Η Κίνα δεν αποδεχεται τον ψεύτικο Πάπα, ενώ η Ρωσία απαιτεί την κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας

 

Η Χαζαρική Μαφία και

οι σκλάβοι των υπολλοιπων χωρων προσπαθούν κρυφά να διαπραγματευτούν ειρήνη με τη συμμαχία για την πλανητική απελευθέρωση, αλλά οι προσφορές τους απορρίπτονται, λένε πηγές της Εταιρείας White Dragon. Αντίθετα, η Ρωσία απαιτεί την κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, ενώ η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ταϊβάν, λένε πηγές της ρωσικής FSB και της ασιατικής μυστικής εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, ο ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος στη Δύση έχει πάρει μια δυσοίωνη τροπή καθώς η MI6 ανακαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δολοφονήθηκε με ένα κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο από τη Χαζαρική Μαφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο βρετανικός στρατός και ο μηχανισμός πληροφοριών αποφάσισαν να συμμαχήσουν με τη Ρωσία και την Κίνα ενάντια στο KM.

Υπάρχει επίσης μεγάλη δράση του υποκόσμου στην Ιαπωνία, την Ινδονησία και αλλού, καθώς η κυριαρχία της KM παγκοσμίως συνεχίζει την κατάρρευσή της.

Υπάρχουν πολλά να καλύψουμε αυτή την εβδομάδα, οπότε ας ξεκινήσουμε με την προσφορά στη Ρωσία από τον πράκτορα της KM που υποδύεται τον Πάπα Φραγκίσκο. Ο ψεύτικος Πάπας πέταξε την περασμένη εβδομάδα στο Κογκρέσο των Ηγετών των Παγκόσμιων και Παραδοσιακών Θρησκειών στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα, και εκλιπαρούσε για συναντήσεις με τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον Αρχιεπίσκοπο Κύριλλο, τον επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο «Πάπας» Φραγκίσκος απορρίφθηκε.

 https://tass.com/politics/1507159

 https://www.reuters.com/world/vatican-sought-xi-pope-meeting-kazakhstan-china-declined-source-2022-09-15/

 Ο «πάπας» προσφέρθηκε «να παραχωρήσει τις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ και να συνάψει μια ειρηνευτική συμφωνία», σύμφωνα με πηγές της ρωσικής FSB. Ωστόσο, οι Ρώσοι απέρριψαν τη νέα ειρηνευτική πρόταση ως «απλώς μια χειραγώγηση για να κερδίσουν χρόνο και να αποκτήσουν φυσικούς πόρους και πετρέλαιο». Λένε ότι «το ίδρυμα Σόρος και οι Ρότσιλντ χρηματοδοτούν δραστηριότητες στην Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και το Καζακστάν για να επαναλάβουν το σενάριο της Ουκρανίας».

Η FSB σημειώνει επίσης ότι «οι ΗΠΑ έχουν ήδη υπογράψει τη χρηματοδότηση των όπλων και των στρατιωτικών βάσεων των Ουκρανών Ναζί μέχρι το 2025 για να προετοιμαστούν για έναν νέο γύρο πολέμου με τη Ρωσία».

Οι Ρώσοι πρότειναν ότι ήταν προς το συμφέρον τους να «περιμένουν μετά τον χειμώνα», προτού διαπραγματευτούν λέγοντας ότι «η ειρήνη θα ξεκινήσει από τον τερματισμό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και του τρέχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος καθώς και από το σχηματισμό μιας νέας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης με ισότητα για όλες τις χώρες."

Ο «πάπας» επανέλαβε επίσης την προσφορά του στην Κίνα για τον έλεγχο του ASEAN, της Ιαπωνίας, της Κορεατικής Χερσονήσου, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και "γλύκανε την κατσαρόλα" προσφέροντας και την Ταϊβάν, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας. Το μόνο που ζητούσαν ως αντάλλαγμα η KM ήταν η συνέχιση της χρηματοδότησης για την εταιρεία τους ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι Κινέζοι φυσικά, γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι πίσω από τον πάπα προσπαθούν απλώς να κερδίσουν χρόνο, ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειες να παραμείνουν στην εξουσία σκοτώνοντας το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σι Τζινπίνγκ αρνήθηκε να συναντήσει τον πάπα.

Έχουν επίσης έναν πολύ δικαιολογημένο φόβο ότι ο KM θα χρησιμοποιούσε απλώς τη συνάντηση για να σκοτώσει τον Xi, όπως σκότωσαν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και τη βασίλισσα.

Εντάξει, τώρα ας δούμε γιατί η MI6 είναι βέβαιη ότι η βασίλισσα δολοφονήθηκε. Ο επικεφαλής της MI6 σημειώνει ότι ο θάνατός της ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της ιδιωτικής γραμματέας του. «Κάποιος πολύ κοντά στη Βασίλισσα την ίδια στιγμή εκανε τη "δουλεια"....ανεφερε....

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΡΙΤΑ ΤΙ ΛΕΣ?

    Ο ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΚ ΑΡΝΉΘΗΚΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΆΠΑ ΓΙΑΤΙ ΛΈΕΙ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ.ΟΚ ΣΕΒΑΣΤΌ ΑΣ ΠΟΥΜΕ... ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙΝΑ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΥ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ?!

    Η ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ ΆΝΕΤΟΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ...ΣΕ ΚΚΚ ΚΑΘΕΣΤΏΣ!!!

    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.

    ΚΑΤΆ ΤΑΛΛΑ ΧΛΙΔΉ Ε? ΨΗΛΕ ΚΙΝΕΖΕ...?


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις