Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κουστούμι 
 
Ο 78χρονος Τζ Μ@αιντεν δεν φαίνεται πουθενά πέραν των σποραδικών εμφανίσεων μέσω τηλεόρασης, φορώντας μια μεγάλη μαύρη μάσκα ( ίσως για να μην αναγνωρίσουμε ποιος είναι πίσω από την μάσκα;) ή σε κάποια κοινωνικού περιεχομένου βίντεο όπου εμφανίζεται αφυδατωμένος και έτοιμος να καταρρεύσει.
 
Την Τρίτη 9/03/2021 η εκπρόσωπος τύπου Jen Psaki, ανακοίνωσε ότι το όνομα του Τζ Μπ@ιντεν δεν θα γράφεται πάνω στις επιταγές για την οικονομική ανακούφιση λόγο covid, οι οποίες θα σταλούν στους Αμερικανούς πολίτες αυτό τον μήνα.
 
Σας θυμίζω ότι τις προηγούμενες επιταγές , οι οποίες στάλθηκαν στους Αμερικανούς πολίτες για τον ίδιο λόγο, τις είχε υπογράψει ο πρόεδρος Τραμπ.
 
Τι σημαίνει η απουσία του ονόματος του Τζ Μπ@ιντεν από τις επιταγές; 
 
Μήπως δεν είναι ο πρόεδρος για να έχει το δικαίωμα υπογραφης των επιταγών προς τους Αμερικανούς πολίτες;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Προσπαθούν να προστατεύσουν τον υπνούλη ή τέλος πάντων αυτόν που τον υποδύεται. Ο J.B. δεν μπορεί να δώσει συνέντευξη τύπου επειδή δεν μπορεί να διαμορφώσει μια συνεκτική πρόταση. Έτσι στήνεται μπροστά στον φακό, λέει δυο τρεις αράδες - αρλούμπες και πάλι για ύπνο…
    Η υπογραφή του Trump στις επιταγές το ΄20, θεωρήθηκε ως κίνηση εντυπωσιασμού εν όψει της προεκλογικής εκστρατείας και κατακρίθηκε από τους Δημοκρατικούς.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν απαραίτητη η υπογραφή του προέδρου - παρά μόνο του υπουργού οικονομικών. Ο οποίος, ο τότε υπουργός οικονομικών, είχε σπεύσει και δήλωσε ότι ήταν δική του απόφαση να μπει – τυπωθεί η υπογραφή του Trump, μετά την κριτική των dems και του τύπου.
    Για το πακέτο «ανακούφισης από τον covid» γίνεται ένας μικροχαμός στο διαδίκτυο… από τα 1,9 τρις, σαν βοήθεια σε άτομα θα δοθούν τα 190 δις. Τα υπόλοιπα θα δοθούν επιλεκτικά… (γίνονται και αλλού, όχι μόνο στο ελλαδιστάν)… δίνονται σε μεγάλες εταιρίες, οργανισμούς αλλά και σε όλες τις πολιτείες και τις πόλεις που διοικούνται από τους dems και χρεοκόπησαν από τις (σοσιαλιστικές) πολιτικές τους και από τα lockdowns…
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Μαρτίου, 2021 21:03

    ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΣ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ .
    ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ,ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΓΧΝΑ ΕΡΓΑ ,ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ .
    ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ .
    ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΕΣ ,ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ .
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ .
    ΓΕΝΙΚΩΣ ,ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΤΕ ! ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις