Το τέλος του παιχνιδιού πλησιάζει καθώς η Χαζαρική Μαφία παιζει το τελευταιο της χαρτι με την ψευτικη εισβολη εξωγηινων


Φαίνεται ότι η Χαζαρική Μαφία

ξεκινά επιτέλους το έργο της Bluebeam ψεύτικη εισβολή εξωγήινων με όλες αυτές τις δημόσιες «καταστροφές UFO». Αυτό είναι μόνο μέρος μιας συνεχιζόμενης "διαστημικής ταινιας" στα μέσα που ελέγχονται από το KM. Μπορείτε να δείτε 10 βίντεο που αποτελούν μέρος αυτής της εκπομπής στον παρακάτω σύνδεσμο. 

http://themostimportantnews.com/archives/10-videos-that-prove-that-things-just-got-quite-a-bit-weirder/

 Θα ήταν αστείο εκτός από το ότι το ιστορικό της KM σημαίνει ότι πιθανότατα σχεδιάζουν να κατηγορήσουν τις μαζικές δολοφονίες αμάχων σε «εξωγήινους».

Οι μόνοι εξωγήινοι που πρέπει να πολεμήσουμε είναι δαιμονισμένοι «ηγέτες» όπως ο ψεύτικος Τζο Μπάιντεν (ακόμη και η εγγονή του Άσλεϊ Μπάιντεν λέει τώρα ότι είναι νεκρός), ο Τζάστιν Καστρντό, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και η Εμανουέλ Μακρόν. Γι' αυτό η σύλληψη αυτών των εγκληματιών είναι απαραίτητη για την αποτροπή περαιτέρω μαζικών δολοφονιών.

 

@countrygirl7745 #wow #crazy #2023 #wild ♬ original sound - HYPATON

 

 Ως υπενθύμιση στους αναγνώστες, άρχισα αρχικά να πολεμάω με τη μαφία των Χαζάρων επειδή δολοφόνησαν πολλούς από τους συναδέλφους μου και προσπάθησαν να με δολοφονήσουν για να μας εμποδίσουν να πούμε την αλήθεια. Τώρα, προσπαθούν να δολοφονήσουν εσάς και τις οικογένειές σας με εμβόλια κ.λπ. Το κάνετε τώρα; Ή τoυς παίρνουμε ή μας παίρνουν. Είναι απολύτως νόμιμο να συλλάβετε κάποιον όπως ο Justin Castrudeau επειδή είναι ένας αποδεδειγμένος μαζικός δολοφόνος που προσπαθεί ενεργά να σκοτώσει εσάς και την οικογένειά σας. Η εξουδετέρωση αυτών των ανθρώπων είναι δικαιολογημένη αυτοάμυνα.

Αν ακόμα δεν είστε πεπεισμένοι, δείτε όλες αυτές τις πατέντες για τις ασθένειες με τις οποίες προσπαθούσαν να μας σκοτώσουν.

 


 Αυτοί οι εγκληματίες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι τώρα επειδή αντιμετωπίζουν τη χρεοκοπία του κύριου εργαλείου επιβολής τους, της United States of America Corporation.

Αυτό βγαίνει πλέον δημόσια. Ο Brian Moynihan, Πρόεδρος της Bank of America, δήλωσε στο CNN: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για [μια χρεοκοπία κρατικού χρέους των ΗΠΑ]».

https://edition.cnn.com/2023/02/06/investing/bank-of-america-ceo-brian-moynihan-debt-default/index.html#:~:text=The%20CEO%20of%20Bank%20of,possibility%20that%20cannot%20be%20ignored.

 Η BOA είναι ένας από τους κορυφαίους μετόχους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της θυγατρικής της US Corporation, επομένως, έχει εκ των έσω γνώσεις.

Μια άλλη ομάδα εμπιστευτικών πληροφοριών, η οικογένεια Rothschild, έκανε επίσης μια κίνηση διαγράφοντας την Rothschild & Co. Γίνεται σοβαρή ανασυγκρότηση και επιβλέπεται από τη συμμαχία των λευκών καπέλων. Φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί μια αμοιβαία συμφωνία», λέει μια πηγή της Μοσάντ. Σημειώνει ότι «οι Ρότσιλντ είπαν στο δελτίο τύπου τους ότι ο Μακρόν είναι «το αγόρι τους».

 https://nypost.com/2023/02/06/rothschild-family-to-take-paris-listed-investment-bank-private/

 Μια αντικειμενική ματιά στα γεγονότα, ωστόσο, δείχνει ότι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι Rothschild είναι χρεοκοπημένοι και αντιμετωπίζουν σοβαρο προβλημα. Ολόκληρο το έθνος της Γαλλίας βρίσκεται σε ανοιχτή εξέγερση με διαδηλώσεις σε περισσότερες από 300 τοποθεσίες αφού η μαριονέτα Μακρόν ανακοίνωσε ότι έκλεβε τις συντάξεις των πολιτών.

 


 Μόνο στο Παρίσι, 500.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία κατά του Μακρόν.

 


 Οι Ρότσιλντ αντιμετωπίζουν επίσης καθημερινές διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην αποικία τους στο Ισραήλ, καθώς οι Εβραίοι επαναστατούν ενάντια στους σατανικούς άρχοντες του ΚΜ.

 


 Έχουν επίσης εκδιωχθεί συστηματικά από την Αφρική, που σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να λεηλατήσουν αυτήν την ήπειρο. Ο υπουργός Εξωτερικών του Μάλι, Abdoulaye Diop, μιλώντας για πολλές αφρικανικές χώρες, είπε ότι η χώρα του αντικατέστησε τα γαλλικά στρατεύματα με ρωσική ιδιωτική ασφάλεια επειδή: «Όσον αφορά τη Γαλλία, έχουμε καταλήξει σε όλα τα συμπεράσματα», είπε. «Αυτή η συνεργασία απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού του Μάλι», πρόσθεσε.

 https://tass.com/world/1572851

 Οι Ρότσιλντ και οι συνεργάτες τους στο έγκλημα, οι Ροκφέλερ, εκδιώκονται επίσης από τη Μέση Ανατολή και αλλού.

Στη Μέση Ανατολή, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έχει δημιουργήσει μια τεράστια συμμαχία κατά του KM, που περιλαμβάνει τώρα την Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία.

Μόλις την περασμένη Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρεσβευτής στη Σαουδική Αραβία Σερζ Κοζλόφ ανακοίνωσε «Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία έχουν εντείνει τις προσπάθειες για επέκταση της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας».

 https://www.theinteldrop.org/2023/02/12/russia-and-saudi-arabia-to-pen-defense-pact/

 Ο πρώην αντίπαλος της Σαουδικής Αραβίας,το Ιράν, η χώρα που δέχθηκε επίθεση ταυτόχρονα από το Αζερμπαϊτζάν, το Ισραήλ και την Ουκρανία, είναι τώρα μέρος της συμμαχίας για την απελευθέρωση του πλανήτη. Ο Πρόεδρός τους μόλις πήγε στην Κίνα. «Ο Γενικός Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας θα τον συνοδεύσει με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τραπεζικό τομέα και τις διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του ανοίγματος του συναλλάγματος», αναφέρει ιρανική πηγή.

Ο σκλάβος KM Νετανιάχου «συνέδεσε στην πραγματικότητα το θέμα της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης και την τρέχουσα επιδείνωση των σχέσεων Ισραήλ-Ιράν», λένε ρωσικές κυβερνητικές πηγές.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχει γνώση της επίθεσης KM στην Τουρκία με βαριά όπλα σεισμού που σκότωσαν πάνω από 50.000 αθώους πολίτες. Αυτό ήταν μέρος μιας αποτυχημένης προσπάθειας εκφοβισμού της Τουρκίας ωστε να την επαναφερει πάλι στην υπακοή στο KM.

 


 


 Η Ρωσία διαθέτει επίσης τέτοια όπλα, αλλά, σε αντίθεση με τις χώρες που ελέγχονται από το KM, δεν πραγματοποιούν μαζικές δολοφονίες αμάχων. Ωστόσο, οποιεσδήποτε περαιτέρω τέτοιες επιθέσεις είναι πιθανό να τους αναγκάσουν σε αντίποινα καταστρέφοντας ταυτόχρονα το Τελ Αβίβ και τη Γενεύη, προειδοποιούν πηγές της FSB.

Όλη αυτή η αναταραχή συμβαίνει επειδή η αμερικανική εταιρεία έχασε μια προθεσμία πληρωμής στις 31 Ιανουαρίου και έλαβε προθεσμία μέχρι αυτή την εβδομάδα για να βρει τα κεφάλαια ή να χρεοκοπησει....

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις