O Άσαντ στη Μόσχα για θεραπεία κατά covid19;;;Τι λέει η ρώσικη προεδρία. Ποιός τον μόλυνε, οι φήμες οργιάζουν στη Δαμασκό!!!!

 

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και η σύζυγός του ‘Ασμα μεταφέρθηκαν στη Μόσχα προς θεραπεία με ιδιωτικό αεροσκάφος αναφέρει

εδώ και κάποιες ώρες η τούρκικη κυνβερνητική Yeni Safak και πολλά άλλα τούρκικα μέσα που επικαλούνται δήλωση υψηλόβαθμου Ρώσου αξιωματούχου:

“Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ ήρθε στη Μόσχα για θεραπεία κορωνοϊού. Οι γιατροί μας παρενέβησαν γρήγορα. Ο Άσαντ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό θεραπεία, ελπίζουμε ότι θα αναρρώσει.”

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ και η σύζυγός του Aσμα Άσαντ, που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη συριακή προεδρία ότι βρέθηκαν θετικοί στον coronavirus και ότι 2 με 3 εβδομάδες θα είναι σε καραντίνα υποβλήθηκαν σε θεραπεία στη Ρωσία.

Τα τούρκικα μέσα επικαλούνται την προαναφερθείσα δήλωση του εκπροσώπου των ρωσικών δυνάμεων που σταθμεύουν στη Συρία, Αλεξάντερ Ιβάνοφ όπως λένε.
Η συριακή προεδρία δεν έχει ωστόσο αναφέρει κάτι σχετικό. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για προπαγάνδα αλλά όλα πρέπει να ελέγχονται γιατί μιλάμε για τον πολιτικό που είναι ο νο1 στόχος από παγκόσμιο σαθρό κατεστημένο!!!

TI ΛΕΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας σχολίασε σύμφωνα με το RT arabic: Δεν έχω καμιά πληροφορία για τη θεραπεία του Άσαντ και δεν ξέρω αν ζήτησε οποιαδήποτε βοήθεια. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αν υπήρξε-άρξει από την πλευρά του κάποιο αντίστοιχο αίτημα ο πρόεδρος Πούτιν θα το ικανοποιήσει.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΟΛΥΝΕ ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ

Πηγές στη Δαμασκό λέγεται ότι ο Άσαντ ασθένησε μετά την επαφή με την ιρανική αντιπροσωπεία που ήταν για 2 ημέρες στη συριακή πρωτεύουσα και μετά τη συνάντηση με τον Ιρανό Αντιπρόεδρο που συναντήθηκε επίσημα με τον Πρωθυπουργό αλλά σίγουρα συναντήθηκε και με Άσαντ άλλο αν δεν δημοσιοποιήθηκε. Ευθέως λένε ότι μολύνθηκε από αυτή την επαφή…

Aπό την άλλη το ψευδεπίγραφο Συριακό Παρατηρητήριο όργανο της βρετανικής κατασκοπείας φτάνει στο άλλο άκρο κι ισχυρίζεται ότι ο Άσαντ κάνει θέατρο για να συγκινήσει το λαό και δεν είναι ούτε καν θετικός στο covid19.

Η μάχη πληροφοριών για Άσαντ κορυφώνεται…ωστόσο είμαστε λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στη Συρία και υπάρχει ο κίνδυνος οι μεγάλοι να έχουν αποφασίσει να τελειώσουν με Άσαντ για ν΄ανοίξει ο δρόμος για μετάβαση.

 

 

 ”Οι συριακές ομάδες WhatsApp είναι γεμάτες ψευδείς φήμες για το θάνατο του Μπασάρ λόγω του COVID / και της ανεπιστρεπτί αναχώρησής του στη Ρωσία. Οι εκτοπισμένοι στη βόρεια Συρία το πιστεύουν αυτό και στέλνουν κυριολεκτικά ο ένας στον άλλο συγχαρητήρια μηνύματα, λέγοντας ότι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους σύντομα.” καταγγέλει άλλος λογαριασμός που δίνει και τον εκπονητή αυτής της καμπάνιας παραπληροφόρησης τον Σύρο πολιτικό της ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης Riad Hijab ισχυριζόμενο ότι συνέβαλε σε αυτές τις άγριες φήμες πηγαίνοντας στο al-Jazeera και δηλώνοντας ότι ο Άσαντ δεν θα παραμείνει στην εξουσία ως πρόεδρος της Συρίας. Δίνοντας ψεύτικη ελπίδα στους ομοιδεάτες του..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις