ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ(IRS)...."ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"...!!!

 

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν

έχει δηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες η νέα και βελτιωμένη Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων του θα διενεργεί πρόσθετους ελέγχους μόνο σε πολίτες που κερδίζουν περισσότερα από 400.000 δολάρια ετησίως. Ωστόσο, ο απαξιωμένος διευθυντής της Υπηρεσίας, Τσαρλς Π. Ρέττιγκ, είπε στους νέους προσληφθεντες στο «Κέντρο Φορολογικής Βοήθειας του Ντάλας» ότι οι υπάλληλοι που εργάζονται για το «ανανεωμένο μου IRS» θα εισπράττουν το 2023 συλλεγουν φορολογικά έσοδα από τους ηλικιωμένους και τους νέους, τους πλούσιους. και θα πληρωνουν οι φτωχοί, και οι υγιείς και οι άποροι.

Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, ο Rettig επισκέφθηκε μια τάξη επομορφωσης 45 νέων υπαλλήλων των οποίων οι αιτήσεις είχαν εγκριθεί το βράδυ που η Γερουσία ενέκρινε το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για την υγεία, τους φόρους και το κλίμα, το οποίο απένειμε στο IRS 80 δισεκατομμύρια δολάρια και τη δυνατότητα να προσλάβει 87.000 νεους "εκτελεστικους υπαλληλους".

Δεν είναι σαφές πόσοι από τους 45 θα είναι υπαλληλοι γραφειου και πόσοι θα γίνουν μέλη της αστυνομικής δύναμης της Γκεστάπο της IRS, της ένοπλης μονάδας εγκληματικής έρευνας, αλλά το μήνυμα του Rettig προς όλους ήταν τόσο δυσοίωνο όσο και καθολικό και σχολαστικά σαφές: «Δείξε μου το χρήματα σου."

Αυτό το σύντομο απόσπασμα δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως κωμωδία. Ένας πληροφοριοδότης της Υπηρεσίας, γνώστης της τάξης, είπε ότι ο Rettig επανελαβε τρεις φορές τη φράση από την ταινία Jerry Maguire. Σε αυτό, ο ομώνυμος χαρακτήρας, ένας πράκτορας που υποδύεται ο Τομ Κρουζ, φωνάζει «δείξε μου τα χρήματα» στους πελάτες του. Αν και ο Ρέτιγκ δεν φώναξε, η επαναλαμβανόμενη χρήση της φράσης θα πρέπει να ανησυχήσει όλους τους σκληρά εργαζόμενους, φορολογούμενους πολίτες. Ο Rettig, είπε η πηγή μας, μίλησε ψύχραιμα και ήρεμα όταν είπε στην τάξη ότι η IRS είχε ηθική και οικονομική ώθηση —και το δικαίωμα— να εξετάζει και να αναλύει κάθε αμερικανική φορολογική δήλωση.

"Δείξε μου τα χρήματα. Πάρτε τα χρήματά τους, ειναι τα χρήματά μας», είπε ο Ρέτιγκ.

«Υπό την καθοδήγησή μου, η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων θα εισπράξει πρωτοφανή ομοσπονδιακά φορολογικά έσοδα τα επόμενα χρόνια», συνέχισε ο Rettig. «Η ευθύνη σας είναι να λάβουμε αυτό που μας οφείλουν. Κάποιοι από εσάς θα εκπληρώσουν αυτόν τον ρόλο από ένα γραφείο, άλλοι από το δρόμο. Θα ακούσετε ιστορίες λυπης. οι άνθρωποι θα παρακαλούν και θα παρακαλούν.Πρεπει να ειαστε αμειλικτοι. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τη μητέρα σας, η οποία έχει σταθερό εισόδημα και προσπαθησε ν αποκρυψει εστω κι ενα μικρο εσοδο.»

Ο Rettig πρότεινε επίσης ότι όλοι οι Αμερικάνοι είναι απατεώνες φόρου: «Μερικοί από εσάς που κάθεστε εδώ πιθανότατα έχετε πάρει μια έκπτωση που δεν δικαιούσατε. Ίσως καταγράψατε διακοπές ως επιχειρηματική δαπάνη. Όλοι το κάνουν, αλλά σταματαει αυτο τώρα».

Όταν ένας νέος προσλαμβανόμενος σήκωσε το χέρι του για να κάνει μια ερώτηση και ήθελε να μάθει τι σχεδίαζε να κάνει η IRS για τους παράνομους μετανάστες που πληρώνονται κάτω από το τραπέζι και, ως εκ τούτου, δεν υπέβαλαν φορολογικές δηλώσεις, ο Rettig τον επεπληξε επειδή χρησιμοποίησε τη λέξη «παράνομοι», χαρακτηρίζοντάς την υποτιμητική ρητορική μίσους, και είπε ότι η εφορία δεν θα κυνηγήσει αυτή τη στιγμή ατομα «χωρίς έγγραφα».

«Ο Ρέττιγκ απεφυγε και δεν μίλησε για συγκεκριμένες υακτικες, είπε η πηγή μας. «Αλλά σίγουρα ήθελε να είναι ριζωμένο στα κεφάλια τους ότι ο λόγος του είναι νόμος και αυτό που λέει ισχύει. Αυτήν τη στιγμή, αυτά τα νέα μαθήματα προσλήψεων πραγματοποιούνται σε πόλεις σε όλη τη χώρα». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις