Προφασίζονται «έργα συντήρησης» για να κοβουν το ρευμα στην Αττικη....!!!

Η ΔΕΗ καταδικάζει τα Μεστά 

Εκτεταμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος

πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ, τις οποίες μάλιστα τις χαρακτηρίζει ως «προγραμματισμένες» καθώς έχουν προκληθεί μεγάλες ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην Ρωσία.

Η επίσημη δικαιολογία είναι πως οι διακοπές οφείλονται στα «έργα συντήρησης» που πραγματοποιούνται στα δίκτυα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς πέρσι τέτοια εποχή δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Ο ΔΕΔΔΗΕ προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης»!

Αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!

Το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση αν παραδεχτεί δημοσίως ότι υπάρχουν ελλείψεις ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι τεράστιο καθώς είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη η αντι-ρωσική στάση που έχει επιλέξει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Για να κάνω και τον "δικηγόρο του διαβόλου" από όσο βλέπω από τις διακοπές, δεν είναι παραπάνω σε σχέση με άλλους μήνες ή άλλα χρόνια. Και οι περιοχές που γίνονται οι διακοπές είναι τόσο μικρές που δεν νομίζω ότι επηρεάζουν την ολική κατανάλωση ρεύματος της χώρας. Συνήθως είναι για να αλλάξουν ένα μετασχηματιστή ή κάποια καλώδια. Πιστεύω οι μεγάλες διακοπές θα αρχίσουν από το χειμώνα. Και απ ότι βλέπω η αύξηση της τιμής του ρεύματος και οι επερχόμενες διακοπές πάνε βάσει σχεδίου. Για μια χώρα όπως πχ η Γαλλία που βασίζεται κυρίως στους πυρηνικούς αντιδραστήρες για την παραγωγή ρεύματος, είναι δυνατόν "ξαφνικά" να ανακάλυψαν ότι οι μισοί από αυτούς έχουνε προβλήματα με την διάβρωση και να τους κλείσουν σχεδόν όλους ταυτόχρονα; Ή η Ελλάδα που στο παρελθόν είχε επάρκεια ρεύματος από τους λιγνίτες χωρίς την χρήση φυσικού αερίου, ξαφνικά να βρίσκεται να παράγει το 40% του ρεύματος από το φυσικό αέριο; Και τόσο η κυβέρνηση Τσίπρα όσο και του Κούλη με το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν " να κλείνει μέσα σε λίγα χρονια σχεδόν όλους τους λιγνίτες; Νομίζω ότι όλο αυτό παραπέμπει σε κάποιο σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ή κάποιας άλλης οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις