Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....!!!

 

Πεστε μου ειλικρινα...

Πιστευετε οτι αξιζει αυτος ο κοσμος 

με τη σημερινη του μορφη να συνεχισει να υπαρχει....?





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Την απάντηση την έχει δώσει η αγία γερόντισσα Γαλακτία.
    Είναι πολύ βοηθητική.
    Περιληπτικά κ παρακαλώ ψάξε το είχε πει πως αν δεν γίνει ο πόλεμος αυτός τότε το ανθρώπινο είδος έτσι όπως έχει γίνει δεν φαίνεται να έχει πλέον λόγο ύπαρξης.
    Μου έχουν μεταφερθεί επίσης δύο λόγοι της .
    1) από δέκα μπατσες που ήταν να φάμε , τελικά δύο και αυτό οφείλεται στην Υπεραγία Θεοτόκο , και 2) μην πιστεύουμε όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο.
    Αγαπητέ συνομωσιολογε , κάθε μέρα αναμένω τα τελευταία νέα , αλλά κ η φωτό της ημέρας που ανεβάζεις ως επί το πλείστον τις βρίσκω πολύ καλές . Και βρήκα την γωνία σου το τελευταίο δίμηνο . Καλή συνέχεια

    lvgreality

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 00:16 ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ, Sinomosiologos ΕΙΝΑΙ Η "ΤΑΜΠΕΕΕΛΑ" Κ Η ΜΟΝΑΞΙΆ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ! ΤΟΥΜΠΑΝΟ.(ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΎΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΡΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ Κ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ.ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ (ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις