Ο "A" Antony Blinken εκτελέστηκε κατά τη διάρκεια μυστικής επίσκεψης στην Κίνα

 

Ο "A" Antony Blinken

εκτελέστηκε από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό κατά τη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης στο Πεκίνο την περασμένη εβδομάδα, αλλά τα Λευκα Καπελα δεν είναι βέβαιοι εάν ο νεκρός είναι ο αυθεντικός Blinken ή ένας σωσιας ή κλώνος, ειπε μια πηγή της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του Σώματος Πεζοναυτών .


Τη Δευτέρα, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου εκανε υποκλοπή αλληλογραφίας μεταξύ του Βοηθού Υπουργού Εξωτερικών για τις Υποθέσεις Ανατολικής Ασίας και Ειρηνικού Ντάνιελ Κρίτενμπρινκ και του Λόιντ Όστιν, που περιγράφει λεπτομερώς τις συνθήκες του θανάτου του Μπλίνκεν.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου έμαθε ότι ένα αεροπλάνο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που μετέφερε τους Blinken, Kritenbrink και άγνωστο αριθμό Deep Staters ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Beijing Capital στις 15:13 UTC στις 3 Ιουνίου. Ο πύργος αρνήθηκε την άδεια να προσγειωθεί, λέγοντας ότι δεν υπήρχε σχέδιο πτήσης που να κατατέθηκε και ότι στον Blinken είχε απαγορευτεί η είσοδος στην Κίνα.

Τον Φεβρουάριο, το καθεστώς ακύρωσε το προηγουμένως προγραμματισμένο ταξίδι του Blinken στην Κίνα αφού ένα F-22 Raptor της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών κατέρριψε ένα φερόμενο κινεζικό κατασκοπευτικό αερόστατο που είχε εκτοξευθεί ανεμπόδιστα από την Αλάσκα στην ακτή του Ατλαντικού. Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου είπε ότι είναι εν μέρει ψευδείς ειδήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Xi Jinping ανακήρυξε τον Blinken persona non grata και τον προειδοποίησε να αποφύγει την Κίνα ή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Πρόσφατα σχηματίστηκε σχίσμα μεταξύ του καθεστώτος και του Πεκίνου. Όπως αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα, ο Xi Jinping αποκάλεσε τον Μπάιντεν ψεύτικο πρόεδρο και ο Κινέζος υπουργός Άμυνας Li Shangfu αρνήθηκε να συναντήσει τον Lloyd Austin την περασμένη εβδομάδα σε μια σύνοδο κορυφής στον τομέα της άμυνας στη Σιγκαπούρη.

Προφανώς, ο Blinken αγνόησε την προειδοποίηση, ακόμη και όταν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου ζήτησαν από το αεροπλάνο του να αναχωρήσει από τον κινεζικό εναέριο χώρο. Ο πιλότος απάντησε ότι ο Blinken βρισκόταν σε αποστολή «διεθνούς σημασίας» και έπρεπε να μιλήσει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ding Xuexiang για να παραδώσει προσωπικά ένα ανακοινωθέν από τον Joseph Biden.

Εν τω μεταξύ, δύο μαχητικά αεροσκάφη J-10 αναχαίτησαν το αεροπλάνο του Blinken. Οι πιλότοι των μαχητικών, που μιλούσαν αγγλικά, έδωσαν εντολή στο αεροσκάφος του Blinken να τους ακολουθήσει σε μια τελική διαδρομή προσέγγισης για τον διάδρομο 18L, στη συνέχεια να προσγειωθεί και να περιμένει μια συνοδεία.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου δεν γνωρίζει γιατί τα J-10 επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσγειωθεί αντί να το καταρρίψουν.

Μια ομάδα στρατιωτικών οχημάτων γεμάτη με ένοπλους στρατιώτες συνάντησε το αεροπλάνο του Blinken στον διάδρομο. Μόνο οι Blinken και Kritenbrink, υπό ένοπλη φρουρά, επετράπη να αποβιβαστούν. Ο Μπλίνκεν ειχε μυστικα μια ασφάλεια. Συνομολόγησε προφορικά μ έναν άγνωστο Κινέζο αξιωματούχο ο οποίος, μέσω διερμηνέα, είπε ότι είχε κανονίσει να συναντηθεί ο αντιπρόεδρος Ντινγκ με τον Μπλίνκεν σε ένα γραφείο στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Ο Blinken έχασε την ψυχραιμία του. επέκρινε τον αξιωματούχο επειδή αναχαίτισε το αεροπλάνο του, χαρακτηρίζοντάς το διαφανή επιθετική ενέργεια.

Δεν υπήρχε κανένα σημάδι του αντιπρόεδρου Ντινγκ στο γραφείο, μόνο τρεις ένστολοι στρατιώτες των οποίων τα χέρια αιωρούνταν κοντά στα όπλα στους γοφούς τους.

"Τι είναι αυτό?" Ο Μπλίνκεν φέρεται να πανικοβληθηκε. «Πού είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ντινγκ Σουεξιάνγκ; Είμαι ο υπουργος....."

Μια σφαίρα χτύπησε το πρόσωπό του.

«Πήγαινε σπίτι τώρα και πες στους δικούς σου τι συνέβη εδώ», είπε ο αξιωματούχος σε έναν ταραγμένο Kritenbrink. «Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Φέρνουμε το σώμα στο αεροπλάνο».

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου είπε ότι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι το καθεστώς θα εστελνε ένα από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα του περιουσιακά στοιχεία σε μια δυνητικά επικίνδυνη αποστολή.

«Ο Blinken είναι το Deep State», είπε η πηγή μας. «Είναι βασικό πρόσωπο σε ό,τι κάνουν. Θα θέλαμε πολύ να δούμε αυτό το πτώμα. Μέχρι να το κάνουμε, θα μεινουμε με την υπόθεση ότι ήταν ένα πειστικό σώμα σωσια ή ένας κλώνος».

Δεν υπήρχε καμία αναφορά για σωσιες ή για κλώνους στη συνομιλία του Krittenbrink με τον Austin.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 







ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Ιουνίου, 2023 08:01

    ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ,
    ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΚΙΝΈΖΩΝ.
    ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    ΑΥΤΟΣ ,Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
    ΜΠΛΙΝΚΕΝ.
    ΣΧΟΛΙΑΖΩ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.
    Η ΜΑΧΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ,ΕΧΕΙ
    ΚΛΙΝΕΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις