ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 23/09/22


Ξεκίνησε το δημοψήφισμα στις περιοχές του Λουγκάνσκ, Ντονμπάς, Χερσώνα και Ζαπορίζιε. Όλα θα κυλήσουν σύντομα και άμεσα ώστε τα τμήματα αυτά να γίνουν Ρωσική επικράτεια. Μετά σε πρώτη φάση (πριν από την κλιμάκωση σε επίπεδο πυρηνικών) θεωρώ πως οποιαδήποτε επίθεση θα θεωρηθεί επίθεση κατά της Ρωσίας και επομένως κήρυξη πολέμου εναντίον της Ουκρανίας, με ότι θα συνεπάγεται αυτό για την Ουκρανία.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z Voting in the referendum has started in the DPR. 3 82 QuantumLi 12:11PM PM QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z =ク Voting in the refrendum has also begun in LPR, Kherson and Zaporozhye. 3 84 QuantumLi.. 12:12PM" από το Twitter
 
>> Τα BRICS υπέγραψαν κοινή δήλωση κατά τη διάρκεια μιας από τις συνόδους της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και συμφώνησαν να σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία όλων των χωρών. Τα BRICS επιβεβαίωσαν την ανάγκη για συνολική μεταρρύθμιση του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ = ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 ORDEM BEBE 20G The BRICS countries signed a joint statement during one of the sessions of the UN General Assembly and agreed to respect the territorial integrity and sovereignty of all countries BRICS confirmed the need for comprehensive reform of the UN, including the Security Council! 2"
 
>>ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ!! 
 
ΤΙΤΛΟΣ: «Eυρωζώνη: Η οικονομία λυγίζει, οι αγορές ματώνουν» 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 https://www.naftemporiki. /finance/story/ 908 oikonomia-ugizei-o-gores-matonoun www.naftemporiki.gr Ευρωζώνη: Î οικονομία λυγίζει, οι αγορές ματώνουν Τον Σεπτέμβρια η οικονομική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη γνώρισε τη βαθύτερη ύφεση από το 2013, καθώς το εκρηκτικό ενεργειακό κόστος και εκτίναξη του πληθωρισμού σε ιστο... 83 QuantumLig... QuantumLight1111 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ EE!! ΑΠΟ ΤΗΝ Î‘Î›ÎH, H— ΡΩΣΙΑ ΧΑΝΕΙ/ ΥΠΟΧΩΡΕΙ/ΦΟΒΑΤΑΙ/ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ/ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ‘ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ‘ ΜΠΛΑ ΜΠÎΑ‘..."
 
Η οικονομία λυγίζει, οι αγορές ματώνουν Οικονομία και αγορές στο κόκκινο. Αυτό είναι το σκηνικό στην Ευρωζώνη, καθώς η ενεργειακή κρίση και η εκτίναξη του πληθωρισμού σε επίπεδα - ρεκόρ αφήνουν βαρύ το αποτύπωμά τους. Το δυσβάσταχτο κόστος αναγκάζει τους καταναλωτές να περιορίσουν τις δαπάνες τους, αλλά και τις επιχειρήσεις να βάλουν μαχαίρι στην παραγωγή τους. Τα δεδομένα αυτά πυροδοτούν σφυροκόπημα στα ομόλογα, οδηγούν σε bear market τις μετοχές και βυθίζουν το ευρώ σε χαμηλά 20 ετών.
Ο ιδιωτικός τομέας της Ευρωζώνης παγιδεύτηκε σε βαθιά ύφεση τον Σεπτέμβριο. Ο σύνθετος δείκτης PMI της S&P Global για τη δραστηριότητα σε υπηρεσίες και μεταποίηση υποχώρησε στις 48,2 μονάδες από 48,9 τον Αύγουστο. Είναι ο τρίτος διαδοχικός μήνας κατά τον οποίο ο δείκτης κινείται κάτω από το επίπεδο των 50 μονάδων - γεγονός που σηματοδοτεί ότι η οικονομική δραστηριότητα είναι σε τροχιά συρρίκνωσης.
Στο 4,6% εκτινάχθηκε εκ νέου η απόδοση του ελληνικού 10ετους. Στο 4,25% η απόδοση του αντίστοιχου ιταλικού. Οι επενδυτές περιμένουν εναγωνίως και το αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής στην Ιταλία. Η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του ευρώ δεν αποκλείεται να δώσει τον πρώτο πολιτικό σεισμό στην ήπειρο την εποχή της ενεργειακής κρίσης.
 
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΕ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΡΩΣΙΑ ΧΑΝΕΙ/ΥΠΟΧΩΡΕΙ/ΦΟΒΑΤΑΙ/ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ/ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΣΥΝΤΟΜΑ!
 
>>Σε συνέχεια των αποδόσεων των Ιταλικών ομολόγων, των οποίων η απόδοση δημιουργεί πανικό στην ΕΕ, η Ιταλία έχει εκλογές την Κυριακή και φαίνεται πως η ακροδεξιά θα γίνει κυβέρνηση, η οποία δείχνει πως δεν συμφωνεί με την ΕΕ και τις πολιτικές της...Συμφωνεί δεν συμφωνεί, στην Ιταλία δημιουργείται μια κατάσταση ικανή να είναι η πυριτιδαποθήκη της ΕΕ αν σκάσει!!!
Η Ούρσουλα έδειξε φυσικά το «δημοκρατικό» πρόσωπο της ΕΕ για τις εκλογές στην Ιταλία λέγοντας: "Θα δούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Ιταλία. Εάν τα πράγματα πάνε σε δύσκολη κατεύθυνση, έχουμε τα εργαλεία, όπως στην περίπτωση της Πολωνίας και της Ουγγαρίας"... ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ [ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ] ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 00:19 Corrupted unelected bureacurat Von der Leyen threa ens the Italians: "We will see the result of the vote in taly. things go ina difficult direction, we have tools, as the case of Poland and Hungary.' This S called meddling elections VDL QuantumLight111 "Θα δούμε αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Ιταλία. Εάν τα πράγματο πάνε δύσκολη κατεύθυνση, έχουμε εργαλεία, όπως στην περίπτωση της Πολωνίας της Ουγγαρίας". ME ΚΟΣΜΟΣ [ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΡΓΑΛΕΙΑ NA ΔΡΑΣΟΥΜΕ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
 
>>Στη συνέντευξη του χθες στο Fox, ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε για τα έγγραφα που πήρε μαζί του στο Μαρ-α-Λάγκο. Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης είναι πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δικαίωμα να αποχαρακτηρίσει τα ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ και πως «έχει αποχαρακτηρίσει τα >ΠΑΝΤΑ<»!!! Τι σημαίνει αυτό; «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»… δηλαδή.. έρχεται η ώρα που θα τους τινάξει στον αέρα!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο, στέκεται και κείμενο από το Twitter
 
>>Για αστείο λέγαμε «λες να έχει τα email της Χίλαρι στο χρηματοκιβώτιο;» ο πρόεδρος Τραμπ; Για το θέμα αυτό έχει καυτές πληροφορίες ο Q the Storm Rider:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΣΤΡΑΤ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Για να καταστρέψει τον στρατό του Βαθέως Κράτους. >
Τι υπήρχε στα 11.000 έγγραφα που κατέσχεσε το FBI... >Συμπεριλαμβανομένης της Παράνομης Πυρηνικής Συμφωνίας του Ιράν που συνδέει τον ΟΜΠΑΜΑ με τον εκβιασμό από το ιρανικό καθεστώς που τον παγίδεψε να πιστεύει ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βρισκόταν στο Πακιστάν και η δολοφονία του ψεύτικου Μπιν Λάντεν θα οδηγούσε τον Ομπάμα στην δεύτερη θητεία του ως Πρόεδρος (γνωρίζοντας ότι είχε επίσης πει ψέματα και έπρεπε να πληρώσει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στο Ιράν για να κρατήσει το μυστικό)...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
☝️ Έχω εξηγήσει αυτήν την ιστορία πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια λεπτομερώς.
_Οι πληροφορίες από την ΕΠΙΔΡΟΜΗ συνδέονται με ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ πληροφορίες για έργα της ΣIA που συνδέουν τους Κλίντον με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ μέσω πολλών καναλιών> ΟΗΕ. > ΙΡΑΝ > Καζακστάν> > > > . ]
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ//
 
> και συζήτησαν τη δικαιοδοσία και ποιος έχει την εξουσία να ταξινομεί αποχαρακτηρισμένα έγγραφα.
 
>ΤΟ FBI επένδυσε πολύ στην ανάκτηση μη διαβαθμισμένων εγγράφων που αποτελούσαν μέρος_ των Σφραγισμένων Κατηγορητηρίων που αποτελούν μέρος υποθέσεων του ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤ. ΚΛΙΝΤΟΝ. ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤ. ΗΠΑ
 
_Σε αυτά τα έγγραφα ήταν Σφραγισμένα Κατηγορητήρια κατά των Κλίντον/ Ιδρυμάτων, (σατανικών) αδελφοτήτων Ιλουνιμάτι που έχουν τον ΕΛΕΓΧΟ μέσα στις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο
 
Αυτά τα Σφραγισμένα Κατηγορητήρια ήταν σφραγισμένα μέχρι να έρθουν στα χέρια των περιφερειακών δικαστηρίων της Μινεσότα μέσω της δικηγορικής εταιρείας Woodrow.
( Εξετάστε τις καταθέσεις ομοσπονδιακών δικαστηρίων στο περιφερειακό δικαστήριο της Μινεσότα και τις καταθέσεις του περιφερειακού δικαστηρίου της Φλόριντα.
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤ. ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ / & ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤ. ΗΠΑ)
-Αριθμός Στρατιωτικού Δικαστηρίου για εξέταση 42-2016-DR-D3626-HJ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
_Το FBI ήθελε όλα τα Σφραγισμένα Στρατιωτικά Κατηγορητήρια που συνέδεαν τους Κλίντον, Ομπάμα
[ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ] Στρατιωτικούς διοικητές και διοικητές της Κυβέρνησης των Η.Π.Α. σε Δίκτυα σωματεμπορίας, η ΠΛΗΡΗ [ ΕΚΘΕΣΗ] των Στρατιωτικών Βασανιστηρίων και των Κανιβαλιστικών Αδελφοτήτων των Σατανικών Τελετουργικών των Ιλλουμινάτι εντός του στρατού/Η.Π.Α. και κρατικούς τομείς.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ULTRA Pepe Lives Matter Lives Matter) Elizabeth @Dragonheart7 4h Replying (Pepe @toket, @Brandyy. and more YOU KNOW THE ABOVE HINT AOYES HE WILLO Donald Trump eeTruthed WETHEPEOPLE PEOPLE How am supposed to sleep after Trump posted this? Am supposed to streak? Newsweek did you see this? Anyone awake? QuantumLig."
 
_Αυτή τη στιγμή, ο ειδικός δικαστής του Μπρούκλιν εξετάζει τα Έγγραφα για να δει εάν ΘΑ υποβληθούν σε επεξεργασία ως ΑΠΟΡΡΗΤΑ ή ως Μάρτυρες ή Μαρτυρίες ή ένορκες καταθέσεις και ποιος μπορεί να κρίνει τα ΕΓΓΡΑΦΑ.
__
Αυτές οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και οι οργανώσεις ( ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ FBI .... Φυτεμένες Επιδρομές από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ..) προορίζονται για όλες να έρθουν ΔΗΜΟΣΙΑ και στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....
Γι' αυτό ο ΤΡΑΜΠ δήλωσε δημόσια ότι «Θα απολύσει δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και θα εξοντώσει την κυβέρνηση»
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Elizabeth @Dragonheart7 4h Replying @toket, @Brandyy, and more 世楽しッで人位 YOU KNOW THE ABOVE HINT 100YES He WILL100 Donald Trump ReTruthed OFEVIL FORCE U.S.COUNTER COUNTER sn "AGAINST ALL ENE MIES, FOREIGN AND DOMESTIC WWGIWGA"
 
To ΕΠΟΣ ΕΠΣΤΙΝ μόλις αρχίζει..... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ πότε ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΡΑΜΠ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ//// έρχονται μετά το FBI και Η ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΙΝ.....
Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🔥
>>Αυτό που συμβαίνει με το πρόεδρο Τραμπ και την τόσο έντονη αποδοχή των πιο βασικών μηνυμάτων των Qντροπς δεν έχει προηγούμενο!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο
 
 «Ετοιμαστείτε για την καταιγίδα, Θα είναι βιβλικό, Έρχεται η δικαιοσύνη, Οι κυνηγημένοι γίνονται κυνηγοί, Στρατιωτική δικαιοσύνη, Χαρτί Τραμπ»…. Είναι σίγουρο πως όλη αυτή η παραδοχή της σχέσης θα έχει φέρει τεράστιο πανικό στο Βαθύ κράτος!! Φαίνεται πως ο πρόεδρος Τραμπ θέλει να τους φέρει σε ένα σημείο που επιθυμεί να βρεθούν για να κάνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις