Η "ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ" ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ....!!!


 Ο φυσικός Lester Hendershot δημιούργησε γεννήτριες χωρίς ορατή πηγή ενέργειας και αμέσως κατηγορήθηκε για κομπογιαννίτικη πρακτική. 

Ο Lester έλαβε υπόψη του την αντίδραση του κοινού και μέχρι το 1960, εκτός από δύο νέες γεννήτριες, έδωσε 56 σελίδες τεκμηρίωσης που εξηγούσαν στους ανθρωπιστές ότι η Γη είναι ένας γιγάντιος μαγνήτης, ο οποίος κάθε μέρα είναι σε θέση να δώσει στην ανθρωπότητα εκατοντάδες δισεκατομμύρια βολτ.

Μετά τη δημόσια τεκμηρίωση των συσκευών, που εξηγούσαν πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει δωρεάν και αποτελεσματικά τη "δύναμη της Γης", αρχίζει ένα όμορφο πράγμα: 

Ο Dr. Hochstetter δημοσιοποιησε την εφεύρεση και πέθανε "ξαφνικά" σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα. 

Ο μόνος επιβάτης που πέθανε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ολες οι μεγαλιθικες κατασκευες που εχουν κατασκευαστει πριν χιλιαδες χρονια ,οπως οι πυραμιδες,τα υπογεια ταφικα συγκροτηματα,τα λατρευτικα συγκροτηματα και πολλα αλλα των οποιων τα απομειναρια υπαρχουν σε ολον τον πλανητη, ειναι προφανες οτι κατασκευαστηκαν με δαπανη κολοσσιαιων ποσοτητων ενεργειας.Επισης ειναι προφανες οτι αυτη η ενεργεια δεν ηταν η Ηλεκτρικη ουτε ενεργεια απο υγρα καυσιμα.Ηταν ΠΥΡΗΝΙΚΗ,ΗΛΙΑΚΗ,ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις