Ποιο θα είναι το νούμερο ένα ψεύτικο γεγονός που θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση της κατοχής της Αμερικής για ξένα στρατεύματα;

ΨΕΥΔΗΣ ΣΗΜΑΙΑ 

Ποια θα είναι η νούμερο ένα ψεύτικη σημαία στην Αμερική; Όπως θα επισημάνει αυτό το άρθρο, θα πρέπει να είναι μια δικαιολογία για την

τοποθέτηση ξένων στρατευμάτων, που ενεργούν σαν ανθρωπιστικοί ειρηνευτές στο αμερικανικό έδαφος. Θα χρειαστούν εκατομμύρια για να κάνουμε ό, τι πρέπει πραγματικά να κάνουμε, δηλαδή να αρπάξουμε τα όπλα. Είναι σαφές ότι ο παγκοσμιοποιητής απλά δεν θέλει να κατεβάσει την Αμερική σαν απαραίτητο συστατικό για την οριστικοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους, θέλουν να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς, επειδή η αντίσταση θα ήταν μεγάλη και η κατάσχεση 400 εκατομμυρίων όπλων,είναι ένα τρομακτικό καθήκον ακόμη και για την Κίνα. Η Κίνα είναι ο νέος παγκόσμιος αστυνομικός και απαιτούν (δείτε την ομιλία του Wei Fenghe) μια άθικτη Αμερική, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν τους πόρους της Αμερικής για να διατηρήσουν τις επιθυμίες τους. Αυτό σημαίνει ότι ξένα στρατεύματα θα έρθουν στο έδαφος της Αμερικής.

Δεν μπορώ να κάνω μια συνομιλία με έναν ομοϊδεάτη συνάδελφο στα alt media σήμερα χωρίς το θέμα μιας ψευδούς επίθεσης σημαίας. Όλοι αισθανόμαστε ότι έρχεται. Οι Δημοκρατικοί μπορεί να έχουν κλέψει τις εκλογές και, επομένως, την εκλογική διαδικασία, εμποδίζοντας έτσι οποιαδήποτε ελεύθερη και δίκαιη εκλογική διαδικασία στο μέλλον. Ωστόσο, εξακολουθούν να στερούνται ανθρώπινου δυναμικού και πόρων που απαιτούνται για την κατάσχεση των πυροβόλων όπλων που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαγορά. Τα τρόφιμα μπορούν σίγουρα να χρησιμοποιηθούν σαν όπλο και αυτό είναι άφθονο από τα εξής:

1. Ο νέος φόρος κεφαλαιουχικών κερδών του Μπάιντεν για τις εκμεταλλεύσεις που θα αποτρέψει το μεγαλύτερο μέρος του να περάσει από οικογενειακές γραμμές. 

2. Ο Bill Gates είναι πλέον ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης. 

3. Σκοπός αύξησης του πληθωρισμού που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ευπάθεια των τροφίμων. 

Λόγω αυτών των λόγων, πολλοί από τους συναδέλφους μου πιστεύουν ότι το φαγητό ως όπλο θα είναι η επιλογή των παγκοσμιοποιητών, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξουν μείζονες ή πολλές συνοδευτικές εκδηλώσεις προκειμένου να οδηγήσει σε πλήρη αλλαγή καθεστώτος. Κάθισα και δημιούργησα τη δική μου λίστα παραγόντων κινδύνου και έφτασα σε διαφορετική επιλογή αριθμού για την προτιμώμενη επίθεση ψευδούς σημαίας. 

Τρέχουσα λίστα παγκόσμιων κρίσεων που κατευθύνονται στην Αμερική:

Σε καμία συγκεκριμένη σειρά, εδώ είναι μια μερική λίστα των μνημειακών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Αμερική:

  1. Πόλεμος με την Κίνα για θέματα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας. Ίσως αυτό θα συνέβαινε στο πλαίσιο ενός σεναρίου 3ου Παγκοσμίου πολέμου, αλλά δεν είναι πιθανότατα ένα γεγονός αιτία που θα παραδώσει μια άθικτη Αμερική στην Κίνα / παγκοσμιοποιητές.
  2. Πόλεμος με τη Συρία και το Ιράν, που περιλαμβάνει επίσης τη Ρωσία. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Η Ρωσία και οι ΗΠΑ, πρέπει να εξαλειφθούν, ώστε η Κίνα να μπορεί να έχει ανεξέλεγκτη εξουσία στον κόσμο για λογαριασμό των παγκοσμιοποιητών. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι οι προϋποθέσεις είναι έτοιμες να πηδήξουν αμέσως σε έναν πόλεμο αυτού του μεγέθους.
  3. Μια επίθεση EMP στο δίκτυο θα καταστρέψει την Αμερική, αλλά θα καταστρέψει επίσης το κύριο κίνητρο της Κίνας να παίξει τον παγκόσμιο αστυνομικό εάν οι πόροι και οι υποδομές της Αμερικής καταστραφούν και θα έκανε την Αμερική ανεπιθύμητη από την άποψη της κατοχής από τα CHICOMS.
  4. Συμμετοχή σε αφρικανικούς εμφύλιους πολέμους. Σίγουρα αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί και να εμπλέξει κινεζικά στρατεύματα στην Αφρική, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι ένα μικρό ζήτημα. 
  5. Πόλεμος με την Κίνα για κατοχή της Ταϊβάν. Η Ταϊβάν αντιπροσωπεύει το 6% του όγκου συναλλαγών μας. Ωστόσο, οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιούσαν πυρηνικά όπλα εάν εισέβαλε η Ταϊβάν και η Κίνα θα μείνει μακριά από τον στόχο τους, που είναι να κατοικήσουν άθικτες τις ΗΠΑ για τους πόρους της. 
  6. Επιτρέποντας στους Κινέζους, οι οποίοι θα υπηρετήσουν μια μέρα τον ρόλο των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στο αμερικανικό έδαφος, όταν εξαπολύεται μια ψευδή σημαία επίθεσης, Βιβλικών διαστάσεων. Πιστεύω ότι αυτός ο παράγοντας, σε συνδυασμό με ένα πραγματικό γεγονός (ότα) θα χρησιμεύσει σαν καταλύτης για την τοποθέτηση των CHICOMS στο αμερικανικό έδαφος και θα τους δώσει πρόσβαση στον έλεγχο τροφίμων, φαρμάκων και αρκετών στρατευμάτων από πόρτα σε πόρτα για να αρπάξουν τα όπλα και να αρχίσουν τη γενοκτονία. Ωστόσο, η αποστολή θα πρέπει να ξεκινήσει ως ανθρωπιστική αποστολή. Επομένως, αυτή η αποστολή θα πρέπει να συνδυαστεί με μια σειρά από τεράστιες επιθέσεις ψευδών σημαιών. 
  7. Η ανάπτυξη της Antifa σαν παραστρατιωτική, όπως παρέχεται και υποστηρίζεται από την Κίνα και ενισχύεται από τα συμφέροντα της σύμπραξης που εισέρχονται στη χώρα με ανησυχητικό ρυθμό χάρη στις πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν. Όποια και αν είναι η επίθεση ψευδούς σημαίας, θα χρειαστούν υποστηρικτικά παραστρατιωτικά στρατεύματα για να χρησιμοποιηθούν σαν δολοφόνοι (MS-13) και τρομοκράτες (Antifa και τα καρτέλ). Ωστόσο, για τον εαυτό τους, αυτό το απαραίτητο στοιχείο θα είναι μόνο δευτερεύον στον κύριο στόχο μιας τεράστιας ψευδούς σημαίας (ες) που έχει σχεδιαστεί για να παραλύσει την Αμερική και να τοποθετήσει τα στρατεύματα της CHICOM / ΟΗΕ στο έδαφος της Αμερικής κάτω από τη σημαία των ανθρωπιστικών λόγων. 
  8. Η ανάληψη της Αμερικής, επειδή είναι τόσο μαζική, θα χρειαστεί την απόλυτη υποστήριξη των εμπιστευτικών. Οι ενώσεις της ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος, που είναι τώρα υπεύθυνες, είναι αρκετές αποδείξεις ότι πληρούται αυτή η προϋπόθεση. 
  9. Πιστεύω ότι η μεγάλη ψεύτικη σημαία που θα λάβει χώρα θα είναι τόσο τεράστια, ότι η αποτελεσματικότητά της θα ενισχυθεί με μια σειρά από μικρότερες προσπάθειες ψευδούς σημαίας που κάθε μια έχει σχεδιαστεί για να αποδυναμώσει την Αμερική, λίγο-λίγο, πριν από το μεγάλο χτύπημα. Για παράδειγμα, θα δούμε τεράστιες ελλείψεις τροφίμων λόγω του πληθωρισμού τροφίμων που είναι ήδη σε εξέλιξη. Θα ενισχύσουμε τις διακοπές ρεύματος και την αποδυνάμωση του δικτύου. Οι κλειδαριές του Covid έχουν αποδυναμώσει επαρκώς την ικανότητα της Αμερικής να αντισταθεί στην ξένη παρέμβαση υπό το έμβλημα των ΗΠΑ, καθώς η Αμερική βρίσκεται ήδη υπό μορφή στρατιωτικού νόμου. Η οικονομία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και η πλειοψηφία του λαού έχει υποβληθεί σε κλεμμένες εκλογές και την πιο καταστροφική επίθεση εναντίον της Αμερικής στην ιστορία της. Και δεν μπορούμε να κάνουμε πλήρη έκπτωση σε κάτι σαν τον Έμπολα, αλλά συνήθως εξαφανίζεται 
  10. Υπάρχει ένα πιθανό γεγονός που θα μπορούσε τόσο να αποδυναμώσει την Αμερική, να προσκαλέσει ξένη παρέμβαση με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας, ώστε η Αμερική να πάει από κυρίαρχη, σε κατεχόμενη σε μια νύχτα. Και αυτό είναι ακόμη και το φράγμα Oroville. Το φράγμα Oroville εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο καθώς ο Paul Preston κάλυψε το σόου μου χθες το βράδυ. Η απορροή βροχής δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί από τον υπερχειλιστή επειδή δεν είναι λειτουργικός. Ένα αποτυχημένο φράγμα απειλεί 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους, μια κατάρρευση θα εξαλείψει τη μεγαλύτερη καλλιέργεια λαχανικών στον κόσμο και τη δεύτερη μεγαλύτερη καλλιέργεια ρυζιού στον κόσμο, δημιουργώντας έτσι συνθήκες πείνας. Η κατάρρευση του φράγματος θα έκλεινε το 25% των αποστολών λιανικής της Αμερικής σε ολόκληρη τη χώρα και θα οδηγούσε σε οικονομική κατάρρευση τη βιομηχανία λιανικής και τροφίμων καθώς γνωρίζουμε τώρα αυτήν την «έγκαιρη» παράδοση κρίσιμων πόρων, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής, που έχουμε συνηθίσει. Ανακατέψτε σε καιρικούς πολέμους όπως αυτό που μόλις είδαμε στο Τέξας και κάποιος άνοιξε το δρόμο προς ένα εξασθενημένο πλέγμα και καταστροφή καλλιεργειών. Αναμένετε περισσότερους καιρικούς πολέμους στο καλάθι ψωμιού της Αμερικής πριν από την κατάρρευση του φράγματος, θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια. Αυτό το γεγονός δεν θα καταστρέψει μόνο την Αμερική, αλλά θα προκαλέσει λιμό σε ολόκληρο τον πλανήτη σε επιλεγμένες τοποθεσίες. 

Η πρώτη μου επιλογή είναι η κατάρρευση του φράγματος Oroville σαν εκδήλωση ψευδούς σημαίας, κυρίως επειδή θα έχουμε μπλε κράνη να διασχίζουν τη χώρα μας να διανέμουν φαγητό. Ωστόσο, όπως είδαμε όλοι πριν, η λήψη φαγητού θα έρθει με μια τιμή και αυτό θα ήταν το όπλο σας. Και μερικοί άνθρωποι που εμφανίζονται στα κέντρα διανομής τροφίμων (δηλ. Στρατόπεδα τροφίμων) δεν θα φύγουν ποτέ με φαγητό, θα έχουν φτάσει στον τελικό τόπο της μοίρας τους λόγω του ποιοι είναι και την απειλή που θέτουν. Δεν νομίζετε ότι αυτό θα συμβεί; Τότε, προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης σε αυτόν τον ιστότοπο και να αναζητήσετε το Operation Mountain Guardian (Ντένβερ 2011). Το γήπεδο της Νέας Υόρκης και των Giants είχε παρόμοια άσκηση και εκείνη τη χρονιά. Αυτό έγινε πρόβα και πολλοί από εμάς το καλύψαμε !!! 

Τι μπορούμε να κάνουμε; Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και προετοιμαστείτε. Αυτές είναι αρχές των τελικών ημερών αδελφοί και αδελφές μου. Θυμηθείτε, η ιστορία δείχνει ότι εάν εγκαταλείψετε το όπλο σας, πιθανότατα δεν θα επιβιώσετε. Τουλάχιστον αυτό μας διδάσκει η ιστορία του 20ου αιώνα όπου υπήρχαν 16 γενοκτονίες και η καθεμία προηγήθηκε από δήμευση όπλων σαν απάντηση σε μια κατασκευασμένη εθνική κρίση. Εδώ ακριβώς είναι η Αμερική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις