Βόμβα από το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα! Οι παρενέργειες μετά τους μαζικούς εμβολι@σμούς αυξήθηκαν κατά 4.400%


Σε μία ανακοίνωση που τρομάζει προχώρησε ο υπουργός Υγείας στην Φλόριντα των ΗΠΑ, με την οποία αποκάλυψε ότι οι συνολικές δηλώσεις επιπλοκών από όλα τα εμ-βόλια αυξήθηκαν κατά 1700%, ενώ οι σοβαρές (απειλητικές για την ζωή) παρενέργειες κατά 4400%!

Πρόκειται για μία ανακοίνωση σοκ καθώς δημιουργεί ερωτηματικά τι συμβαίνει στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχει πληροφόρηση για το μείζον αυτό ζήτημα παρά μόνο προσπαθούν όλοι να μαντέψουν από την αύξηση των θανάτων που καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ στα χρόνια των μαζικών εμβολιασμών.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Φλόριντα:

«Η πανδημία Covi-d-19 έφερε πολλές προκλήσεις που δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ο τομέας της υγείας και της ιατρικής.

Αν και η αρχική ανταπόκριση οδήγησε σε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης και διαχείρισης κρίσεων, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας πιστεύει ότι είναι κρίσιμο ως επαγγελματίες δημόσιας υγείας, οι απαντήσεις να προσαρμόζονται στο παρόν για να χαράξουν ένα μέλλον με γνώμονα τα δεδομένα.

Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας ειδοποιεί τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το κοινό για μια σημαντική αύξηση στις αναφορές του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβο-λίου (VAERS) από τη Φλόριντα μετά την κυκλοφορία του εμβο-λίου για τον COV-ID-19.

Μόνο στη Φλόριντα, σημειώθηκε αύξηση 1.700% στις αναφορές VAERS μετά την κυκλοφορία του εμβο-λίου COV-ID-19, σε σύγκριση με αύξηση 400% στη συνολική χορήγηση του εμβο-λίου για την ίδια χρονική περίοδο.

Η αναφορά απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων αυξήθηκε πάνω από 4.400%. Αυτή είναι μια νέα αύξηση και δεν παρατηρήθηκε ούτε κατά την εκστρατεία εμβολι-ασμού του 2009 για τον H1N1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις