Οι Πεζοναύτες επιασαν στα "πρασα" το FBI που προσπαθουσε να σαμποτάρει υποσταθμό στο Αϊντάχο και τους σκοτωσαν.


 Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών πυροβόλησαν την Κυριακή εγκληματίες πράκτορες του FBI που προσπαθούσαν να σαμποτάρουν έναν ηλεκτρικό υποσταθμό στο Meridian του Αϊντάχο, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Smith.

Τους τελευταίους τρεις μήνες, τουλάχιστον εννέα υποσταθμοί δέχθηκαν επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα, την Ουάσιγκτον και το Όρεγκον, στερώντας από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους το ρευμα, μερικές φορές για αρκετές ημέρες. Μετά από αυτές τις επιθέσεις, το FBI δημοσίευσε αμοιβή 250.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψη οποιουδήποτε διεξήγαγε τετοιες επιθέσεις στις κομητείες Moore and Randolph, N.C.

Οι ομοσπονδιακοί ενέπλεξαν επίσης δειλά τους υποστηρικτές του Τραμπ που αντιτίθενται στην LGBTQ κοινότητα επειδή οι σαμποτέρ χτύπησαν πόλεις που φιλοξενούσαν εκδηλώσεις φιλικές προς τους τρανς.

Ο στρατός λέει τώρα ότι το FBI θα έπρεπε να είχε βάλει τα 250.000 στην τσεπη του, καθώς όλα τα σημάδια δείχνουν ότι διεφθαρμένοι πράκτορες διέπραξαν τις δολιοφθορες του υποσταθμού.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η «5η στήλη» του FBI, ένας αυξανόμενος αριθμός πρακτόρων που εργάζονται εναντίον του Μέρικ Γκάρλαντ και του απεχθούς Υπουργείου Δικαιοσύνης, είπε στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ ότι αδίστακτοι πράκτορες σχεδίαζαν να απενεργοποιήσουν έναν «σταθμό παραγωγής ενέργειας κοντά στο Μπόιζ» κατά τη διάρκεια του Super Μπολ, αλλά ο πληροφοριοδοτης δεν ήξερε ποιον υποσταθμό θα χτυπούσαν. Και δεδομένου ότι η Boise, μια πόλη με 250.000 κατοίκους, και τα προάστια της είχαν πολλούς υποσταθμούς, ο στρατηγός Smith ήθελε λεπτομέρειες πριν δεσμεύσει τους πεζοναύτες του σε κάτι που θα μπορούσε να ήταν ένα κυνηγητό στα τυφλα. Μια τέτοια επίθεση αναμφισβήτητα θα είχε εξοργίσει τους ανθρώπους και θα είχε αφήσει χιλιάδες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε μια παγωμένη νύχτα. Αν και κάποιες προηγούμενες πληροφοριες απο την «5η στήλη» απέδωσαν "γόνιμη επιχειρηση" - και οδήγησαν σε συλλήψεις του Deep State - άλλες ήταν μια αποτυχία, χάσιμο χρόνου και πόρων.

Οι πόροι απο τα Λευκα Καπελα, είπε, απλώνονται σε ένα ευρύ πεδίο μάχης και ο στρατηγός Smith πρέπει να επιλέξει με σύνεση τους αγώνες του με βάση συγκεκριμένες πληροφορίες, όχι φήμες, εικασίες ή υπονοούμενα.

«Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, η ανάπτυξη μιας ή δύο διμοιρίας μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα έπρεπε να αποσύρουμε τους Πεζοναύτες από τις τρέχουσες, εξίσου σημαντικές αποστολές. Έχουμε περιορισμένη ελαστικότητα και πρέπει να γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιούμε τις δυναμεις κατάλληλα», είπε η πηγή μας.

Άφησε επίσης να ξεφύγει ότι πεζοναύτες και μέλη της κοινότητας των Ειδικών Επιχειρήσεων εμπλέκονται σε αποστολές στο εξωτερικό, αλλά δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν ήρθε η πληροφορια του υποσταθμού, ο στρατηγός Σμιθ ρώτησε: «Μπόουζ; Γιατί Boise;»

Αλλά ο πληροφοριοδότης φαινόταν ανίδεος. Δεν μπορούσε να πει εάν ο Μέρικ Γκάρλαντ ή ο διευθυντής Κρίστοφερ Ρέι εξουσιοδότησε την επίθεση, ούτε να ονομάσει το γραφείο εντολης από όπου θα ξεκινουσαν οι πράκτορες.

«Οι πράκτορες που πολεμούν το καθεστως—ξέρουμε ότι θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Πρέπει ακόμα να είμαστε επιφυλακτικοί με τους λύκους με ρούχα προβάτου», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο στρατηγός Σμιθ πέρασε δύο ημέρες σκεπτομενος μια πορεία δράσης: είτε "αγνοήστε την άκρη είτε στείλτε μια μικρή εκστρατευτική δύναμη στο Αϊντάχο". Ο στρατηγός αποφάσισε για το τελευταίο γιατί «Αν κάτι κατέρρεε και οι Πεζοναύτες δεν ήταν εκεί για να προσπαθήσουν να το αποτρέψουν, ο στρατηγός Σμιθ δεν θα συγχωρούσε την αδράνειά του».

Μέχρι την έναρξη της Κυριακής του Super Bowl, μια διμοιρία πεζοναυτών είχε ήδη φτάσει στο Αϊντάχο και είχε εντοπίσει πέντε υποσταθμούς διανομής σε ακτίνα 30 μιλίων από το κέντρο του Μπόιζ. Αποφάσισαν ότι όποιος ήταν αρκετά θρασύς για να επιτεθεί σε μια επιχείρηση κοινής ωφέλειας ενώ ο ήλιος ακόμα έλαμπε, θα επέλεγε μια απομακρυσμένη τοποθεσία με το πιο αραιό κοντινό σπίτι. Αλλά δεν υπήρχε τέτοια τοποθεσία. Οι γύρω υποσταθμοί σε Boise, Eagle και Meridian ήταν πυκνοκατοικημένοι, με σπίτια, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόλις λίγα μέτρα μακριά από μετασχηματιστές που εκαναν θορυβο. Ο διοικητής της διμοιρίας, απρόθυμος να τεντώσει τις δυνάμεις του πολύ αραιά, χώρισε τους Πεζοναύτες σε τρεις ομάδες 8 ατόμων, τοποθετώντας τους σε υποσταθμούς με τη λιγότερο ορατή ασφάλεια -αλυσοφράχτες και τέτοια- και φυλλώματα που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι πράκτορες για να αποφύγουν τον εντοπισμό.

 Μια ώρα μετά το παιχνίδι, οι Eagles κέρδιζαν το Κάνσας Σίτι, αλλά οι πεζοναύτες στο Αϊντάχο δεν είδαν σημάδια σαμποτέρ του FBI. Στο ημίχρονο, καθώς μια δαιμονική Rhianna ντυμένη με ένα κατακόκκινο κορμάκι με ζώνη πεντάλφας ανέβηκε στη σκηνή, ένα SUV με αυτοκόλλητα προφυλακτήρα «Trump 2024» σταμάτησε δίπλα στην πύλη του υποσταθμού Columbia στο Meridian. Τέσσερις άντρες βγήκαν από το φορτηγό και πλησίασαν την κλειδωμένη πύλη. Όλοι φορούσαν διακριτικα MAGA —καπέλα και μπουφάν που ενέκρινε την προεδρική υποψηφιότητα του Τραμπ για το 2024— και ο ένας έφερε κόφτες μπουλονιών. Δύο είχαν τουφέκια τύπου AR-15 περασμένα στους ώμους τους.

Οι Πεζοναύτες ξαφνιασαν την τετράδα καθώς έσπαγε την πύλη με λουκέτο. Οι εισβολείς είπαν οτι θα παραδοθούν αλλά ο ένας άφησε το τουφέκι του από τον ώμο, κούνησε τη λαβή πλήρωσης κι ετεινε την κανη προς την κατεύθυνση των Πεζοναυτών. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να πατήσει τη σκανδάλη.

Οι Πεζοναύτες, οπλισμένοι με τουφέκια M27 εξοπλισμένα με καταστολέα, άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τους επιτιθέμενους. Μετά από έρευνα στα πτώματα, οι πεζοναύτες βρήκαν αρκετές γεμιστήρες και μια θήκη ζώνης με εκρηκτικά C4, αν και κανένας από τους νεκρούς δεν είχε πορτοφόλια ή στοιχεία ταυτότητας. Έψαξαν τις πινακίδες του SUV, το οποίο ανάγεται σε ένα πλυντήριο στο Wilmington του Delaware.

Οι νεκροί, είπε η πηγή μας, λήφθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και τα Λευκα Καπελα με πρόσβαση στο Ενσωματωμένο Αυτοματοποιημένο Σύστημα Αναγνώρισης Δακτυλικών Αποτυπωμάτων ταίριαξαν δύο σετ αποτυπωμάτων σε πράκτορες του FBI που είχαν ανατεθεί σε ένα γραφείο του FBI στο Spokane της Ουάσιγκτον.

«Δεν μπορούμε να ανακρίνουμε τους νεκρούς, αλλά τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε ότι το FBI είναι συνένοχο στις επιθέσεις στον υποσταθμό», είπε η πηγή μας. «Το χειρότερο, δώσαμε την απόδειξη στα ΜΜΕ, αλλά αρνούνται να το μεταδώσουν και, ναι, αυτό περιλαμβάνει το Fox, το OANN και το Newsmax».

Επιπλέον, την Τρίτη, ρωτήσαμε την πηγή μας εάν τα Λευκα Καπελα είχαν εξετάσει τον εκτροχιασμό στην Ανατολική Παλαιστίνη, καθώς οι κάτοικοι αρρώστησαν από την απελευθέρωση χλωριούχου βινυλίου στον αέρα. Η ιστοσελιδα έχει ακούσει επίσης αβάσιμες φήμες για κοινή ομάδα εργασίας EPA-FEMA που σκοτώνει ζώα και κατοικίδια κοντά στον εκτροχιασμό. Η πηγή μας είπε, "εξετάζεται", αλλά δεν είχε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστεί. Επίσης, δεν θα σχολίαζε ιστορίες για ορδές τραυματιών, που υποτίθεται ότι τα χημικα προκαλούν αλλοιωσεις στο μυαλο και στη συμπεριφορα και περιφέρονται ασκοπα στους δρόμους.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Kαλέσαμε την Google, την Amazon, το Facebook, τη Microsoft και την Apple σχετικά με
    την αναφερόμενη συμπαιγνία της Big Tech με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
    Οι επιστολές στάλθηκαν στον Mark Zuckerberg του Meta Platforms Inc., Σούνταρ Πιχάι του Alphabet Inc., Σάτια Ναντέλα του Η Microsoft Corp. , Τιμ Κουκ του Apple Inc., και Άντι Τζάσυ του Amazon.com Inc.

    https://www.wsj.com/articles/house-panel-issues-subpoenas-to-tech-ceos-seeking-information-on-content-moderation-9f503e7

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις