ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ....Αυτοί οι αεροπαγίτες ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ

 


Τα ονόματά αυτών που είπαν όχι στους διεθνιστές και στην αρπαγή των σπιτιών Ελλήνων...

Δημοσιεύτηκε η απόφαση της πλήρους Ολομέλειας του Αρείου Πάγου με την οποία κατά πλειοψηφία (56-9) αποφάνθηκε ότι οι διαχειριστές των funds που εδρευουν στην Ελλαδα μπορουν να προχωρουν σε πλειστηριασμους....!!!

Κατά αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότεροι Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους και θα εξαρτώνται από τους διεθνιστές, το Κράτος και την παγκόσμια εξουσία!!!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο «δια ταύτα» της υπ΄ αριθμ. 1/2023 απόφασης των Ανώτατων Δικαστών:

«Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αποφαίνεται ότι κατά την παράλληλη και συνδυαστική εφαρμογή των Ν. 4354/2015 και Ν. 3156/2003, οι Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (Ε.Δ.Α.Δ.Π) έχουν την κατ’ εξαίρεση νομιμοποίηση του άρθρου 2 παρ. 4 του Ν. 4354/2015, προς άσκηση κάθε ένδικου βοηθήματος και κάθε άλλης δικαστικής ενέργειας προς είσπραξη των υπό διαχείριση απαιτήσεων, ανεξάρτητα από το ειδικότερο νομικό πλαίσιο, με βάση το οποίο συντελείται η μεταβίβαση των υπό διαχείριση απαιτήσεων, δηλαδή ακόμη και όταν η μεταβίβαση των απαιτήσεων και η ανάθεση της διαχείρισής τους στις εν λόγω εταιρείες συντελείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 για την τιτλοποίηση των απαιτήσεων».

Τα εννέα μέλη τα οποία μειοψήφησαν είναι οι αρεοπαγίτες: Κωστούλα Πρίγγουρη, Ελένη Μπερτσιά, Παρασκευή Τσούμαρη, Παναγιώτης Βενιζελέας, Κωνσταντίνα Νάκου, Μαρία Χασιρτζόγλου, Ευτύχιος Νικόπουλος, Χρυσούλα Πλατιά και Βαρβάρα Πάπαρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 el.gr

Σχόλια

  1. των αλλων τα ονοματα βγαλτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
      ΔΠ

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ . Τα ονοματα βροσκονται κι στο δικτυο ..

      Διαγραφή
    2. Γνωρίζω άνθρωπο που ο Άγιος Παίσιος του έχει πεί ότι θα είναι στην κυβέρνηση του ηγεμόνα της Ελλάδος που θα έρθει μετά τον Γ.Π.Π. όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη. Επομένως καλό θα είναι να υπάρχουν όλα αυτά τα ονόματα των δικαστών, πολιτικών κλπ που έχουν υπογράψει ή ψηφίσει τέτοιες αποφάσεις, μνημόνια, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κλπ. Νομίζω ότι το λιγότερο που θα πρέπει να γίνει με όσους από αυτούς επιζήσουν τον Γ.Π.Π. είναι να τους κατασχεθεί όλη η περιουσία, η σύνταξη, η άδεια άσκησης επαγγέλματος, και κάθε άλλη πηγή εισοδήματος, και να αφεθούνε να επιζήσουν βγάζοντας τον επιούσιο κουβαλώντας μπετά όταν θα χτίζουμε την Κωνσταντινούπολη..... Και πιστεύω η ώρα που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη δεν είναι πολύ μακρυά.... Την χρονιά που το Πάσχα πέφτει 5 Μαίου (2024) έχει πεί ένας διορατικός Γέροντας......

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις