ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.....!!!


 Η CIA εκπαίδευσε δύτες να βουτήξουν σε βάθος λίγο πριν τον βομβαρδισμό του North Stream - δημοσιογράφος που ερευνά την επίθεση μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις προετοιμασίες για το έγκλημα

Ο Seymour Hersh, ο συγγραφέας της έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση στους αγωγούς φυσικού αερίου, έδωσε στο Democracynow νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις προετοιμασίες για την έκρηξη. Είπε ότι η CIA παρέδωσε έναν θάλαμο αποσυμπίεσης σε ένα νορβηγικό πλοίο για να εκπαιδεύσει δύτες να βουτήξουν σε μεγάλα βάθη πριν ανατινάξουν τη σειρά των αγωγών αερίου.

"Οι δύτες - το επίπεδο κατάδυσής τους είναι 260 πόδια (79 μέτρα). Οι Νορβηγοί βρήκαν το πιο ρηχό μέρος στη Βαλτική Θάλασσα - μεταξύ Σουηδίας και Δανίας. Και εκπαιδεύτηκαν εκεί. Οι αγωγοί είναι καλυμμένοι με τσιμεντένιες πλάκες. Άρα είναι σοβαρη δουλειά να τα ανατινάξουμε», είπε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι τα εκρηκτικά ήταν τοποθετημένα σε βάθος ακριβώς 260 πόδια.

Επιπλέον, ο Χερς χαρακτήρισε «ηλίθιο ψέμα» τους ισχυρισμούς της νορβηγικής κυβέρνησης για μη ανάμειξη στην επιχείρηση, η οποία διεξήχθη υπό το άγρυπνο βλέμμα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Νωρίτερα, ο ερευνητής δήλωσε ότι η επίθεση στους Βόρειους Αγωγους σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με απευθείας εντολές του Τζο Μπάιντεν και εξήγησε τα κίνητρα των δυτικών χωρών να προσπαθήσουν να καταστρέψουν μια κρίσιμης σημασίας εγκατάσταση υποδομής στη Ρωσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις