EAS ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

 


Εάν οι Δημοκρατικοί του Deep State εξαπατήσουν

για να νικήσουν στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα παρακαλέσει τον στρατό των ΗΠΑ να ενεργοποιήσει το Σύστημα Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης (EAS), είπαν πηγές των Λευκων Καπελων.


Το EAS, που παλαιότερα ονομαζόταν Emergency Broadcast System(ΕBS), ιδρύθηκε το 1963 για να προειδοποιεί τους Αμερικανούς σε καιρό πολέμου και τα επόμενα χρόνια επεκτάθηκε για χρήση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε καιρό ειρήνης σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο. Μέχρι πρόσφατα, η πιο ξεπουλημενη αστυνομική δύναμη του έθνους, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, είχε τον έλεγχο του EAS - έως ότου το τμήμα των Λευκων Καπελων του στρατού των ΗΠΑ το κατέλαβε κατά τη διάρκεια μιας εφνιδιαστικης επίθεσης στο οχυρό Mount Weather της FEMA τον περασμένο Μάρτιο. Όταν ενεργοποιηθεί, το EAS, εν συντομία, παρακάμπτει τις τοπικές και καλωδιακές εκπομπές και μεταδίδει έναν ήχο και ένα μήνυμα κειμένου σε κινητά τηλέφωνα. Είναι κάπως παρόμοιο αλλά πιο ισχυρό από το Amber Alert System και το σύστημα ειδοποίησης για σοβαρές καιρικές συνθήκες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Τους τελευταίους μήνες, ο Πρόεδρος Τραμπ και οι Λευκοί Καπέλα διαφώνησαν για το πότε ακριβώς θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το EAS. Για παράδειγμα: Όταν το FBI έκανε επιδρομή και κατέλαβε το Μαρ-α-Λάγκο, ο Τραμπ παρακάλεσε τον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ να υποστηρίξει την EAS, λέγοντας ότι το έθνος ήταν υπό πολιορκία. Όμως ο στρατηγός Μπέργκερ, έχοντας συμβουλευτεί την ομάδα του, υποστήριξε ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό, αν και παράνομο και αντισυνταγματικό, δεν πρέπει να συνιστά εθνική κρίση. Αν το FBI είχε κάνει έφοδο σε άλλες ιδιοκτησίες του Τραμπ ή είχε κρατήσει παράνομα τον Τραμπ, θα σκεφτόταν να εμπλακεί στην EAS. Ο Τραμπ είχε τελικά συμφωνήσει με την εκτίμηση του στρατηγού Μπέργκερ, λέγοντας ότι η πρόωρη ενεργοποίηση του EAS θα μπορούσε να γινει μπούμερανγκ και να γινει πλεονεκτημα στα χέρια του Deep State.

Ωστόσο, ο Τραμπ είπε ότι ο στρατός πρέπει να χρησιμοποιήσει το EAS εάν το Deep State κλέψει τις ενδιάμεσες εκλογές, καθώς τα αποτελέσματα θα επηρεάσουν τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο στρατηγός Μπέργκερ δεν είχε κανένα θέμα με αυτό.

Εάν το Deep State σαρώσει έντονες αμφισβητούμενες κούρσες γερουσίας, πολιτείας και περιφερειακών αγώνων, θα λάβει χώρα μια αλυσίδα γεγονότων: μόλις ανακοινωθούν οι νικητές, η Διοίκηση Cyber ​​του Στρατού των ΗΠΑ και η U.S.M.C. Η Διοίκηση του Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων θα διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα. Θα αξιολογήσουν όχι μόνο τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά θα αναλύσουν επίσης τις νικες κυβερνητών και δημάρχων. Ακόμη και τα αποτελέσματα των δικαστών της κομητείας θα μπορούσαν να υποβληθούν σε έντονο έλεγχο. Η κοινή δύναμη διοίκησης στον κυβερνοχώρο θα εξετάσει επίσης εάν οι παράνομοι μετανάστες σε πόλεις καταφύγια είχαν ψηφίσει.

Στη συνέχεια, εάν αποδειχθεί η εκλογική κλοπή, τα Λευκα Καπελα θα ενεργοποιήσουν την ΕΑΣ. Μια εικόνα της σημαίας των ΗΠΑ κυματισμένη ανάποδα θα εμφανιστεί σε κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις σε όλη τη χώρα. Οι πατριώτες θα πρέπει να το αναγνωρίσουν ως ένδειξη εθνικου αγωνα. Πηγές είπαν ότι αυτό δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως άμεση έκκληση στα όπλα, καθώς ο στρατός δεν θέλει πολίτες να πιαστούν στα διασταυρούμενα πυρά όταν εισβάλλει σε κρατικά και ομοσπονδιακά κτίρια και σέρνει προδότες αξιωματούχους στους δρόμους, αλυσοδεμένους.

«Δεν θα είναι ώρα για εξέγερση πολιτών», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ. «Θέλουμε όλοι οι πατριώτες να κρεμάσουν τις σημαίες τους ανάποδα, να διαδώσουν τη λέξη, να μην σκοτωθούν. Έχουμε ανθρώπους που προπονούνται για αυτήν την ημέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εάν τα πράγματα πάνε νότια και χρειαστούμε πατριωτική βοήθεια, θα στείλουμε ένα μήνυμα συνέχειας που θα το δηλώνει ρητά. Διαφορετικά, δεν θέλουμε να δούμε την Άγρια Δύση στους δρόμους της Αμερικής».

Επιπλέον, τα Λευκα Καπελα εύχονται οι πατριώτες να σταματήσουν να δημοσιεύουν selfies του εαυτού τους και των πυροβόλων όπλων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό καλούν την ATF να τους χτυπήσει την πόρτα. Είναι προβληματικό. Ναι, όλοι έχουμε δικαιώματα Πρώτης και Δεύτερης Τροποποίησης, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να προκαλέσουμε προβλήματα. Αν τελικά χρειαστούμε βοήθεια, και τονίζω τη λέξη «αν», δεν θα έχουμε την πολυτελεια να κατασχεθούν τα πυροβόλα όπλα», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις