Ας τακτοποιήσουμε τα πράγματα

Μπορεί να είναι κοντινή λήψη ένα ή περισσότερα άτομα και ουρανός 
 
Ας τακτοποιήσουμε τα πράγματα μεταξύ των ονομάτων του συστήματος βάλτων.
 
Η Fed είναι ιδιωτική τράπεζα.
 
Ανήκει σε οκτώ οικογένειες. Τέσσερις από αυτές τις οικογένειες ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτοί είναι οι Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman και Kuhn Loeb από τη Νέα Υόρκη. Τροφοδοτούνται από οικογένειες από το εξωτερικό είναι οι Rothschilds από το Παρίσι και το Λονδίνο, οι Warburgs από το Αμβούργο, η Lazarda από το Παρίσι και η οικογένεια του Ισραήλ Moses Seif από τη Ρώμη. 
 
 Το 80% του FRS ανήκει σε αυτές τις οικογένειες. Τα άτομα με τα μεγαλύτερα μερίδια στην Fed είναι οι William Rockefeller, Jacob Schiff και James Stillman. Ωστόσο, η FED είναι απλώς ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτό αντιστοιχεί στο αφεντικό της Fed, απλώς στον κυβερνήτη της Κεντρικής Τράπεζας του BIS, το οποίο είναι ένα είδος πραγματικού Παγκόσμιου Καπιτωλίου, το κέντρο του και, αν θέλετε, την πραγματική Παγκόσμια Κυβέρνηση.
 
 Όλες οι άλλες κυβερνήσεις και οι πολιτικοί τους είναι απλώς ηθοποιοί που διαβάζουν και λένε τι έγραψε ή τους είπε η BIS (γι 'αυτό όλοι λένε το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο, λέξη προς λέξη). Σχεδόν κάθε χώρα έχει ένα τέτοιο υποκατάστημα του BIS, το οποίο ανήκει στην εθνική κεντρική τράπεζα και οι χώρες που δεν διαθέτουν (Ιράν, Κούβα, Ρωσία) είναι οι κακοί που σκοτώνονται κάθε λίγα χρόνια από έναν πόλεμο του ΝΑΤΟ. Τα εκτελεστικά στελέχη της BIS είναι: ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Mario Draghi (Ιταλός), ο Πρόεδρος της Γερμανικής Bundesbank Jens Weidmann (Γερμανία), ο Πρόεδρος της Fed Jerome Powell (Αμερικανός) και ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Κίνας Yi Gan (Κινέζοι), Δεν είναι σημαντικό επειδή οι εθνικές κεντρικές τράπεζες όλων των χωρών που ανήκουν στο BIS, που είναι ουσιαστικά κάθε εθνική κεντρική τράπεζα στον κόσμο (παρά το Ιράν, η Κούβα και η Ρωσία), ανήκουν επίσης σε οκτώ οικογένειες, πράγμα που σημαίνει ότι κατέχουν όλες τις τράπεζες . 
 
 Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρήματα, όχι μόνο το δολάριο (επίσης ευρώ, στερλίνα, γιεν), ανήκουν σε αυτά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εταιρεία που έλαβε δάνειο από μια τράπεζα (η οποία ανήκει στην εθνική κεντρική τράπεζα που ανήκει στην BIS) ανήκει επίσης σε αυτές, η οποία με τη σειρά της συνεπάγεται ότι όχι μόνο όλα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά κάθε μεγάλη εταιρεία στον κόσμο ανήκει αυτά (Facebook, Amazon, Apple, Twitter, Google).
 
Λοιπόν πάμε! Είναι CASTLE ROCK! 
 
Αυτό πρέπει να πέσει! Θυμηθείτε ότι είναι διεθνή, κάθονται με τον ίδιο τρόπο στις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ελβετία, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη ... κάθονται παντού ... και τους κυνηγούμε τώρα ... και θα τους πάρουμε! Θα τα πάρουμε όλα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Σωστός.......
    Κατάφεραν να σκλαβώσουν όλη την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις