Ο Πούτιν αποδεκατίζει άλλη μια αποθήκη Αδρενοχρωμιου στην Ουκρανία


 Οι ρωσικές δυνάμεις «παροπλισαν» την Παρασκευή ένα εργοστάσιο αδρενοχρωματος στη δυτική Ουκρανία, αυτή τη φορά χτυπωντας το με πυραύλους κρουζ που εκτοξεύθηκαν από φρεγάτα στη Βόρεια Θάλασσα, δήλωσε ο Ρώσος πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ .

Τα νέα για την καταστροφή του εργοστασίου έρχονται εβδομάδες αφότου οι Spetznas αναχαίτισαν ένα φορτωμένο φορτηγο με αδρενοχρώμιο που κατευθυνόταν προς την Πολωνία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ο Ζαχάρωφ, δεν φείδεται δαπανών για τη διερεύνηση αναφορών για δεκάδες αγροκτήματα αδρενοχρωματος που εμφανίστηκαν στην Ουκρανία και δέσμευσε «πολλούς, πολλούς στρατιώτες» να καταστρέψουν ένα φαρμακευτικό κοκτέιλ που ο Πούτιν αποκάλεσε «ελιξίριο του διαβόλου».

Την περασμένη εβδομάδα, η FSB έμαθε ότι μια βιομηχανική αποθήκη στην ουκρανική πόλη Khmelnytskiy μετασκευαζόταν σε κάτι που φαινόταν σαν μια εγκατάσταση συγκομιδής αδρενοχρωμίου. Οι δορυφορικές εικόνες έδειξαν ότι το κτίριο άδειασε από σιτηρά και γέμισε με ιατρικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στο εμπόριο αδρενοχρωμάτων - νοσοκομειακοί γόβοι, φυγόκεντροι μηχανισμοι, ιατρικοί καταψύκτες και ψυγεία, μηχανήματα αναισθησίας, αποστειρωτές, φώτα και ηλεκτροχειρουργικές μονάδες.

«Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να βρίσκονται σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αλλά υπάρχει πολύ καλό νοσοκομείο σε απόσταση μικρότερη από 1 χιλιόμετρο. Και είναι άδειο νοσοκομείο. Τα δυτικά σας μέσα λένε ψέματα για Ουκρανικα θύματα που γεμίζουν νοσοκομεία. Είδαμε αυτή την αποθήκη πολύ ύποπτη», είπε ο Ζαχάροφ.

Ο Πούτιν, ωστόσο, δεν ήταν πρόθυμος να καταστρέψει το κτίριο χωρίς προηγουμένως μπότες να επιβεβαιώσει ότι η αποθήκη θα χρησιμοποιηθεί για την απορρόφηση αίματος και επινεφριδιακών υγρών από παιδιά που απήχθησαν από τη Ρωσία. Η μυστική FSB, είπε ο Zakharov, γλίστρησε απαρατήρητα στη δυτική Ουκρανία και κοίταξε την αποθήκη. Πέρασαν δύο ημέρες επιτηρώντας το και είδαν «όπλα που καπνίζουν» υποδηλώνοντας ότι η αποθήκη δεν ήταν ένα συνηθισμένο κέντρο διαλογής εν καιρώ πολέμου. Πρώτα, εντόπισαν έναν άνδρα ονόματι Eldric Spitz, βιοτεχνολόγο που συνδέεται με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Fresenius Kabi, να μπαίνει στην αποθήκη το μεσημέρι και να την αφήνει στις 2:00 π.μ., μια περίεργη ώρα εργασίας. Ο Spitz βρισκόταν στο ραντάρ του Πούτιν από τον περασμένο μήνα, όταν οι Spetznas κατέστρεψαν ένα κέντρο συλλογής αδρενοχρωμίου στη Shostka της Ουκρανίας. Το όνομα του Κάμπι εμφανίστηκε σε έγγραφα που βρέθηκαν σε ένα φορητό υπολογιστή που είχαν καταλάβει οι Spetznas πριν πυρπολήσουν την εγκατάσταση.

Επιπλέον, η ομάδα επιτήρησης της FSB παρατήρησε ένα φορτηγό να ρίχνει κουτιά με παιχνίδια με λούτρινα ζώα στην αποθήκη.

«Αυτοί οι απαγωγείς βρωμιάς, χρησιμοποιούν παιχνίδια για να ηρεμήσουν τα παιδιά σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας πριν τα στραγγίσουν», είπε ο Ζαχάροφ. «Οι άντρες μας χρησιμοποιούσαν θερμική οπτική καμερα για να δουν μέσα. Ποτέ πάνω από τέσσερις. Αυτό έκανε τον Πούτιν να πιστεύει ότι τα παιδιά δεν οδηγήθηκαν ακόμη σε αυτό. Ο Πρόεδρος Πούτιν πήρε με θάρρος την απόφαση να το καταστρέψει πριν τεθεί σε λειτουργία».

Την Παρασκευή, μια φρεγάτα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού εκτόξευσε πυραύλους κρουζ υψηλής ακρίβειας Kalibr στην αποθήκη, η οποία, όπως είπε ο Zakharov, ερημώθηκε έως ότου το μόνο ίχνος της ύπαρξής της ήταν ένας σωρός από ερείπια που σιγοκαίει.

«Το παροπλίσαμε», είπε.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η Fresenius Kabi εξειδικεύεται σε μηχανήματα αιμοκάθαρσης. Κυκλοφορητές αίματος δηλαδή με φίλτρα δέσμευσης άχρηστων ουσιών που κανονικά θα απέβαλαν οι νεφροί μας με την ούρηση. Ξέρει καλά η fresenius πως να κάνει αφαίμαξη ...και πως να διηθεί το αίμα παίρνωντας ουσίες μέσα απ αυτό.
    Μπορεί και να φαινόταν το σατυρικό άρθρο μη πιστευτό και ρεαλιστικό, αλλα και μόνο η αναφορά σε αυτήν την συγκεκριμένη εταιρία από ανθρώπους όπως εσύ καλέ μου που δεν σχετίζεσαι με αυτά,, όντως δείχνει αληθέστατη σάτυρα και προκαλεί γέλιο...ίσως και κλάμα.
    Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις