ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...!!!

 

 

Η Πληρωμένη και ελεγχόμενη Τηλεόραση

απο τον ΚΟΥΛΗ σου παρουσιάζει  ως λύση την κουβέρτα για το Κρυο του Χειμώνα …

Δειτε τους ΑΘΛΙΟΥΣ πως κάνουν “μαθήματα” στους Ελληνες που θα τους κόβεται το ρεύμα σε ωρες αιχμής και το βράδυ δήθεν για εξοικονόμηση ενέργεια απο το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι της Νέας Τάξης και της ατζέντας Εξαθλίωσης και Τρομοκρατίας που συνεχίζεται και εκτελείται απο Προδοτικές Κυβερνήσεις ..

Δειτε τους πως Γελάνε με τα μέτρα και για τις κουβέρτες που θα πρέπει να αγοράσει κάθε Έλληνας απο μια και να τυλίγεται για να βγάλει το Χειμώνα!!! Σου λένε να βαζεις και μπαλαντέζα για ηλεκτρική κουβέρτα!!! Και ΓΕΛΑΝΕ οι ΑΘΛΙΟΙ!!!

Και ενω θα έπρεπε να κατακεραυνώνουν την Κυβέρνηση και τις πρακτικές ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των πολιτών την ιδια ωρα που ο ΚΟΥΛΗΣ συμφώνησε να δίνει τον Λιγνίτη της Χώρας και Μαζούτ στα ΣΚΟΠΙΑ χωρίς να νοιάζεται για τους Έλληνες να τον χρησιμοποιήσει για φθηνότερο ρεύμα φορτώνοντας μας με το αυξημένο αέριο!!

Την 01η Οκτωβρίου θα εμφανιστεί με υφος “κλαμένης Χήρας”  ο ΚΟΥΛΗΣ να σας ανακοινώσει τα μέτρα για το ρεύμα που θα κόβεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  και οσο θα ανάβει θα έρχεται ΧΡΥΣΟΣ λογαριασμός που δεν θα μπορεί να πληρώσει ο Λαουτζίκος..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΙΔΕΧΘΕΙΣ ΑΔΑΕΊΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΨΥΧΑΝΟΜ@ΛΟΥΣ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΟΝ

    ΚΑΜΊΑ ΣΗΜΑΣΊΑ! ΑΓΝΟΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΌ

    ΣΑΤΥΡΙΚΌ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΧΌΛΙΟ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις