ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/06/23


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! Η εταιρεία ηρώων κινούμενων σχεδίων Marvel καταργεί τον ήρωα ΤΙΜΩΡΟ λόγω «προβληματικών» συντηρητικών θαυμαστών!! ΤΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΑ; ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ZeroHedge Woke Marvel Eliminates The Punisher Due Το "Problematic" Conservative Fan Base h/ punishe-.ue-p/o” ZeroHedge Woke Marvel Eliminates The Punisher Due Το "Problematic" Conservative Fan Base Marvel even brings the Punisher's wife back from the dead, only so that she can divorce him and take his money and pro... HF2 18 QuantumLig..,"
 
>>Νέος Τάκερ Κάλρσον στο τουίτερ σε 2ο βίντεο που χτυπά το ίσταγκραμ (Ζ0υκεμπέργκ) και τις αποκαλύψεις πως η πλατφόρμα διευκόλυνε την παιδοφιλία με την χρήση αλγορίθμων!! ΦΩΤΙΑ!!
 
 
>>Η Ουάσιγκτον Ποστ ανέφερε πως διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας απείλησε ιδιωτικά ότι θα διακόψει τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, επικαλούμενο απόρρητα έγγραφα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Έτσι αντέδρασε ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στη δήλωση Μπάιντεν ότι η Σαουδική Αραβία να περιμένει τις «συνέπειες» της απόφασης για μείωση της παραγωγής πετρελαίου από ΟΠΕΚ και Ρωσία τον Οκτώβριο., γράφει η εφημερίδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είπε ότι «δεν θα ασχολείται πλέον με την αμερικανική διοίκηση» και υποσχέθηκε «σοβαρές οικονομικές συνέπειες για την Ουάσιγκτον». Έκτοτε, όπως σημειώνει η Washington Post, δεν υπήρξαν συνέπειες για το βασίλειο. Ταυτόχρονα, όμως, η Σαουδική Αραβία έχει ενισχύσει ενεργά τους δεσμούς με την Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του τομέα της πυρηνικής ενέργειας. ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ; ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>Επίσης ο μπιν Σαλμάν είχε και μια εγκάρδια συνομιλία με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Μόντι και θέματα συνεργασίας και ενδυνάμωση των σχέσεων. BRICS, BRICS, BRICS…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>Ο αρχηγός του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Γερασίμοφ δήλωσε την Παρασκευή ότι η ισχυρή στρατιωτική συνεργασία της χώρας του με την Κίνα [[[[[παρέχει σταθερότητα σε όλο τον κόσμο]]]]]. Ο Γερασίμοφ, ο οποίος είναι διοικητής των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, έκανε την παρατήρηση κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με τον Κινέζο ομόλογό του, Λιού Ζενλί. «Ο συντονισμός των προσπαθειών Ρωσίας και Κίνας στη διεθνή σκηνή έχει σταθεροποιητική επίδραση στην παγκόσμια κατάσταση», είπε Γερασίμοφ στον Λιού Ζενλί, σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. «Είμαι πεπεισμένος ότι οι σημερινές συναντήσεις θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη στρατηγική αμυντική συνεργασία Ρωσίας-Κίνας», πρόσθεσε.
 
 
>> Ο Κινέζος πρόεδρος Ζι καλεί τους Κινέζους συνοριοφύλακες να σφυρηλατήσουν ένα «μεγάλο τείχος από χάλυβα» κατά μήκος των συνόρων της Κίνας. Ο Κινέζος ηγέτης καλεί τα συνοριακά στρατεύματα να αυξήσουν την ικανότητά τους να προστατεύουν, να υπερασπίζονται και να ελέγχουν τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Chinese Prez Xi Jinping calls on Chinese border guards to forge a "great wall of steel" along China's border. The Chinese leader calls on border troops to increase their ability to protect, defend and control the country's border areas. Subscribe @IntelRepublic 23 QuantumLig... 5:53 PM"
 
>>ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΠΛΑΚΡΟΚ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΠΑ, ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ. ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! https://youtu.be/8zgC3HUZ4-g
 
>> Οι αναφορές της The Wall Street Journal και του CNN ανέφεραν ότι το Πεκίνο και η Αβάνα έχουν συνάψει μυστική συμφωνία για τη δημιουργία κινεζικής ηλεκτρονικής εγκατάστασης υποκλοπής στο νησί της Καραϊβικής που θα μπορούσε να παρακολουθεί τις επικοινωνίες στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ. Η περιοχή περιλαμβάνει το αρχηγείο της Νότιας και Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, και τα δύο στη Φλόριντα. Η Κίνα θα πληρώσει στην Κούβα «αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια» για να μπορέσει να κατασκευάσει την εγκατάσταση, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη ανώνυμους Αμερικανούς αξιωματούχους. Ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Carlos Fernandez de Cossio, διαβάζοντας μια δήλωση σε δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τις αναφορές «εντελώς ψευδείς και αβάσιμες». ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ; ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΒΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper The Havana government on Thursday (Jun 9) denied US news reports that it has reached a deal for China to set up a spying base in Cuba, just off American shores READ: https://t.co/FC5WqC7rKX Follow Insider Paper for more news QuantumLig. 2:55 PM"
 
>>Λαβρόφ: Η Δύση θέλει να κάνει μια «δεύτερη Ουκρανία» από τη Μολδαβία. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic The West wants to make a "second Ukraine" out of Moldova Russian Foreign Ministry ubscribe @IntelRepublic 30 QuantumLi..., 12:33 PM"
 
>> Η Ρωσία αναφέρει πως η ανατίναξη του φράγματος στην Χερσώνα ότι τελικά εγκρίθηκε από το ΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χάρτης, αίθουσα σύνταξης και κείμενο
 
>>H ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ/ΝΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ/ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ/ΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ [ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ] ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΤΑΝΚΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ. ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ (ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΙΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ (ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka Part of the AFU "probing attack" Immediately 4 abandoned M2 Bradley heavy infantry fighting vehicles and one Leopard 2A6 as result of an unsuccessfu attempt by the AFU to attack Russian positions on the Orekhovsky sector of the front. P.S. These are most likely tractors and combines that are broken @DDg @DDgeopolitcs QuantumLig..."
 
Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ F-16 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ «ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ»…
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ… ΑΠΟ ΚΡΑΝΗ, ΓΑΖΕΣ, => ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ => ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ => ΤΑΝΚΣ => ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΥ;; ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ =. ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ => ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΠΥΡΗΝΙΚΑ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z Ukraine will receive F-16 fighter jets in 2-3 months, Skshipchak, ex-commander of the Polish ground forces, said. He also said that before the ΝΑΤΟ summit to be held in July) "something should happen that will show that Ukraine IS worthy of trust." 29 QuantumLig... 2:56 PM"
 
>>Δηλώσεις Πούτιν σχετικά με την αντεπίθεση των Ουκρανών/ΝΑΤΟ:
 
 Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο
 
**Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχει ξεκινήσει, αυτό αποδεικνύεται από τη χρήση στρατηγικών εφεδρειών.
**Τα ουκρανικά στρατεύματα δεν πέτυχαν τους στόχους τους σε κανέναν τομέα - χάρη στο θάρρος των στρατιωτών και τη σωστή οργάνωση των στρατευμάτων.
**Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρήσαμε σημαντικές απώλειες στην Ουκρανία, ξεπερνούν τον «κλασικό δείκτη».
**Μπορεί να ειπωθεί: όλες οι απόπειρες αντεπίθεσης που έγιναν μέχρι τώρα απέτυχαν, αλλά το επιθετικό δυναμικό της Ουκρανίας εξακολουθεί να διατηρείται.
**Ο ρωσικός στρατός πραγματικά αξιολογεί την κατάσταση και θα προχωρήσει με βάση αυτή.
>>Άλλα 2,1 δις$ για όπλα στην Ουκρανία… ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ, STOP./
 
>>Επίσης, ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Λουκασένκο και κατά τη διάρκεια ενός γεύματος των δύο αντρών, ο Πούτιν χαλαρός και χαρούμενος στην συνομιλία, κάτι που σίγουρα θα κάνει κουρέλια τα νεύρα μερικών σε ΕΕ και ΗΠΑ… Μάλιστα κάποια στιγμή ανέφερε: «ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ, ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ» και ανακοίνωσε την μεταφορά των πυρηνικών στην Λευκορωσία και την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μέχρι 7-8 Ιουλίου.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic 00:09 telRepubi @ SMOTRI MEDIA And from the point of view of security, we will now talk separately face to face, on the whole the situation is stable, would even say good, confident. Putin First @IntelRepublic One can't but rejoice about the figures of growing of trade turnover, In terms of security, the situation is stable, would even say good Putin with Lukashenko QuantumLig"
 
>>Όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, τα μηνύματα που έβγαιναν, έδειχναν ότι πλησιάζει η δίωξη Τραμπ. Ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε πως ασκήθηκαν διώξεις με ομοσπονδιακές κατηγορίες που συνδέονται με τον χειρισμό απόρρητου υλικού που πήρε μαζί του (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΟΜΠΑΜΑ, ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΠΟΥΣ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο… ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ) μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο το 2021 και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Το κατηγορητήριο φέρεται να περιλαμβάνει 38!!!!! (ΣΚΛΗΡΕΣ) κατηγορίες, μεταξύ των οποίων συνωμοσία για παρεμπόδιση, εσκεμμένη διατήρηση εγγράφων και ψευδείς δηλώσεις με ποινές έως 20 έτη. Πως λέγεται ο εισαγγελέας; ΤΖΑΚ ΣΜΙΘ!! Όπως ο Πράκτορας ΣΜΙΘ ΣΤΟ Μάτριξ... Ως απάντηση στις επικείμενες κατηγορίες, ο Τραμπ δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές την Τρίτη. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, Ο ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "03:50 QuantumLight1111 Forwarded from Badlands Media (The Kate Awakening) Trump issues a video statement on Truth Social. "I am an innocent man." h 09 32 QuantumLig.."
 
Μια παρατήρηση στο βίντεο είναι ο πίνακας που υπάρχει πίσω του δείχνει το δόγμα Μονρόε που χρησιμοποίησε ο Ρούσβελντ στις αρχές του 1900 εναντίον της Γερμανίας. «Οποιαδήποτε επέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις της Αμερικής από ξένες δυνάμεις είναι μια πιθανή εχθρική απειλή κατά των Ηνωμένων Πολιτειών». Όπως σωστά αναφέρει ο «πέπε» φαίνεται ότι ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι αυτή η δίωξη είναι μια εχθρική απειλή από μια ξένη δύναμη… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΡΑΜΠ.
 
>>Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΑΠΑΝΤΗΣΕ (ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ: «Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την δίωξη του Τραμπ σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους στην πολιτική. Είναι πολύ σημαντικό το σύστημα δικαιοσύνης να αντικρούσει αυτό που φαίνεται να είναι διαφορετική επιβολή, διαφορετικά θα χάσουν την εμπιστοσύνη του κοινού».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ «Il Donaldo» ΑΠΑΝΤΗΣΕ «ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ (ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ)».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "@elonmusk 19h Elon Musk Subscriber Replying to @alx There does seem to be far higher interest in pursuing Trump compared to other people in politics. Very important that the justice system rebut what appears to be differential enforcement or they will lose public trust. 22K t7 27.9K 151.8K il Donaldo Trumpo @PapiTrumpo 山 5.7M Replying to @elonmusk and @alx THEY ALREADY DID!!! 2:58 AM Jun 2023. 33K Views"
 
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FBI ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΠΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!( ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΤΕ), ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΧΑΝΤΕΡ, ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ. ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΠΛΙΚΕΝ, ΝΙΟΥΛΑΝΤ, ΣΑΛΙΒΑΝ, ΜΙΛΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΩΣΤΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ. ΧΘΕΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΟΥΝΑΚ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Το γνωστό τηλεοπτικό παπαγαλάκι Ρέιτσελ Μέντοους στην τηλεοπτική συζήτηση για την δίωξη Τραμπ αποκάλυψε πως ο σκοπός θα πρέπει να είναι να βγει ο Τραμπ από την προεδρική κούρσα! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΙΤ, ΝΤΑΒΟΣ, ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel 01:22 (Karli Bonne) WOR BREAKING NEWS NYT: 7 TRUMP CHARGES INCLUDE WILLFULLY RETAINING NATL. DEFENSE SECRETS IN VIOLATION OF ESPIONAGE ACT And there itis the quiet part out loud! 18 QuantumLig... 6:59 PM MSNBC MASTWORD QuantumLight1111 Light1111 ΘΟΠΑΝΙΚΟΣ 8 QuantumLig.. 6:59PM"
 
>>Σκεφτείτε πως και στην ΕΕ πρόσφατα ο Σολτζ, και σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ ομολογεί πως επιστροφή Τραμπ θα σημαίνει το τέλος της συμμετοχής των ΗΠΑ (και τα χρηματοδότησης) στην Ουκρανία! ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ntel Republic t.me/IntelRepublic t.me IntelRepublic Outcome of Ukrainian conflict will depend on results of US 2024 presidential election- Former French President Hollande. If Trump is elected, he will say, 'We stop there. The Russians will be able to keep everything they have. War is very expensive Hollande. Subscribe @IntelRepublic QuantumLig..,5:58"
 
>>Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ… ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ (ΑΠΟ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ/ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ) ΗΤΑΝ Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ. Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India Biden's Chances Are Good Chancellor Scholz Speaking about the President's re-election chances and not making it down steps in one piece, the German leader back his counterpart to win in 2024. He did add, however, that Berlin is ready to cooperate with whomever IS n power in Washington. German shepherds to lap dogs? @RT India official 33 QuantumLi... 10:55"
 
ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ 13848 (Επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών), 13818 (Αποκλεισμός της περιουσίας των προσώπων που εμπλέκονται σε σοβαρή κατάχρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά) KAI 13959 (Αντιμετώπιση της απειλής από επενδύσεις σε τίτλους που χρηματοδοτούν κομμουνιστικές κινεζικές στρατιωτικές εταιρείες), 13903(Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και της διαδικτυακής εκμετάλλευσης παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες); 
 
ΤΥΧΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ (ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΠΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ;
ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΙΝΚΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις