ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 21/Ο9/22

 


Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο που πια δεν υπάρχει γυρισμός!! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN Putin orders partial mobilization. 300,000 reservists will be called up says Russia's defense minister. @disclosetv htp:/6 Disclose.tv Putin announces partial mobilization for Russian citizens Breaking news from around the world. poccиR 24 QuantumLig. QuantumLig....9:59AM" από το Twitter
 
Σε σημερινό διάγγελμα ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μερική επιστράτευση 300.000 στρατιωτών. Οι δηλώσεις του περιληπτικά είναι η εξής:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
1) Επιστράτευση όσων υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχουν εμπειρία μάχης κλπ + όσοι είναι στην εφεδρεία. Ξεκινούν σήμερα οι δράσεις επιστράτευσης.
 
2) Οι επιστρατευμένοι λαμβάνουν την ιδιότητα των συμβασιούχων και τον αντίστοιχο μισθό.
 
3) Η Ρωσία θα κάνει ότι είναι δυνατόν για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στα απελευθερωμένα εδάφη για την είσοδο τους στη Ρωσική Ομοσπονδία.
 
4) Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα και οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής καταστροφής σε περίπτωση απειλής της εδαφικής ακεραιότητας. «Αυτό δεν είναι μπλόφα».
 
>Στις 13 Σεπτεμβρίου είχαμε αναφέρει πως δεν θα αργήσει η ώρα της επιστράτευσης του Ρωσικού Στρατού, μετά από την καθοδηγούμενη από το ΝΑΤΟ επίθεση των Ουκρανικών και μισθοφορικού στρατού οργανωμένο από το ΝΑΤΟ με δικό του χορηγούμενο εξοπλισμό. Στην Ρωσία εδώ και ήμερες έχει γίνει κατανοητό πως η Δύση (καμπαλ) έχει ΜΟΝΟ σαν στόχο τον αφανισμό των Ρώσων. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο. Το έχουμε ξαναπεί. Στον πόλεμο αυτό θα υπάρξει ένας μόνο νικητής. Ο Πούτιν μάλιστα έχει αναφέρει τον τελευταίο καιρό πως οι σχέσεις με την Δύση είναι μη αναστρέψιμες. Όλος ο κόσμος, ειδικά στην Ευρώπη, πια βλέπει τι συμφέροντα παίζονται και όσο προχωράμε, τόσο ο κόσμος θα ξεσηκωθεί με όλα όσα βιώνει για να στηριχτεί ο Ζελένσκι και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΜΠΑΝΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. Ο κύβος ερρίφθη και τώρα μπαίνουμε στην φάση της προετοιμασίας των μεγάλων γεγονότων που θα ακολουθήσουν.
 
Ο Εζρα έχει μια φωτό σήμερα του Ζελένσκι ως διαγραμμένο με τον τίτλο «ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Κανείς Δεν Μπορεί Να Σταματήσει Αυτό Που Έρχεται». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κουστούμι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Shadow F of & No deals NCSWIS 45 QuantumLig.. 5:54 PM"
 
> Επίσης μια εβδομάδα πριν είπαμε πως η συνάντηση του Πούτιν με τον Κινέζο πρόεδρο Ζι θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Μετά την συνάντηση τους Ολυμπιακούς αγώνες της Κίνας ξεκίνησε αμέσως μετά η επιχείρηση στην Ουκρανία, ενώ μια εβδομάδα μετά από την συνάντηση τους στη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν ανακοινώνεται επιστράτευση… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 Xi Jinping urged to focus on preparing for military action "It is necessary to conscientiously generalize and apply the successful experience of reforms, master the new situation and understand the requirements of tasks, focus on preparing for wars, and also have the courage to explore and innovate" QuantumLig.. PM QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 PRC State Media: Chairman Xi Jinping tells China Military Seminar reiterates that the Military of the People's Republic of China must focus on the preparations for a Warina near future QuantumLig. PM"
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ[ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ… Ο Πούτιν και ο Ζι ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ; ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΤΑΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ Q THE STORM RIDER ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 !! NATO Secretary General Jens Stoltenberg called China a security threat QuantumLig.. 6:00 PM QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka (Area 52) THIS IS THE IDIOT I WAS TELLING YOU ABOUT. JENS STOLTENBURGER OR QuantumLig..., 6:00PM PM SOMETHING"
 
>Να επισημάνουμε πως μετά τουν Πούτιν μίλησε και ο Υπ. Άμυνας Σοϊγκού, ο οποίος επανέλαβε στην ομιλία του «Δεν είμαστε σε πόλεμο με την Ουκρανία, αλλά με το ΝΑΤΟ και την συλλογική δύση». Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως ο όρος «στρατιωτικές επιχειρήσεις» έχει τελειώσει και γίνεται χρήση του όρου «πόλεμος».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper ALERT NATO chief accused Putin on Wednesday of "dangerous" rhetoric after Russia's leader suggested Moscow could use nuclear weapons over the war in Ukraine More: https://cutt.ly/DVzYzQy Follow @insider @insiderpaper QuantumLig..."
 
>Στην παρτίδα σκάκι που παίζεται, ο Πούτιν σε προηγούμενη κίνηση έδειξε «αδυναμία» που είχε σαν αποτέλεσμα την απερίσκεπτη επιθετική κίνηση της άλλης πλευράς, αλλά δεν διάβασε καλά την σκακιέρα και βρέθηκε να έχει να αντιμετωπίσει την σημερινή κίνηση που έχει τρομάξει τον αντίπαλο, καθώς έχει καταλάβει σε τι δεινή θέση βρίσκεται τώρα. Οι περιοχές αυτές έγιναν (σε μερικές ημέρες) Ρωσική επικράτεια και τίποτα δεν μπορεί να τις επιστρέψει πίσω. Επίσης, όποιος τολμήσει να χτυπήσει τις περιοχές αυτές, θα το μετανιώσει 1000000 φορές πολύ άσχημα. 
 
>Όσο για τα «δάκρυα» του βαθέως κράτους των ΗΠΑ για το δημοψήφισμα και την παράνομη εισβολή που φωνάζουν, αρκεί να ανατρέξουν στις επεμβάσεις και τα «δημοκρατικά» δημοψηφίσματα που έκαναν σε .. κάμποσες περιοχές… Ιράν, Λιβύη, Αφγανιστάν, Σερβία κτλ κτλ κτλ… πως τα φέρνει η ζωή να γελοιοποιείσαι κάθε ημέρα περισσότερο ισχυριζόμενος την «δημοκρατία» του απολυταρχισμού και των γνωστών φόρουμ που κινούν τα νήματα…
 
>Επίσης ο πρόεδρος Ζι μίλησε σήμερα για προετοιμασία για πολεμική δράση λέγοντας: «Είναι απαραίτητο να γενικεύσουμε και να εφαρμόσουμε ευσυνείδητα την επιτυχημένη εμπειρία των μεταρρυθμίσεων, να ελέγξουμε τη νέα κατάσταση και να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις των καθηκόντων, να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για πολέμους και επίσης να έχουμε το θάρρος να εξερευνήσουμε και να καινοτομήσουμε».
 
>Σε όλα τα παραπάνω, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ αποκάλεσε την Κίνα απειλή για την ασφάλεια και κατηγόρησε τον Πούτιν για «επικίνδυνη» ρητορική, αφού ο ηγέτης της Ρωσίας προειδοποίησε πως η Μόσχα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για τον πόλεμο στην Ουκρανία…
 
>>Ο Q The Storm Rider έχει εξαιρετικές πληροφορίες για την εξέλιξη με τις ανακοινώσεις Πούτιν:
«Καθώς ο Πούτιν/ΡΩΣΙΑ ξεκινά την επιστράτευση πάνω από ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου στρατευμάτων (300.000 για να είμαστε συγκεκριμένοι)///
 
_Το ΝΑΤΟ αρχίζει να μετακινεί στρατιωτικές πτήσεις και σιωπηρές ασκήσεις προετοιμασίας μέσω των περιφερειακών βάσεων της ΕΕ και όλοι βρίσκονται σε υψηλό ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
 
_Την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο ΠΟΥΤΙΝ συναντήθηκε με τον Κινέζο Πρόεδρο Ζι, η συζήτησή τους επικεντρώθηκε προφανώς γύρω από την κλιμάκωση στην Ουκρανία, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ ( τον περασμένο μήνα ο στρατός των ΗΠΑ βομβάρδισε ενεργά και επιτέθηκε στις ΡΩΣΙΚΕΣ δυνάμεις με drones... Αυτό ήταν μέρος της απάντησης της δραματικής ταχείας Μαζικής αύξησης (απωλειών) του Πούτιν.
 
Σε μονάδες παράδοσης ελικοπτέρων και τεθωρακισμένων και απόκτηση μοίρες μαχητικών αεροσκαφών μεταξύ άλλων αναγκών δεκάδων χιλιάδων πυρομαχικών που παραδόθηκαν...) Μυστικές επιχειρήσεις κατά των ρωσικών δυνάμεων.
 
Η Κίνα είχε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ το ΝΑΤΟ και ΕΕ σε διάφορες περιπτώσεις τους τελευταίους δύο μήνες, ότι η κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία θα οδηγούσε σε έναν Ολοκληρωτικό ΠΟΛΕΜΟ και σε κατάρρευση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
 
_ Με τις κυρώσεις στη ΡΩΣΙΑ, η Κίνα με τις μεγάλες επενδύσεις (σε Ρωσία και ΕΕ) χάνει δισεκατομμύρια καθημερινά μέσω της συμμετοχής της στη Ρωσία και σε χώρες της ΕΕ. .. Αλλά στο επίκεντρο της πίστης της συμμαχίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας βρίσκεται το σύστημα συναλλαγματικών αποθεματικών BRICS. Αυτή η σημαντική Τραπεζική>Συμμαχία<
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο με κανένα τρόπο και με τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση του [ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ], ΝΑΤΟ, ΟΗΕ. Πρόκληση και εκστρατεία παραπληροφόρησης για τον κόσμο από τα ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΚΑΙ [ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ] για λογαριασμό της καμπαλ> Η (εταιρεία) VANGUARD επένδυσε στα ιδιόκτητα ειδησεογραφικά κέντρα και σε παρασκηνιακά έργα στρατιωτικής χρηματοδότησης από την BLACKROCK έργα ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που αναζητούνται από κανάλια της ΣΙA μέσω της ΕΛΒΕΤΙΑΣ/ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ/ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ έχουν αυξηθεί ολοένα και περισσότερο ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Η ΚΙΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΗΕ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ> ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΡΟΣΩΠΟ ...
Υποστηρίζουν το συμφέρον της ΡΩΣΙΑΣ και είναι ΠΡΟΘΥΜΟΙ να εμπλακούν στη σύγκρουση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
_______
_ΓΕΓΟΝΟΤΑ
[ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ]
ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
( η ΣΥΜΜΑΧΙΑ πριν από πολύ καιρό ήξερε ότι αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ ερχόταν)///
Η ΜΕΓΑΛΗ>ΠΥΡΗΝΙΚΗ< ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.........
(Μπορεί να μην το γνωρίζετε ή να μην το ακούσετε στις ειδήσεις ή στα κοινωνικά δίκτυα... Αλλά όλοι τα πυρηνικά είναι στραμμένα το ένα στο άλλο τους τελευταίους ΜΗΝΕΣ)//
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ
( θυμηθείτε ότι σας είπα ότι αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ θα συνέβαιναν τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο του 2021 ... Και όλα έπρεπε να συμβούν για να ΕΚΘΕΣΕΙ το ΣΚΟΤΕΙΝΟ [ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ] ΣΤΡΑΤΟ που διοικείται από την ΚΑΜΠΑΛ που ελέγχει την BLACKROCK / VANGUARD . ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ....)//// ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, αλλά θα φτάσουμε στα άκρα.
....
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ) ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 Serbian President Aleksandar Vucic expects the deterioration of Western relations with Russia and China, as well as the expansion of the conflict in Ukraine to the world level. The Serbian president believes that in month or two the world may enter into conflict that has not happened since the Second World War. Another country has withdrawn recognition of Kosovo's independence Vucic. QuantumLig.. QuantumLight1111 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 1-2 ΜΗΝΕΣ!!!"
 
>>Για όλα αυτά τα γεγονότα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΤΣΙΤΣ:
 
«Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς αναμένει την επιδείνωση των σχέσεων της Δύσης με τη Ρωσία και την Κίνα, καθώς και την [[[επέκταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία σε παγκόσμιο επίπεδο]]]. Ο Σέρβος πρόεδρος πιστεύει ότι [[[σε έναν ή δύο μήνες ο κόσμος μπορεί να μπει σε μια σύγκρουση που δεν έχει συμβεί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο]]]». ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
 
Μια άλλη χώρα απέσυρε την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου – ο Βούτσιτς.
 
>>Στο διάστημα των 2 μηνών περιλαμβάνονται και οι εκλογές στις ΗΠΑ….
 
>Η γενική εισαγγελέας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης μηνύει τον πρώην πρόεδρο, τρία από τα ενήλικα παιδιά του και τον Οργανισμό Τραμπ για απάτη!! Η Τζέιμς ισχυρίζεται ότι η οργάνωση εξαπάτησε δανειστές, ασφαλιστές και φορολογικές αρχές διογκώνοντας την αξία των ακινήτων της μέσω παραπλανητικών εκτιμήσεων. Αναζητά (στη φαντασία της) 250 εκατομμύρια δολάρια σε φερόμενα παράνομα κεφάλαια. Ο Τζέιμς ελπίζει επίσης να απαγορεύσει οριστικά στους Τραμπ να διευθύνουν την οικογενειακή επιχείρηση στη Νέα Υόρκη!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "RT News MI Donald Trump Children Sued For Fraud The New York State attorney general is suing the former president, three of his adult kids and the Trump Organization for fraud. Letitia James alleges the organization deceived lenders, insurers and tax authorities by inflating the value of its properties via misleading appraisals. She is seeking $250 million in allegedly I-gotten funds. James also hopes to permanently ban the Trumps from running the family business in New York. Subscribe to RT 122 36"
 
>ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ; ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ 100000000%. ΣΚΟΠΟΣ; ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ… ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Γ.ΕΙΣ. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ… ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 6ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ»… 
 
>ΤΙ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ;;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from il Donaldo uml (il Presidento) Democrats are desperate. They will use the FBI to try to entrap us. We Stay Peaceful, WE WIN. 51 QuantumLig... 5:43PM 59 QuantumLig..., 5:43 PM" από το Twitter
 
 «Οι Δημοκρατικοί είναι απελπισμένοι. Θα χρησιμοποιήσουν το FBI για να προσπαθήσουν να μας παγιδέψουν. Μένουμε Ειρηνικοί, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις