Συλληψη Jeff Sessions

 

Τα Λευκα Καπελα

συνέλαβαν τη Δευτέρα τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα Τζεφ Σέσιονς με την κατηγορία της προδοσίας για την προώθηση του μακροχρόνιου απομυθοποιημένου σκανδάλου της ρωσικής συμπαιγνίας και, πιο πρόσφατα, συμβουλεύοντας τον Merrick Garland να στοχοποιήσουν τους Proud Boys και τους Oath Keepers για επίσκεψη στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Ο Σέσιονς είναι μια διαβόητη φιγούρα στον κόσμο του Τραμπ. Ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ πριν από το διορισμό του στις 19 Φεβρουαρίου 2017. Στις ακροάσεις επιβεβαίωσης, ο Σέσιονς δήλωσε ενόρκως ότι δεν είχε επαφή με Ρώσους αξιωματούχους κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2016 και δεν γνώριζε καμία επικοινωνία μεταξύ μελών της εκστρατείας Τραμπ και Ρώσων αξιωματούχων. Καθώς άρχισε το κυνήγι μαγισσών για συμπαιγνία, ο Σέσιονς αποσύρθηκε ανεξήγητα από την έρευνα, εγκαταλείποντας ουσιαστικά τον Τραμπ.

Όταν ο Τραμπ απέλυσε τον Σέσιονς στις 7 Νοεμβρίου 2018, τα εναλλακτικά ΜΜΕ υπέθεσαν ότι η απομάκρυνση του Σέσιονς ήταν είτε μέρος του γενικού σχεδίου του Τραμπ (ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι ο Τραμπ έστειλε κρυφά τον Σέσιονς στο GITMO για να διώξει τους Ντιπ Στάτερς) είτε ότι εγινε η αποκαλυψη και η απόλυση ενός πραγματικού καθαρματος του Ντιπ Στέιτ. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Τραμπ είπε ότι ο Σέσιονς ήταν «ΠΟΛΥ αδύναμος και ΑΤΡΙΦΤΟΣ».

Τα Λευκα Καπελα  πιστεύουν τώρα ότι ο 76χρονος πρώην γενικός εισαγγελέας και γερουσιαστής ήταν και εξακολουθεί να είναι πράκτορας του Deep State. Λένε ότι ο Sessions, που κρύβεται στο παρασκηνιο, βοήθησε τον Merrick Garland στη δίωξη αθώων, πατριωτών Αμερικανών που επισκέφτηκαν το People's House στις 6 Ιανουαρίου.

Οι πηγές μας δεν αποκάλυψαν όλα τα στοιχεία τους, αλλά είπαν ότι η JAG έχει φωνητικές συνομιλίες και ψηφιακά δεδομένα στα οποία οι Sessions και Garland συζήτησαν για τη σύλληψη των Stewart Rhoades, Enrique Tarrio και 15 άλλων Proud Boys και Oath Keepers. Ο Σέσιονς φέρεται να είπε στον Γκάρλαντ: «Δεν έχει σημασία αν ήταν εκεί [στο Καπιτώλιο], πρέπει να τους κατηγορήσουμε για ταραχή και συνωμοσία. Πάρτε μερικά στοιχεια ωστε να τ αναστρέψετε. Η κοινωνία είναι καλύτερη με αυτούς τους τρελούς υποστηρικτές του Τραμπ στη φυλακή». Σε ένα άλλο κλιπ, ο Σέσιονς εκμυστηρεύτηκε στον Γκάρλαντ ότι περιφρονούσε τον Τραμπ και σχεδίαζε να τον προδώσει. «Είναι κρίμα που αναγκάστηκα να παραιτηθώ. Θα μπορούσα να είχα κάνει μεγάλη ζημιά», είπε ο Sessions σε άλλο κλιπ.

Η πηγή μας είπε ότι η προδοσία του Συντάγματος και του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το απολυτο κακουργημα.

Η JAG, ωστόσο, συζήτησε εάν η σύλληψη και η δίωξη ενός απολιθώματος 76 ετών με το ένα πόδι στον τάφο άξιζε τον χρόνο και τα έξοδα. Ο Αντιναύαρχος Crandall σημείωσε ότι η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών είχαν δικάσει άτομα μεγαλύτερα από τον Sessions και είπε ότι οι Deep Staters πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη ανεξάρτητα από την ηλικία τους. «Αν αναπνέουν, είναι δικοί μας», είπε στο προσωπικό.

Οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν ήσυχα τον Sessions στην κατοικία του στο Mobile, στην Αλαμπάμα, το πρωί της Δευτέρας. Όταν του έδειξαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης, μάλωσε με τους ανακριτές, λέγοντας ότι ο στρατός δεν είχε την εξουσία να τον συλλάβει. Οι ανακριτές του είπαν ότι μπορούσε να υποστηρίξει την άποψη του σε ένα στρατοδικείο και του έβαλαν χειροπέδες.

Η πηγή μας άφησε να ξεφύγει ότι ο Sessions θα πάει στο GITMO, που σημαίνει ότι ο ναύαρχος Crandall, ο οποίος βρίσκεται στο Γκουάμ, θα παραχωρησει προσωπικό για να προωθησει τη δίωξη.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Ιουνίου, 2023 12:05

    ΝΑ ΠΕΡΆΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .
    Ε,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις