ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
 
Το πιο σημαντικό μέρος της σχέσης των κυρίαρχων του πλανήτη μας με τους ανθρώπους ήταν και εξακολουθεί να είναι το αίμα των ανθρώπων, το ανδρενοχρώμιο , οι ενέργεια των μαζών αλλά κυρίως η ενέργεια των παιδιών πριν από την εφηβεία. 
 
Από τα αρχαία χρόνια το έδειξαν σαν μέρος της θρησκείας τους και στην πορεία των αιώνων το πέρασαν ως μέρος κάποιων ομάδων οι οποίες λειτουργούσαν στα κρυφά και μακριά από τα μάτια του κόσμου.
 
Οι πόλεμοι ήταν μεγαλύτερη ευκαιρία συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού ανθρώπων αλλά και μεγάλης ποσότητας όλων των υλικών που παίρνουν από τους ανθρώπους. 
 
Τα παραμύθια με τους δράκους και τους κακούς που τρώνε παιδάκια ή έρχονται και παίρνουν τα άτακτα παιδάκια δεν ήταν της φαντασίας των συγγραφέων, αλλά ιστορίες βασισμένες στα βιώματα και τους φόβους των αρχαίων ανθρώπων.
 
Αυτός ο πόλεμος έχει στόχο να απαλλάξει τους ανθρώπους από αυτή την μάστιγα αλλά και από το σκλαβοπάζαρο όπως έχουν καταντήσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ούτε η Ελλάδα γλύτωσε την τελετή της ανθρωποθυσίας στα αρχαία και υστεροχριστιανικά χρόνια.
    https://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασανίζουν παιδιά και πίνουν το αίμα τους... αν μπορείς να το πιστέψεις αυτό... Ορισμένες οικογένειες "εκτρέφουν" παιδιά με σκοπό την κακοποίηση.

    Πολλές πληροφορίες για τον βασανισμό παιδιών προήλθαν από ένα βιβλίο που εκδόθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 από τον William Guy Carr, με τίτλο: «Πιόνια στο παιχνίδι»- «Pawns in the Game», εξιστορώντας τους σκοπούς των Illuminati.
    Ο William Guy Carr ήταν Καναδός που έζησε από το 1895 έως το 1959, οπότε έζησε και τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Υπηρέτησε ως αξιωματικός του Ναυτικού για τον Καναδά. Επειδή, όποιος εκθέτει την ιστορία και τους σκοπούς των Illuminati σπιλώνεται και δέχεται επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης και τους λογοκριτές big tech, υπάρχουν σχεδόν μόνο αρνητικές κριτικές γι΄αυτόν στο διαδίκτυο ως «θεωρητικός συνωμοσίας» και κομπογιαννίτης.
    Ο Carr εντοπίζει τις ρίζες των σημερινών Πεφωτισμένων ως «Εωσφόρους» από την αρχή της ιστορίας, όπως καταγράφεται στη Βίβλο. Εξιστορεί όλο το ιστορικό της «συνήθειας» των διεστραμμένων «αρχόντων του πλανήτη», αναφέρει δε, κάποια «ειδικά σχολεία» όπου διδάσκονταν «οι αρχές των Πεφωτισμένων – Illuminati». Τρία τέτοια ειδικά σχολεία βρισκόταν στο Gordonstoun της Σκωτίας, Σάλεμ στη Γερμανία και τα Ανάβρυτα (!!;;!!) στην Ελλάδα.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Cannibal Club με λίστα VIP! Παρακολουθήστε το μέχρι το τέλος !!!! Πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε!

    https://www.youtube.com/watch?v=RutApla7rj0&ab_channel=TDCRadio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις