Η JAG καταδικάζει τον Jerome Adams σε θάνατο


Τρεις αξιωματικοί που κληθηκαν για να σταθμίσουν την υπόθεση του JAG εναντίον του Jerome Adams έκριναν τον πρώην γενικό χειρουργό ένοχο για προδοσία αφού είδαν έγγραφα που έδειχναν ότι είχε συμμετάσχει σε μια συνωμοσία για να παραπλανηθεί ο Πρόεδρος Donald J. Trump σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων και τα πλεονεκτήματα του κλειδώματος και της χρεοκοπίας της χώρας.

Το σύντομο δικαστήριο, που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Γκουαντάναμο, ξεκίνησε με τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall να χαρακτηρίζει τον Adams «προδότη», κατηγορώντας τον ότι προσποιείται την πίστη στον Τραμπ ενώ σχεδίαζε κρυφά την πτώση της κοινωνίας με τους συν-συνωμότες Fauci, Birx, Χαν και Πενς. Το πήγε ένα βήμα παραπέρα παρομοιάζοντας τον Αδάμ με τον Ιούδα, τον μαθητή που πρόδωσε τον Χριστό για 30 αργύρια, αλλά είπε ότι δεν είχε ούτε συμπόνια ούτε συγχώρεση για τους προδότες που εκτιμούσαν το χρήμα και τη δύναμη πάνω από την πίστη και την αλήθεια. Είπε ότι ήταν τιμή του αλλα και υποχρεωμένος να τηρήσει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807, όπως επικαλέστηκε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Απευθυνόμενος στο πάνελ, ο Ναύαρχος Crandall σημείωσε ότι ο Άνταμς στην έναρξη της ψευτοπανδημιας είχε συμμεριστεί την αντιδημοφιλή στάση του Τραμπ ότι τα lockdown ήταν υπερβολικά και οι εντολές μάσκας θα προκαλούσαν αύξηση των αναπνευστικών παθήσεων—προς απογοήτευση των συναδέλφων της Task Force για τον κορωνοϊό με τους οποίους τα μέσα εκαναν αγώνα με Adams κατά τη διάρκεια των παρασκηνιων ενημέρωσης τύπου. Όταν ο Άνταμς στις αρχές του 2020 είπε ότι οι μάσκες θα πολλαπλασιάσουν την εξάπλωση του Covid-19, ο Φάουτσι  εδειχνε θυμωμένος, αποκαλώντας τη γνώμη του Άνταμς «ανώμαλη», παρόλο που και αυτός είχε μπερδέψει ανοιχτά πώς και πότε έπρεπε να φορεθούν οι μάσκες.

Ο ναύαρχος διάβασε από μια κοπια μιας συνομιλίας του Μαρτίου 2020 μεταξύ Τραμπ και Άνταμς:

Τραμπ: «Δεν ξέρω, Τζερόμ, νομίζω ότι πρέπει να απολύσω αυτούς τους τύπους. Δεν είναι καλοί, δεν είναι καλοί για αυτό το πράγμα, αυτή τη μάστιγα, που ήρθε από την Κίνα. Θέλουν να κλείσω τη μεγαλύτερη οικονομία που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα, αλλά από αυτά που ακούω, από αυτά που λένε ορισμένοι, ο ιός της Κίνας δεν είναι τόσο κακός όσο λένε ότι είναι. Οι περισσότεροι άνθρωποι παθαίνουν απο αλλους λογους. Νομίζω ότι θα τους αντικαταστήσω».

Άνταμς: «Ο κ. Πρόεδρε, νομίζω ότι θα ήταν πρόωρο. Θα έρθουν τριγύρω. Θεωρούνται τα πιο λαμπρά μυαλά στην ιατρική επιστήμη και η απόλυση τους θα αναστατώσει πολλους εκεί έξω. Αν με εμπιστεύεστε, θα κρατιόμουν, δώστε μου την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους».

Τραμπ: «Εντάξει, Τζερόμ, σε εμπιστεύομαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ιό της Κίνας να καταστρέψει αυτή τη σπουδαία χώρα».

Ο ναύαρχος Κράνταλ είπε στο πάνελ ότι ο Άνταμς ήταν μέρος μιας παρωδίας «καλός μπάτσος, κακός μπάτσος» στην οποία ο Άνταμς και ο Πενς πήραν αρχικά το μέρος του Τραμπ, ενώ ο Φάουτσι, ο Μπιρξ και άλλα μέλη της Task Force άσκησαν πιέσεις για εντολές μαζικής μάσκας και κλείσιμο επιχειρήσεων. Για να αποδείξει την άποψη του, έδειξε ένα παλαιότερο email που είχε γράψει ο Άνταμς στον Φάουτσι. Είχε ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου 2020, δύο μήνες προτού η είδηση της Operation Warp Speed κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης.

«Τόνι, έχω την εμπιστοσύνη του [του Τραμπ]. Σε λίγες εβδομάδες θα υιοθετήσω τη θέση σας και θα του πω ότι η επιστήμη έχει αλλάξει και ότι είναι καιρός να συγκαλυφθεί και να προχωρήσει με ένα επιταχυνόμενο πρόγραμμα για την κατασκευή εμβολίων. Αναφέρατε ένα χρονοδιάγραμμα 6-9 μηνών για την έγκριση του FDA, είναι πραγματικά αρκετό;» διάβαζε. 

Ο ναύαρχος αντιμετώπισε τον Άνταμς. «Ειλικρινά δεν νομίζω ότι γνωρίζατε ότι ο Fauci είχε ήδη δεδομένα πρώιμων δοκιμών που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια τραυμάτιζαν και σκότωναν τους συμμετέχοντες στη δοκιμή. Δεν νομίζω ότι το μοιράστηκαν μαζί σου. Είχατε πραγματικά φόβους, αλλά παρόλα αυτά ακολουθούσατε την ατζέντα τους. Και όταν ήρθε η ώρα, μπήκατε με τέρμα το γκάζι, λέγοντας στον Πρόεδρο ότι τα εμβόλια θα έσωζαν εκατομμύρια ζωές—»

Ο Άνταμς, που είχε μείνει σιωπηλός, μίλησε ξαφνικά: «Έτσι είναι. Μου είπαν ότι τα εμβόλια θα ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά και θα είχαν μόνο ήπιες παρενέργειες σε ένα μικρό υποσύνολο ανθρώπων».

«Αν ναι, δεχτήκατε ακόμα οικονομική ανταμοιβή για τον ρόλο σας», είπε ο ναύαρχος Crandall. «Η απληστία του Deep State είναι πράγματι διάχυτη».

Έδειξε στο πάνελ τα οικονομικά του Adams. Ο Άνταμς είχε λάβει τέσσερις άμεσες καταθέσεις, η καθεμία για 250 χιλιάδες δολάρια, το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής, θυγατρική του NIH, είχε εκδώσει τις πληρωμές.

«Είμαι μπερδεμένος», είπε ο ναύαρχος. «Ο επίσημος μισθός σου ήταν 133 χιλιάδες δολάρια ετησίως και πούλησες την ψυχή σου για ένα εκατομμύριο δολάρια. Εξαπατήθηκες. Έχετε ιδέα πόσα πληρώθηκαν οι Fauci και Birx από την Pfizer και τη Moderna; Δεκάδες εκατομμύρια, κρατούμενε Άνταμς, δεκάδες εκατομμύρια, κι εσύ πήρες ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο Φαούτσι δεν κατάφερε ποτέ να τα ξοδέψει».

Χρησιμοποίησε ξανά την τακτική που είχε για τον Stephen Hahn στο δικαστήριο του, δείχνοντας στον Adams μια φωτογραφία του Fauci να κρέμεται από ένα σχοινί.

Ο Άνταμς ανέπνευσε βαθιά, λαχανιάζοντας με το στήθος του να φουσκώνει. Τα χέρια του με χειροπέδες επιασαν ενα ποτηρι με νερό στο τραπέζι.

«Χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Ο Άνταμς κούνησε το κεφάλι του. "Οχι."

«Αυτό που ξέρατε ή δεν ξέρατε δεν είναι το ζήτημα εδώ, είναι αν εσείς, ένας διορισμένος αξιωματούχος, πρόδωσες και παραπλάνησες σκόπιμα τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό, κρατούμενε Άνταμς, είναι προδοσία», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Και αυτός είναι ο λόγος που η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών ζητούν από αυτήν την επιτροπή να κρίνει».

Η επιτροπή ψήφισε ομόφωνα: ένοχος. Είπαν στον ναύαρχο ότι ο Άνταμς έπρεπε να κρεμαστεί επειδή εξαπάτησε τον Πρόεδρο.

«Ο Ιούδας καταστράφηκε από την αμαρτία», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ. «Η ζωή σας, όπως την ξέρετε, τελειώνει στα χέρια αυτής της επιτροπής. Σας καταδικάζω σε απαγχονισμό τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου».

Επιπλέον, από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ναύαρχος ανέφερε τη γραφή σε στρατιωτικό δικαστήριο.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις