ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ....Τι πρέπει να καταλάβουν όλοι για τη Ρωσία...


 Σε κανένα σημείο σε όλη αυτή τη δράση στην Ουκρανία δεν δέσμευσαν ποτέ περισσότερο από το 10% του στρατού τους, και αυτό το 10% ήταν εφεδρείες και παλιός απαρχαιωμένος εξοπλισμός.  

Και παρόλα αυτά κατέστρεψαν την Ουκρανία.

Η Ρωσία δεν πρόκειται να ξεμείνει από πυραύλους, βόμβες, πυρομαχικά, εξοπλισμό ή οτιδήποτε άλλο. Έχουν τη βιομηχανική βάση και τις εγχώριες δυνατότητες να κατασκευάζουν ό,τι χρειάζονται πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν να το καταναλώσουν. 

Αλλωστε εδω και 10 χρονια τουλαχιστον τα εργοστασια παραγωγης οπλισμου και πυρομαχικων εργαζονται 365 μερες και 24 ωρες το 24ωρο....

Η Ρωσία έχει δεσμεύσει το 30% του ΑΕΠ της για τον στρατό και την εθνική άμυνα.

Τα 1,2 εκατομμύρια στρατιώτες που ενεργοποίησε η Ρωσία αντιπροσωπεύουν μόνο το 60% περίπου των ΕΦΕΔΡΙΚΩΝ της δυνάμεων. Ο ενεργός στρατός πλήρους απασχόλησης δεν έχει απασχοληθεί καθόλου ακόμα.

Όλη η πολεμική τεχνολογία της Ρωσίας, ειδικά και κυρίως οι πυρηνικοί της πύραυλοι και τα συναφή, είναι 20 χρόνια μπροστά από οτιδήποτε έχουν ή μπορούν να ελπίζουν ότι θα έχουν οι ΗΠΑ.

Εδώ είναι η σκληρή αλήθεια και η κατώτατη γραμμή, αγνοήστε την με δική σας ευθύνη: αν αναγκάσουμε τη Ρωσία σε πόλεμο, οι ΗΠΑ θα εκμηδενιστούν.

Τελεία και παύλα. Τέλος της ιστορίας.

Δεν υπάρχει άλλη πιθανή έκβαση.

Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα στη γη. Η Ρωσία έχει περίπου 5 φορές περισσότερα πυρηνικά από τις ΗΠΑ. Οι πυραυλικές πλατφόρμες Poseidon και Sarmat δεν είναι παραμύθια επιστημονικής φαντασίας. Είναι πολύ πραγματικές. Ένα μόνο τορπιλοβόλο Poseidon μπορεί να εξαφανίσει την ανατολική ακτή. Ο Sarmat έχει αρκετές πολεμικές κεφαλές για να καταστρέψει αποτελεσματικά μια γεωγραφική περιοχή στο μέγεθος του Τέξας.

Ο πύραυλος zircon είναι ένας υπερηχητικός πύραυλος ικανός για ταχύτητες mach 9, σχεδιασμένος να πετάει πολύ χαμηλά στο έδαφος, είναι ικανός για πυρηνικά και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το ωστικό κύμα καθώς περνάει να ισοπεδώνει κυριολεκτικά κτίρια.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε. Δεν έχουμε την τεχνολογική δυνατότητα να τους σταματήσουμε.

Σκληρή αλήθεια. Είναι ένα χάπι αληθειας. Είναι κόκκινο. Καταπιείτε το στεγνά.

Τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία πιστεύουν ακράδαντα ότι ο πυρηνικός πόλεμος μπορεί να γινει και να κερδηθεί, και οι δύο θα χρησιμοποιήσουν δόγματα πρώτου πλήγματος αν αναγκαστούν να στριμωχτούν στη γωνία.

Μας εξαπατούν τα μέσα ενημέρωσης που θέλουν να πιστεύουμε ότι η Ρωσία είναι ένα παρωχημένο κράτος ανίκανων καραγκιόζηδων της σοβιετικής εποχής.

Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα του αφανισμού και οι άνθρωποι που μας οδηγούν εκεί είναι πολύ αλαζόνες για να σκεφτούν ότι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων.

Η Ρωσία δεν έχει καν αρχίσει να πολεμάει. Φοράνε ακόμα τη στολη του αθωου παιδιού και το παίζουν καλοί και φιλευσπλαχνοι...

Αυτό θα τελειώσει σύντομα.

Ίσως για όλους μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Sinomosiologe

    ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΉ ΈΧΕΙ ΟΠΛΑ ΟΠΛΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΠΡΌΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ, ΑΛΛΆ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΔΙΆ ΡΟΠΆΛΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ.
    ΤΟ ΊΔΙΟ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΈΣ ΧΏΡΕΣ ΑΝ ΌΧΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ...

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ! ΤΟ ΠΆΝΕ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΊ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΎΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ.(ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΆΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΚΑΙ ΔΕΊΞΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ, ΤΙ ΈΧΕΙ... ΑΥΤΟΣ ΤΡΏΕΙ 1ος ΤΗΝ ΉΤΤΑ !)ΜΕ ΑΠΛΆ ΛΌΓΙΑ. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ... ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΠΑΤΖΑ.ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ...


    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΈΩ ΌΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΠΊΣΤΗ ! ΟΤΙ ΖΟΎΜΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΕΙ Η ΠΕΊΝΑ Η ΣΤΕΝΑΧΏΡΙΑ ΚΛΠ

    ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ... ΕΜΕΊΣ ΤΙ ?
    ΝΑ ! ΚΙΑΝ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΝΑ ! ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ.

    ΑΝ ΕΊΧΑΤΕ ΠΆΡΕΙ ΑΡΚΕΤΌ ΛΆΔΙ Ε ΠΆΡΤΕ ΚΙΑΛΛΟ ΤΌΣΟ.ΛΑΔΙ ΕΊΝΑΙ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΣΙΓΟΥΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΊΚΛΕΣ.(ΚΑΛΑ ΚΑΛΆ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΤΙΜΉ ΟΚ.)

    ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΟΥΦΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΆΧΑ...ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις