ για τα ασυγχώρητα λάθη. Αντίθετα, θα κατηγορούσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για το μπλακ άουτ και θα ζητούσε αυξημένη χρηματοδότηση για την Ουκρανία.

Το σενάριο που αναφέρθηκε παραπάνω θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί αν δεν μεσολάβησαν τα Λευκα Καπελα.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ επέτρεψε τον πληροφοριοδοτη στη βάση του επειδή στο παρελθόν είχε παράσχει αξιόπιστες συμβουλές. Οι «5οι Στήλοι» του FBI και της CIA έχουν αποδειχτεί καθοριστικός παραγοντας στην υποβοήθηση του πολέμου των Λευκών Καπέλων ενάντια στο Deep State.

Ο πληροφοριοδότης, ωστόσο, δεν ήξερε πού στο Κολοράντο και τη Τζόρτζια το Deep State είχε δημιουργήσει κέντρα εισβολής. Είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι θα προσπαθούσε να μάθει τις τοποθεσίες και ο στρατηγός συγκέντρωσε έναν ανείπωτο αριθμό Λευκών Καπέλων για δράση, διατάζοντάς τους να αναζητήσουν κάθε πηγη με την ελπίδα να μάθουν πού βρίσκονται οι εγκαταστάσεις διείσδυσης στον κυβερνοχώρο του Deep State.

Είχαν λιγότερο από μια εβδομάδα για να λύσουν το δίλημμα.

Ο στρατηγός Σμιθ μιλησε στον Πρόεδρο Τραμπ για την κατάσταση και ρώτησε εάν ήταν καιρός να ενεργοποιηθεί το EBS, το οποίο κατέλαβαν τα Λευκα Καπέλα τον Μάρτιο του 2022 κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στο οχυρό Mount Weather της FEMA. Ο Τραμπ είπε στον στρατηγό να σταματήσει το EBS. Η ενεργοποίηση του EBS πολύ νωρίς, είπε ο Τραμπ, θα μπορούσε να προκαλέσει τους πατριώτες να πάρουν τα όπλα, μια πράξη που θα έδινε στο Deep State πρακτικό λόγο να ανταπαντήσει βιαια στους πατριώτες Αμερικανούς.

Τις επόμενες δύο ημέρες, τα Rangers του Στρατού των ΗΠΑ, οι Ειδικές Δυνάμεις και η Δύναμη Δέλτα έφτασαν στην Augusta της Τζόρτζια και στο Κολοράντο Σπρινγκς του Κολοράντο. Ενεργώντας με αιχμές, είχαν παραβιάσει δύο αποθήκες, αλλά τις βρήκαν κενές, χωρίς υπολογιστές και συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα εισέβαλαν σε πολλές ακόμη κενές κατασκευές και έχασαν την ελπίδα τους όταν ο Πρόεδρος Τραμπ τηλεφώνησε στον στρατηγό Σμιθ με συμβουλές που είχαν αληθοφάνεια. Ο πρόεδρος Τραμπ δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της πηγής του και είπε ότι τα καταφύγια του Deep State βρίσκονταν κοντά στο Πουέμπλο του Κολοράντο και στην Αθήνα της Τζόρτζια. Είχε ακόμη και συντεταγμένες GPS.

Οι ειδικές δυνάμεις πήγαν αμέσως στο Κολοράντο, ενώ η Δέλτα έφυγε για τη Τζόρτζια.

Στο Πουέμπλο, οι Ειδικές Δυνάμεις εξέτασαν ένα συνεργείο αυτοκινήτων με μια πινακίδα «κλειστό μέχρι νεωτέρας» να κρέμεται πάνω από την πόρτα του γραφείου. Οι δύο πόρτες ήταν κλειστές και ο χώρος στάθμευσης ήταν άδειος. Από απόσταση κάλυπταν το κτίριο και μέσα από ένα παράθυρο είδαν υπολογιστές πάνω από δύο θρανία, αλλά όχι ανθρώπους και κανένα εργαλείο σε συνεργείο επισκευής οχημάτων.
στο
Καθώς οι Ειδικές Δυνάμεις παρακολουθούσαν το κατάστημα Pueblo, η Delta Force στην Αθήνα είχε μάτια σε αυτό που θα έπρεπε να ήταν ένα πλυντήριο. Αλλά το εσωτερικό είχε πολλά τερματικά υπολογιστών αντί για πλυντήρια και στεγνωτήρια και τραπέζια για το δίπλωμα των ρούχων.

«Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι βρήκαμε τα σωστά μέρη», είπε η πηγή μας. «Μετά ήρθε η απόφαση είτε να τους τελειωσουμε επί τόπου είτε να περιμένουμε για να δούμε ποιος θα εμφανιστει.Ο ναυαρχος Σμιθ επέλεξε να περιμένει. ήθελε να πιάσει και να αναγνωρίσει τους εγκληματίες –ή να τους σκοτώσει. Ήξερε ότι ημασταν κοντά».

Στις 6:00 μ.μ. EST, 26 Μαΐου, ένα λευκό φορτηγό Ford Econoline μπήκε στο πάρκινγκ στο κατάστημα αυτοκινήτων Pueblo. Τρεις άνδρες αδιάκριτης καταγωγής, ο καθένας με ένα υποπολυβόλο Heckler & Koch MP5, βγήκαν από το όχημα και περπάτησαν προς την είσοδο όταν μια σφαίρα τον χτύπησε ανάμεσα στα μάτια. Έπεσε νεκρός. Ένας άλλος πυροβολισμος έριξε τον δεύτερο δράστη, αφήνοντας μόνο έναν κακό. Σήκωσε το τουφέκι του και πυροβόλησε τυφλά στον αέρα, αδειάζοντας τον γεμιστήρα και μετά έτρεξε για το βαν. Έξι ατομα απο τις Ειδικές Δυνάμεις σηκώθηκαν και τον υπέταξαν.

Τον χρησιμοποιούσαν ως ασπίδα για να ανοίξουν την πόρτα σε περίπτωση που το εσωτερικό είχε παγίδες. Το πικάντικο άρωμα της βενζίνης έπεσε στα ρουθούνια τους όταν πάτησαν το πόδι τους μέσα. Χωρίς παγίδες. Αλλά σακούλες με φερμουάρ γεμάτες με αέριο είχαν κολληθεί στους τοίχους, φαινομενικά για να βάλουν φωτιά στο μέρος αφού οι επίδοξοι τρομοκράτες του κυβερνοχώρου είχαν τελειώσει τη δουλειά τους. Οι ειδικές δυνάμεις κατέσχεσαν τους υπολογιστές. φόρτωσαν τον κρατούμενο τους και τα πτώματα σε οχήματα χωρίς σήμανση που ήταν σταθμευμένα λίγα τετράγωνα πιο πέρα.

Η Delta Force συνάντησε παρόμοιο σενάριο στη Γεωργία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένα κίτρινο Hummer με τέσσερις επιβαίνοντες είχε παρκάρει πίσω από το πλυντήριο. Μόλις άνοιξαν τις πόρτες, οι χειριστές της Delta τους τράβηξαν από το όχημα και τους αφοπλισαν. Αφού φίμωσαν και έδεσαν τους κρατούμενους, αφαίρεσαν το υλικό από το «πλυντήριο».

Ο Πρόεδρος Τραμπ έλαβε αμέσως αξιολόγηση, είπε η πηγή μας.

«Συγχαρητηρια στους γενναίους άνδρες και τον Πρόεδρο Τραμπ, μια καταστροφή αποφεύχθηκε. Θέλουμε τον διευθυντή της CIA Μπερνς, αλλά φυλαγεται. Δεν μου έδωσαν πληροφοριες απο τις ανακρίσεις των κρατουμένων. Η Αμερική πρέπει να αναπνεύσει με ανακούφιση», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Ιουνίου, 2023 07:50

    ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ,Η ΜΕΓΆΛΗ
    ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟ
    ΣΥΝΑΦΙΟΥ ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ
    ΗΠΑ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ,ΕΞ ΙΣΟΥ
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ.
    ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΈΣ ;
    ΠΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ
    ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ;
    ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ;
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ;
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΆΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΩΣΗ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ ,ΟΤΙ ,Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ
    ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ
    ΕΡΠΕΤΑ.
    ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις