Ο Brian Stelter "Μας αποχαιρετα"

 

Ένα στρατιωτικό δικαστήριο τη Δευτέρα

βρήκε τον πρώην οικοδεσπότη του CNN Brian Stelter ένοχο για την κακομεταχείριση παιδιών και την κατοχή παιδικής πορνογραφίας και λόγω της μη αντιπροσωπευτικής φύσης του Stelter και της αποτυχίας να κατανοήσει τη βαρύτητα των εγκλημάτων του, η ποινη του ηταν...κρεμαλα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ερευνητές των ΗΠΑ JAG συνέλαβαν τον Stelter έξω από τη συγκυριαρχία της Νέας Υόρκης στις 27 Αυγούστου. Κατά τη στιγμή της σύλληψής του, ο Stelter είχε φέρει φορητό υπολογιστή που κρατούσε μια πληθώρα ακατάλληλων εικόνων παιδιών.

Σε μια εναρκτήρια δήλωση το πρωί της Δευτέρας, ο αντιπρόεδρος Darse E. Crandall δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία του Jag θα αποδειχθούν οριστικά ότι ο Stelter ήταν ένας μανιακος παιδεραστής που παρασυρει νεαρά αγόρια κατά τη διάρκεια της θητείας του στο CNN. Ο Jag, είπε, είχε ορκωτες καταθεσεις-- δηλώσεις από 8 ανήλικους που ισχυρίζονται ότι ο Stelter τους συναντησε σε απομονωμένες περιοχές και, φορώντας ένα χαμόγελο, άγγιξε ή χτύπησε τα γεννητικά τους όργανα. Παρόλο που καμία δήλωση δεν ανέφερε τη διείσδυση ή τη σοδομία, όλες οι δηλώσεις ανέφεραν συγκρίσιμες ιστορίες για το πώς ο Stelter είχε στοχεύσει συγκεκριμένα παιδιά που έπεσαν στο μάτι του.

"Υποβάλλω σε σας", ο αντιπρόεδρος Adm. Crandall απευθύνθηκε στον πίνακα 3-officer, "ότι κανένα παιδί δεν θα ήταν ποτέ ασφαλές γύρω από τον κρατούμενο Stelter. Θα τον ακούσετε να λέει ότιδηποτε το συγκινητικό και δεν ηταν σε καμια περιπτωση βιασμος. Αλλά λέω ότι το ερωτικο αγγιγμα των νεαρών αγοριών είναι ένα έγκλημα εξοργιστικο. Γνωρίζουμε ότι οι δολοφόνοι ενηλίκων συχνά βασανίζουν, ακρωτηριάζουν και σκοτωνουν μικρά ζώα πολύ πριν βάλουν στο στοχαστρο "ανθρώπινο θήραμα". Ανεξέλεγκτα, τα εγκλήματα του κρατουμένου θα κλιμακωθούν με βεβαιότητα τελικά, μόλις βρει τα σωστά πρόσωπα και καταστάσεις για να τα πραγματοποιήσουν ».

Καθισμένος μόνος στο τραπέζι του κατηγορουμενου, ο Stelter, φορώντας ένα υπερμεγέθη κοστούμι και χειροπέδες, χαμογέλασε και ζήτησε άδεια να μιλήσει.

"Δεν έχω διαπράξει εγκλήματα", ξεκίνησε ο Stelter. "Έχετε προθεση να μου βαλετε την ταμπελα του παιδεραστη, μια ακαθάριστη ψευδή διαστρεβλωση της αλήθειας. Αναγνωρίζω ως ορθο, ένας ενήλικος να μπορει να προσελκυσει εναν ανηλικο. Είναι μια επιλογή τρόπου ζωής, όχι ένα έγκλημα. Σε λίγα χρόνια, ίσως νωρίτερα, οι νόμοι που θα περάσουν θα ειναι για την προστασία των ιδεων αυτων παντού- "

" - όχι αν έχουμε κάτι να κανουμε γι 'αυτό", ο αντιπρόεδρος Crandall τον έκοψε.

Έδειξε στο πάνελ τις καταθέσεις των θυμάτων, καθώς και τις θολές εικόνες από το φορητό υπολογιστή του Stelter. Ο πίνακας εδειξε επίσης βίντεο κινητού τηλεφώνου και ήχο που έλαβε ένα 13χρονο αγόρι που αναγνωρίστηκε ως Adam, τον οποίο ο Stelter κακοποίησε ενώ επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο της NYC τον Ιανουάριο.

"Εκτιμώ ταχείες διεκπεραιωσεις, κρατούμενε Stelter. Είσαι απωθητικός και πραγματικά δεν μου αρέσει να είμαι γύρω σου. Ακριβώς έτσι είμαστε σαφείς: παραδέχεστε τα εγκλήματα που έχετε κατηγορήθει; Έχουμε τρία από τα θύματά σας σε κατάσταση αναμονής, παράλληλα με τους γονείς τους, να καταθέσουν εξ αποστάσεως αν χρειαστεί. Αλλά θα προτιμούσα να μην συνεχισουμε τη φρίκη να σας κοιτάξουμε ξανά ", δήλωσε ο αντιπρόεδρος Crandall.

Ο Stelter απέφυγε την ερώτηση. "Έχετε ακούσει για την Nambla-North American Man-Boy Love Association; Εσεις και καποιοι αλλοι εισαστε μια επέκταση του. 

"Είμαστε παντού". Αυτή ειναι η φράση που σας αρέσει τόσο πολύ.

Εγω εχω μια καλυτερη που δε θα σας αρεσει...

" Η καταιγίδα έρχεται. Λοιπόν, η καταιγίδα μας έρχεται και θα είναι ένας τυφώνας. "

Μετά από μια μακρά παυση το πανελ των δικαστων είπε ότι είχε ακούσει αρκετά. Η υποβολή των μαρτύρων για τη διεστραμμένη ζωη του Stelter, είπαν, θα ήταν αντιπαραγωγική και επιβλαβής για τα παιδιά, όλοι ήταν ακόμα ανήλικοι.

Ο αντιπρόεδρος Crandall προτεινε για τον Stelter να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του φυλακισμένος στον κόλπο του Γκουαντάναμο, αλλά η ομάδα, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, διαφώνησε με την τιμωρία του ναύαρχου, λέγοντας ότι ο Stelter πρέπει να εκτελεστεί για τα εγκλήματά του.

Ο ανώτερος υπάλληλος της επιτροπής, ένας ανωτατος στρατιωτικος  του Ναυτικου σώματος, δήλωσε ότι η απουσία τύψης του Stelter και η έλλειψη συγνωμης θα έπρεπε να επηρεάσουν την καταδίκη. "Με σεβασμό, ναύαρχε Crandall, γιατί να ξοδεύουμε χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό διατηρώντας αυτό το αθλιο τέρας ζωντανό;" ρώτησε.

Ο αντιπρόεδρος Crandall σηκωσε το φρύδι του, φαινομενικά σκεπτομενος την ερώτηση. Μετά από μια στιγμή, κούνησε το κεφαλι του. "Θα ακολουθήσω τη σύσταση αυτού του δικαστηρίου και την εκτελεση της ποινής που προτεινε και που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου." 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΤΥΡΙΚΟΥ ....
    ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟ ΧΕΝΡΥ ,ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ,
    ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΛΩΣ .....
    ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΔΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ ! ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις