Ο Έλον Μασκ έριξε τελικά τη βόμβα. Τώρα κυκλοφόρησε η πλήρης λίστα όλων (ονομαστικά) που «περάσανε καλά» στο νησί Lolita.

 


Μια προηγούμενη έκθεση δείχνει επίσης ξεκάθαρα πόσοι από τους Δημοκρατικούς βουλευτές εμπλέκονται σε αυτά τα εγκλήματα.

Ο Δημοκρατικός δωρητής και δισεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein διηύθυνε έναν σεξουαλικό οίκο ανήλικων παιδιών και καταδικάστηκε για στρατολόγηση ανήλικων κοριτσιών για πορνεία.


Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Άντονι Γουάινερ, ομολόγησε την ενοχή του για τη μετάδοση άσεμνου υλικού σε ανηλίκους ως μέρος μιας συμφωνίας επίκλησης για sexting και για την αποστολή μηνυμάτων στο Twitter σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας έως 15 ετών.


Ο Δημοκρατικός δωρητής, ακτιβιστής και παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν διώκεται και μηνύεται για χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης (γνωστή στο Χόλιγουντ ως «μυστικό»), συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής δραστηριότητας ανηλίκων με επίδοξες γυναίκες ηθοποιούς.


Η δημοκρατική ακτιβίστρια και υπερασπιστής του Metoo, Asia Argento, έχει διευθετήσει μια αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση που βασίζεται σε σεξουαλική δραστηριότητα με έναν ανήλικο ηθοποιό.


Ο Δημοκρατικός δήμαρχος του Ράσιν του Ουισκόνσιν, Γκάρι Μπέκερ, καταδικάστηκε για απόπειρα αποπλάνησης παιδιών, παιδική πορνογραφία και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών.


Ο Δημοκρατικός δήμαρχος του Σιάτλ Εντ Μάρεϊ παραιτήθηκε μετά από πολλαπλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εναντίον του, μεταξύ άλλων από μέλη της οικογένειας.


Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής και βοηθός του δημάρχου της Νέας Υόρκης De Blasio, Jacob Schwartz, κατηγορήθηκε για κατοχή περισσότερων από 3.000 παιδικών πορνογραφικών εικόνων.


Ο αξιωματούχος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζέιμς Κάφερτι ομολόγησε την ενοχή του σε μία κατηγορία για μεταφορά παιδικής πορνογραφίας.


Ο Δημοκρατικός παρουσιαστής του ραδιοφώνου Μπέρνι Γουόρντ παραδέχεται την ενοχή του σε μία κατηγορία για αποστολή παιδικής πορνογραφίας μέσω του Διαδικτύου. 

Ο βοηθός γενικός εισαγγελέας των Δημοκρατικών της Καλιφόρνια Ρέιμοντ Λίντι συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Ο αξιωματούχος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ Καρλ Κάρεϊ, ο οποίος αναφέρεται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη για 10 κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.


Ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μέιν Τζέιμς Κάμερον καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για επτά κατηγορίες για κατοχή, λήψη και μετάδοση παιδικής πορνογραφίας.


Ο αξιωματούχος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ντάνιελ Ρόζεν, ο οποίος αναφέρεται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φερόμενη υποκίνηση σεξ με ανήλικο μέσω Διαδικτύου.

 Είναι αρκετά μεγάλη λίστα..!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Αν οχι ολοι σχεδον ολοι ειναι εβραιοι απο οτι βλεπω... Δεν με εκπλησει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις