ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ O KAΘΕΝΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....

 

Οι ΗΠΑ SEALS που είναι πιστοί στον Ντόναλντ Τραμπ έκαναν

επιδρομή στη Χάλαρυ Κλίντον, στο κτήμα της Νέας Υόρκης και τη συνέλαβαν με κατηγορίες για προδοσία, καταστροφή κυβερνητικής περιουσίας και βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό.

Η σύλληψη έγινε την Τρίτη το βράδυ, σύμφωνα με μια πηγή στην πλευρα του Τραμπ, λίγες μόνο ώρες μετά την ομιλία του Τραμπ με τον Ναύαρχο Χιου Χάουαρντ στην Αμερικανική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων και του έδωσε ένα "φορτηγο" για αποδείξεις εγκληματικότητας των Κλίντον τις  ημέρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Τα στοιχεία φέρεται να περιλαμβάνουν χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ, τα οποία η Κλίντον "ξέπλυνε" πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, καθώς και έγγραφα που την "εμπλεκαν" σε συνωμοσίες για τη δολοφονία των Ρεπουμπλικανών νομοθετών σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα στοιχεία ήταν τόσο συναρπαστικά, πρόσθεσε η πηγή μας, ότι ο Ναύαρχος Χάουαρντ δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι η Κλίντον δεν συνελήφθη πριν από χρόνια.

«Ο Τραμπ ηθέλε να την "μαζεψει", καθώς και το υπόλοιπο της Βασιλικής Πολιτείας, από τότε που έβαλε το πόδι στον Λευκό Οίκο. Χρειάστηκαν χρόνια για να σκάψει το υποβαθρο. Μόλις είχε στρατιωτική υποστήριξη, δωθηκε το πρασινο φως της επιχείρησης. Η ομάδα του Trump, λόγω έλλειψης ατρανταχτων στοιχειων, παρακολουθούσε την Κλίντον για πολύ καιρό και ήξερε ότι ήταν πάντα μόνη τις Τρίτες την νυχτα. Τότε ήταν που η SEALS την "μαζεψε", είπε η πηγή μας.

Κάτω από την κάλυψη του σκοταδιού, ένα απόσπασμα 8 ανδρων από το Naval Special Warfare Group 3 διείσδυσε στο αρχοντικό Chappaqua λίγο μετά τις 2:00 π.μ. Τα 2 ατομα  της Μυστικής Υπηρεσίας της Κλίντον, που συνήθως βρισκονται σε έναν ξενώνα στην ιδιοκτησία, απουσίαζαν εκείνο το πρωί. Οι SEALS ξεκαθάρισαν το κεντρικό κτίριο και έσπασαν σιωπηλά την πόρτα στην κρεβατοκάμαρά της, όπου την βρήκαν....και ξύπνησε προβαίνοντας σε κραυγες φοβου. Πέταξαν ένα βέλος ηρεμιστικού στο λαιμό της, είπε η πηγή μας, πριν της κλεισουν το στομα και καλυψαν το κεφαλι της με μια μαύρη υφασμάτινη σακούλα .


Η SEALS κατέσχεσε επίσης αρκετούς φορητούς υπολογιστές και δέσμες χαρτιού, είπε η πηγή μας.

«Δεν ξέρω πού την πήγαν. μόνο ο Τραμπ το γνωρίζει. Αλλά αυτό είναι απόδειξη ότι ο Τραμπ και ο στρατός άρχισαν να βγαίνουν από το στρατόπεδο. Του χρειάστηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, περισσότερο από ό, τι ήθελε, αλλά καλύτερα αργά από ποτέ. Ο Τραμπ κάνει ό, τι είναι σωστό για την Αμερική », είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ σύντομα θα την στείλει στον Κόλπο του Γκουαντάναμο για να αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο για τα εγκλήματά της εναντίον της Αμερικής και του λαού της. Το GITMO, σύμφωνα με την πηγή μας, κλείνει, διοικείται από το Marine Corps. και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, και οι δύο έχουν εγκαταλείψει τον Τζο Μπάιντεν και αντίθετα δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ να νικήσει τις δυνάμεις του σκότους που περιβάλλουν το έθνος στη διαφθορά για δεκαετίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αλλη μια βόμβα ψεύδους με αντίστροφη μέτρηση.... Και όταν σκάσει (την επόμενη φορά που θα δείτε την Σκύλαρυ στην οθόνη) θα αναρωτηθείτε (κακώς) μήπως τελικά όλα αυτά που πιστεύετε ως αλήθεια, είναι ψεύδη.

    Το ξαναλέω : τέτοια αστήρικτα δημοσιεύματα μόνο κακό κάνουν στον πατριωτικό χώρο. Δεν είμαστε rednecks, ούτε μασάμε tobacco , επειδή κάποιοι το θέλουν. Δεν πρέπει να αφήσουμε επιτήδειους να υποβιβάζουν την κρίση μας.

    Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοεις αστηρικτα...?....Ειναι αναδημοσιευση απο ενα αρκετα μεγαλο Αμερικανικο σαιτ

      Διαγραφή
    2. Αν εννοείς ότι υποστηρίζονται από τη συνέπεια κάποιου "μεγάλου" site πάω πάσο. Μπορεί να αναδημοσιευτεί οτιδήποτε με επιφύλαξη ίσως...

      Αυτό που εννοώ είναι απλό : Ας προσέξουμε όλοι μην βρεθούμε de facto στην fake πλευρά της ενημέρωσης. Αλλωστε, άλλοι κρατάνε το καρπούζι και το μαχαίρι. Και αν τους δώσεις πάτημα από κάποιες αναλήθειες που διακίνησες (καλή τη πίστη) σε ακυρώνουν εντελώς...

      Τέλως πάντων, έχω ξαναγράψει τη γνώμη μου για το ίδιο ζήτημα σε αυτό εδώ το site, είναι και κουραστικό να επαναλαμβάνομαι... Sorry!

      Διαγραφή
    3. Σωστα δεν το ειπαν τα βοθροκαναλα οποτε γιατι να πιστεψουμε τον SINOMOSIOLOGO
      εφοσων δεν σας καλυπτει αυτος ο χωρος γιατι τον επιστεπτεστε ?

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδια ειπαμε δεν ειναι δικη μου πληροφορια....ειναι πληροφορια του realrawnews.com και παιζει παγκοσμια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Μαρτίου, 2021 21:51

    Η ΧΙΛΑΡΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017 .
    ΑΡΧΕΣ .ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟ.
    ....ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ! ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 .
    Η ΧΙΛΑΡΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ,ΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΠΕΝΤΙΝ ,ΠΕΤΣΟΚΟΒΑΝ ΜΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΝΤΕΣ ,Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΑΝΤΙ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ,ΗΤΑΝ Η ΒΟΛΕΥΤΗΣ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ .
    ΦΟΥΛ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ .
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ .ΑΤΑ .
    ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΠΕΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΑΝ ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ .ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ .
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !.
    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ HUMOUROUSMATHEMATICS.COM.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ .....ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΠΕΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΞΑΝΑ :
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΤΕ ΖΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΑΚΟΜΑ .
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ;
    ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ;
    ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ;
    ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ .
    ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις